Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як економити електроенергію на підприємстві

Автор: Артем Кондратюк, 29.06.2021, 11:51:08 Як економити електроенергію на підприємстві
Для розв'язання проблеми енергозалежності від зовнішнього постачальника достатньо встановити сонячну електростанцію для власних потреб. Вона забезпечить ваше підприємство електроенергією в достатньому обсязі, щоб покрити необхідність і потреби вашого виробничого процесу. У цій статті ми розповімо вам про необхідність установки сонячної електростанції для власного споживання на підприємстві. Обґрунтуємо важливість, перевага і вигоди цього рішення, а так само поговоримо обаспектах на які необхідно звернути увагу.

 

Потреба в енергонезалежності підприємства

Сонячні електростанції для власного споживання вважалися довгий час розкішшю. Велика вартість обладнання, великі капіталовкладення, довгий термін окупності. Зараз технології дозволяють недорого побудувати сонячну електростанцію для забезпечення власних виробничих потреб чистою енергією.

На сьогодні підприємство стикається з декількома проблемами в плані енергозабезпечення:

  • Це залежність від постачальника електроенергії;
  • Це нестабільна енергомережа;
  • Це постійно зростаючі тарифи.


Всі ці проблеми можливо вирішити за допомогою сонячної електростанції для власних потреб. Сонячна електростанція на підприємстві дозволяє розв'язувати перераховані проблеми, а також дати певні вигоди вашому виробництву.

  • Перше - це забезпечити енергонезалежність від зовнішніх постачальників електроенергії.
  • Друге - це забезпечити стабільну мережу.
  • Третє - забезпечити ваше підприємство по тарифах в розмірі 50 - 60 копійок за кіловат-годину на найближчі 25 років.


Сонячна електростанція для підприємства і з чого вона складається

Перше - це сонячна панель (батарея), друге - це інвертор, третє - це електрична конструкція і кріплення, четверте - це система контролю потужності струму. Сонячні електростанції для власних потреб (власного споживання) не вимагає ніяких дозволів зовнішніх органів, таким чином ви можете побудувати власну сонячну електростанцію, а також збільшити потужність і масштабувати її розмір. Це дозволить отримати вам фіксований тариф на 25 років в розмірі 50-60 копійок за кіловат-годину.

Термін окупності електростанції залежить від вашого поточного тарифу, найчастіше це близько 6 -7 років. При цьому ви не обмежені в кількості установлення потужності. Ви можете поставити стільки сонячних панелей, скільки захочете, і це можливо на вашому об'єкті. Ви можете використовувати наземну електростанцію, ви можете використовувати навісні споруди, ви так само можете використовувати дахові електростанції. Єдине обмеження - це натурально можливі площі для розміщення сонячних панелей.

Компанія ЕДС-Інжиніринг більше 10 років займається будівництвом сонячних електростанцій. Ми експерти в цій галузі, ми виконуємо весь спектр робіт починаючи від проєктування, закінчуючи введенням в експлуатацію об'єкта. Ми допоможемо вам будувати електростанції швидко, якісно та економічні вигідно.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.06.2021 | Переглядів: 1080 | солнечная электростанция, електроенергия, солнечная батарея

Читайте також на цю тему: