Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

4 найкращі фургони для роботи

Автор: Сергій Ковальчук, 10.07.2021, 17:30:13 4 найкращі фургони для роботи

Пересування містом стає складнішим з кожним роком через завантаженість автодоріг автотранспортом. Тому підприємцям важливо мати компактний комерційний автомобіль, який швидко доставить пасажирів та/або вантаж до пункту призначення.

Та, крім компактного кузова, бажано мати великий багажний відсік для власне вантажу. Звісно, знадобиться потужний двигун, який справиться з навантаженим авто та низькі експлуатаційні витрати, що не сильно битимуть по кишені власника. Наче все. Отже, з урахуванням таких суттєвих критеріїв ми підібрали 5 автівок, що найбільше підходять вимогам малого бізнесу.

Fiat Fiorino

Ця модель найбільше наближена до вимог, що ставляться до комерційного автотранспорту. Маємо одночасно невеликий кузов та просторий багажник: Фіат Фіоріно вміщує від 2,5 м³ до 2,8 м³ зі складеним пасажирським сидінням. Загальне навантаження, заявлене виробником, складає 660 кг. Речі та коробки вивантажують через задні двері, які відчиняються на 180°. 

“Маленький кузов дозволяє майстерно маневрувати у щільному трафіку міста. А показник витрат палива складає всього 3,9 л/100 км - це рекордна економія для робочої конячки”, - зазначають представники автодилера бренду Fiat Professional в Україні.

Volkswagen Caddy

Неначе птиця фенікс, Caddy пройшов шлях від застарілої моделі до відродження у надсучасному дизайні. Автомобіль має за основу Golf 8 та безліч опцій безпеки, що зробили керування максимально комфортним. 

“Кадді” зазвичай купують, коли планують керувати власноруч, а не довіряти маршрут водієві. Тут встановлені ощадливі бензинові мотори на 1.4 та 1.6, а також дволітровий дизель. Все це на механіці. 

Вихідними “Кадді” може виконувати роль сімейного авта на 5 пасажирів. І ще одна перевага моделі - гарна ліквідність. Авто повільно втрачає ціну на вторинному ринку.

Peugeot Partner 

Автівка отримала середньо-потужний двигун на 92 к.с. обсягом 1.6, є і 1.2-літровий бензиновий варіант. Через це витрати пального малі - 5,4 л/100 км. Як і більшість комерційних автівок, Partner має 2 бази: L1 (стандарт) та L2 (подовжену). В ньому можуть комфортно пересуватися водій з одним пасажиром й перевозити до 3300 л вантажу. 

Його двигуни добре підходять для міських умов й для руху за принципом “стоп-старт” та кур’єрської доставки. Автомобіль оптимальний для руху містом - комфортному пересуванню путівцем заважатиме низький кліренс.

Fiat Doblo Cargo 

І на останок ще один представник родини Fiat. Фургон Doblo Cargo має більший вантажний простір у своєму класі - до 1005 кг. Що стосується потужності, тут є 1,4-літровий газовий двигун, дизельні двигуни з турбонаддувом, бензинові мотори - разом більш як 7 варіацій для будь-якого стилю водіння. Модель має коротку та довгу колісну базу, а також версію Combi для змішаних перевезень.

Таким чином, власник отримує практичного та надійного помічника у бізнесі, який здатний вирішити багато питань вантажних перевезень по роботі.

Автомобіль оптимальний для руху містом

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.07.2021 | Переглядів: 1107 | водители, фургон, автомобили, логистика, перевозки

Читайте також на цю тему: