Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як обрати купальник за типом фігури

Автор: Светлана Егорова, 21.07.2021, 13:17:48 Як вибрати купальник за типом фігури

У купальнику кожна представниця прекрасної статі хоче виглядати неповторно. Для того, щоб підкреслити переваги фігури та приховати недоліки, слід правильно вибрати його модель. За допомогою інформації, що міститься у статті, Ви зможете вибрати та придбати купальник жіночий, який буде ідеально пасувати до вашої статури.

Варто почати з того, що розрізняють п'ять основних типів фігури:

  • Трикутник ― об'ємні стегна та вузькі плечі.
  • Перевернутий трикутник ― плечі ширші, ніж стегна.
  • Яблуко ― великі груди та живіт.
  • Пісочний годинник ― чітко окреслена талія, округлі стегна та об'ємний бюст.
  • Прямокутник або спортивна фігура ― рівний силует, плоскі груди та невиражені стегна.


Ось кілька порад щодо вибору купальників для кожного з типів фігур:

Трикутник

У цьому випадку потрібно урівноважити “важкий” низ та верх тіла. Для цього слід звернути увагу на моделі з об'ємним ліфом. Наприклад, чудовим вибором стануть бюстгальтери з бахромою, рюшами, хвилями тощо. Що стосується кольору, то спеціалісти радять вибирати ті купальники, які включають однотонні плавки та різнобарвний верх.

Перевернутий трикутник

Для тих, хто має цей тип фігури підійдуть як суцільні, так і роздільні купальники. Перший вид краще обирати дівчатам, які мають невеликий животик. Другий, пасуватиме жінкам, які можуть похвалитися підкачаним пресом. Для перевернутого трикутника важливо, щоб верх купальника не привертав увагу, тому слід орієнтуватися на мінімалістичні моделі ліфів.

Яблуко

Для красунь з пишним бюстом чудовим варіантом стануть купальники типу пландж. Це суцільні моделі з вираженими високими плавками та відкритим верхом. Такий фасон допоможе підкреслити переваги фігури та сховати її недоліки.

Пісочний годинник

Цей тип статури вважається еталонним. Дівчатам з силуетом “пісочний годинник” пасують всі фасони купальників. Для того, щоб виділити тонку талію чудово підійдуть плавки з роздільними смужками з тканини по боках. Жінки, які люблять суцільні моделі, можуть придбати монокіні з глибоким V-подібним вирізом.

Прямокутник

В цьому випадку важливо добитися візуального ефекту тонкої талії та об'ємних грудей і стегон. Ідеальним варіантом стануть бікіні з рюшами на плавках та ліфі. Рекомендується також звернути увагу на моделі зі спідничками чи шортиками. Що стосується кольору, то варто уникати однотонних купальників без візерунків. Краще робити вибір на користь квіткових орнаментів, смужок, гороху тощо.

Це основні поради щодо того, як вибрати купальник за типом фігури. Якщо ви саме шукаєте таке вбрання для відпочинку, відвідайте сторінку інтернет-магазину Bianka. Широкий асортимент дозволяє знайти модель для будь-якого силуету та підкреслити його переваги.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 21.07.2021 | Переглядів: 1371 | купальники, одежда

Читайте також на цю тему: