Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Арка з кульок: чому «надувні ворота» стали всесвітнім трендом?

Автор: Олег Ковальский, 25.07.2021, 17:19:19 Арка з кульок: чому «надувні ворота» стали всесвітнім трендом?

Свято – це завжди яскраві спогади та позитивні емоції, і зовнішнє оформлення тут відіграє одну з найголовніших ролей. Традиційні квіти, гірлянди та набридлива мішура вже не викликають минулого захвату. Душа прагне чогось новенького та… недорогого. Завдяки доступності ціни арка з кульок Аероманія стала беззаперечним трендом стильного свята. Такі надувні конструкції відрізняються оригінальним виглядом та можливістю створити ексклюзивні варіанти на замовлення.

Сьогодні купити арку з кульок можна будь-якого дизайну та конфігурації. Кольорове різнобарв’я милує око вигадливістю та цікавими поєднаннями. Це вдале рішення для оформлення свят будь-якого спрямування – від спортивних заходів та випускних вечорів до ювілеїв і весіль.

Психологи розкривають секрет популярності

Невагомі та яскраві кульки підсвідомо асоціюються у нас з дитинством і викликають відповідні емоції: радість, надію, безтурботність і віру в краще. Якщо ж з таких «символів дитинства» буде змонтована промо-арка з логотипом вашої компанії… Вірно, ставлення до вашого бренду буде більш лояльним. На весіллі, ювілеї чи іншому заході додаткові позитивні емоції теж не завадять. Форма арки несе в собі певний прихований зміст. Це – вхід, ворота, портал у щось нове та незвідане. Саме тому арки так популярні на весіллях та випускних вечорах, на святкових ранках для першокласників і при посвяті у професію молодих фахівців.

Дівчаткам та «колишнім дівчаткам» вишукана надувна конструкція нагадує улюблені мультики про королів і принцес, про бали та інші романтичні речі. Облаштувавши відповідну фотозону для маленької леді, ви подаруєте їй та подружкам гарантовану радість. І навіть молоді жінки не відмовляться від стильного селфі.

5 переваг для практичних покупців

Звичайно ж, для більшості замовників пріоритетною характеристикою є практичність використання і цінова доступність. Вартість гелевих кульок набагато нижча, ніж на борди для фотозони з пластику чи якісного картону з чітким друком.

  • На відміну від багатьох конструкцій арка з кульок відрізняється легкістю, мобільністю та здатністю приймати будь-яку форму.
  • Кульки придатні для оформлення екстер’єру та інтер’єру. Вони не займають багато місця і не потребують ніякого догляду.
  • За допомогою даного елементу можна створювати різноманітні фігури – квіти, тваринок, зігзаги, серця тощо.
  • Широкий асортимент кольорів дозволяє оформити конструкцію у корпоративних відтінках вашої компанії або ж – в улюблених тонах закоханих молодят чи іменинника.
  • Досвідчені майстри готові втілити в реальність будь-які ваші креативні задуми. Для цього достатньо принести свій ескіз чи фото з інтернету, або ж розповісти про особливості майбутньої арки.


Стильні «надувні ворота» відкриють вам шлях до позитивних емоцій та незабутніх вражень!

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 25.07.2021 | Переглядів: 1075 | шарики, воздушные шары

Читайте також на цю тему: