Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Іспит на знання правил дорожнього руху: тонкощі вмілої підготовки до перевірки

Автор: Оксана Загороднюк, 28.07.2021, 19:13:15 Іспит на знання правил дорожнього руху: тонкощі вмілої підготовки до перевірки

Керування автомобілем - процес не занадто простий, якщо згадати статистику по приросту машин на дорогах будь-якого міста щороку. Збільшення кількості транспорту, відповідно, призводить до збільшення ризиків виникнення дорожньо-транспортної пригоди (ДТП). Початківці водії бажають занурюватися в автотематичне без участі в аварійних ситуаціях, для чого їм необхідно бездоганно вивчити теоретичну частину занять, при цьому надалі вміти розумно застосовувати теорію в реальній практиці.

Як зробити процес навчання більш ефективним, а знання - більш глибокими і довговічними? Варто просто допомогти собі в засвоєнні матеріалу, підкріпивши вже отримані дані відпрацюванням на спеціальних вправах-тестах. Чим більше ситуативних моментів буде розібрано, тим більша ймовірність адекватної поведінки на дорозі, мінімум часу на прийняття рішень, чітке реагування навіть на самі неординарні дії інших водіїв.

Можна говорити про те, що візит на спеціалізований ресурс, де за певну плату можна пройти тестування ПДР, аналогічне тому, яке буде представлено в Державній Автоінспекції. Варто враховувати ту обставину, що існує система знижок. Всі ці приємні бонуси навіть не можна порівняти з тим ефектом, який виходить при використанні відразу двох систем тренування по вправах.

В автошколі учні розбирають типові ситуації не дуже високого рівня складності. А на іспиті можуть попастися завдання, які зажадають неординарного підходу або більш пильної уваги до всіх деталей картинки (сигнали автомобілів і спецтранспорту, розташування машин на проїжджій частині та за її межами, сигнали світлофора та наявність особливих табличок і знаків, підступ з нанесенням розмітки або присутність регулювальника).

Не варто забувати, що не менш важливим блоком є ​​технічний стан транспорту. Чи можна при наявності певних проблем виїжджати на дорогу? Або ж при несправності гальмівної системи, наприклад, варто залишатися в спеціальному боксі по ремонту, щоб при русі по дорозі-серпантину чи не створити смертельне ДТП? Всі ці тонкощі слід враховувати, коли занурюєшся в вивчення правил дорожнього руху, які часто написані кров'ю.

Тести на знання правил дорожнього руху - це додаткова впевненість в грамотному вивченні й засвоєнні теми. Ви можете отримати PRO-аккаунт green-way.com.ua зі знижкою в розмірі 10%. Для цього скористайтеся промокодом: avt166049.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 28.07.2021 | Переглядів: 855 | права, пдд, автошкола

Читайте також на цю тему: