Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Маркетинг в інтернеті - переваги сучасних рішень

Автор: Артем Кондратюк, 08.08.2021, 16:27:57 Маркетинг в інтернеті - переваги сучасних рішень
Цифровий маркетинг — це сфера реклами, яка використовує сучасні медіа для досягнення клієнта. Цифровий маркетинг зростає надзвичайними темпами понад 20 років. Цей розвиток виникає, по-перше, від постійно зростаючої кількості користувачів Інтернету, по-друге, від неухильно зростаючого потенціалу використання глобальної мережі. Інтернет стає все більш привабливим для всіх користувачів — він пропонує цілий спектр можливостей у сфері розваг, інформації, бізнесу та обслуговування громадян.

Сучасна розкрутка сайтів Львів — це можливість охопити широку аудиторію користувачів.

Люди витрачають все більше часу на перегляд соціальних мереж, веб - сайтів і приділяють багато уваги використанню мобільних пристроїв, таких як планшети чи смартфони. Ця еволюція показала нові, цікаві рішення, за допомогою яких можна: 

  • визначити потреби споживачів, 
  • адаптувати товари та послуги до їх потреб, 
  • а також більш ефективно розподілити пропоновані товари та спілкуватися з клієнтами.


Постійний розвиток технологій, конкуренція та зростання очікувань споживачів змушують компанії пристосовувати свою діяльність до змін, що відбуваються. Велика кількість користувачів Інтернету разом із частішим і тривалішим проміжком часу, який вони проводять в Інтернеті, вимагає постійних змін у способах рекламування сучасних компаній.

Розробляючи рекламні кампанії, рекламодавці адаптують повідомлення до різних засобів масової інформації. В епоху величезної конкуренції вживаються все більш досконалі дії, щоб завоювати клієнта. Компанії випереджають ідеї привернути увагу клієнта.

Цифровий маркетинг - що це?

Цифровий маркетинг (digital marketing) — це маркетинг, який у своїй діяльності використовує цифрові пристрої та Інтернет. Нині це один з основних напрямків маркетингової діяльності.

Особливо швидке зростання та розвиток у цифровій сфері можна спостерігати у зв'язку з перенесенням функціонування багатьох галузей промисловості в Інтернет, віддаленою роботою та глобальною діяльністю, пов'язаною з боротьбою з пандемією COVID-19 у 2020-2021 роках. 

Цифровий маркетинг - сфери діяльності

Переважна більшість заходів цифрового маркетингу — це діяльність електронного маркетингу. Це найдинамічніша та найдовша сфера цифрового маркетингу. Поряд з технологічним розвитком з’являються нові можливості охопити одержувача. Приклади цих змін включають ринок електронного спорту, ігрову індустрію, використання технологій віртуальної реальності або організацію онлайн-заходів.

Інтернет-маркетинг — це широке поняття, тому галузь використовує поділ на окремі сфери впливу цифрового маркетингу. 

Технічний розвиток триває. З’являються все нові й нові пристрої для зв’язку з Інтернетом: комп’ютери, ноутбуки, планшети, телевізори, годинники з доступом до Інтернету. Все це показує, які можливості цифрового маркетингу доступні сучасним компаніям.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 08.08.2021 | Переглядів: 1500 | реклама, раскрутка, маркетинг

Читайте також на цю тему: