Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Керамічна плитка Атем – сучасний продукт за доступною ціною

Автор: Артем Кондратюк, 10.09.2021, 09:27:02 Керамічна плитка Атем – сучасний продукт за доступною ціною

Вибирати матеріали для облицювання стін та підлоги завжди нелегко, та є керамічна плитка Атем, з якою можна ознайомитися в «КЛУБІ КЕРАМІКИ». Продукція компанії, що була заснована в далекому 1994 році, посідає далеко не останнє місце у рейтингу популярності. Це зовсім не дивно, адже виробник – частий гість міжнародних виставок, котрий неодноразово отримував різноманітні нагороди.

Він використовує новітні технології та орієнтується на вимоги сучасного споживача, розширяючи свої виробничі лінії, тому і зайняв одну з головних позицій на вітчизняному ринку.

Керамічна плитка Атем виглядає вишукано та привабливо. Часом споживача турбує її демократична ціна. В чому секрет? Виробник має власні кар’єри, тож вартість товарів цілком обґрунтована. Серед чисельних варіацій кожен споживач знайде найкраще рішення для власної задачі і, це не просто слова, бо нині існує більш як 140 оригінальних колекцій в будь-якому стилістичному виконанні для приміщень з різним функціональним призначенням, до яких відносяться:

  • кухні;
  • санвузли;
  • тераси;
  • вуличні майданчики і т.д.


Товари від компанії Атем

Виробник постійно знаходиться в пошуках творчих рішень, щоб отримати підхід до кожного потенційного клієнта. У свій час широкій публіці була представлена і надзвичайно яскрава колекція Моно, й ніжна та вишукана Сакура і супер популярні Mirna, Lido та Kale. Атем пропонує міцний кахель для підлоги та шикарні колекції для стін, гідні того, щоб прикрасити будь-який дім, а також нетрадиційні фризи і різнотиповий декор. Розміри плитки варіюють від 15 до 120 см за однією зі сторін (вироби бувають, як квадратної, так і прямокутної форми).

Обираючи плитку Атем, ви отримуєте якісне та стильне рішення для власної квартири чи офісу. Кахель – один із кращих матеріалів для оформлення приміщень. Він робить інтер’єр більш функціональним. Якщо ж говорити саме про продукцію Атем, то варто відмітити її підвищену морозостійкість, а також інші важливі якості:

  • екологічність та довговічність;
  • волого- й вогнестійкість;
  • простоту в догляданні та прибиранні.


Кахель міцний, і не руйнується під впливом хімічних елементів. Він виготовляється з якісної сировини: глини, крейди, піску та каоліну. В нього також додають турецький польовий шпат та фрітти з Італії. Різноманіття кольорів, фактур і стилістичних варіацій сприяло підкоренню не лише українського ринку, товари набули широкої популярності в Америці, а також отримали безліч нагород в Чикаго.

Сучасна та стильна продукція, що активно виготовляється в Києві, відноситься до найбільш неординарних товарів з обраної ніші. Однак, спеціалісти не поспішають спочивати на лаврах, а працюють, шукаючи ідеї для створення нових, ще більш цікавих колекцій. Існуючі ж товари повністю відповідають технічним вимогам, які висуваються до облицювальних матеріалів для стін і підлоги в будь-яких приміщеннях. Вибір фактур від Атем здатний вразити. Серед них є навіть дерево і цемент. В кольоровій же палітрі представлені 15 кольорів/відтінків, серед яких є навіть розкішний золотий та супер яскравий «мікс».

Щоб спростити пошуки найбільш вдалого варіанту розкажіть консультанту для яких цілей вирішили придбати плитку: для стін чи підлоги, для вулиці чи приміщення. В якій кімнаті плануєте покласти кахель і чи визначились з кольоровою гаммою? Врахуйте, що покриття може бути глянсове або матове, а тип поверхні не лише полірований, а й структурний. Товщина та розмір плитки також варіюють. Вибирати кахель складно, та зважене рішення є запорукою вашого комфорту.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.09.2021 | Переглядів: 1245 | покрытие, плитка, Ремонт

Читайте також на цю тему: