Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Вантажні та комерційні автомобілі ГАЗ: пошук постачальника

Автор: Мария Никулина, 19.11.2021, 23:44:50 Вантажні та комерційні автомобілі ГАЗ: пошук постачальника
ГАЗ вантажівки - сімейство першокласних легких комерційних автомобілів та середньо важких комерційних автомобілів для малих та середніх компаній. Завдяки відмінним характеристикам вони потрібні в різних сферах внутрішнього ринку. Компанія Mdg-truck.com пропонує великий вибір пристроїв за цінами виробника.

Замовити авто та дізнатися детальну інформацію ви можете на сайті https://mdg-truck.com/.

ГАЗ - лідер зі створення надійних, функціональних, економічних та екологічно чистих транспортних засобів для промисловості, навчальних та медичних установ, пасажирського транспорту, спецслужб та сільського господарства. Широкий модельний ряд включає бортові вантажівки, самоскиди, автофургони, молоковози, легкові газелі, автобуси, що обертаються, і навіть трактори.  Всі вантажівки ГАЗ адаптовані до нерівних доріг та умов бездоріжжя, мають відмінні характеристики та тривалий термін служби.

Мотор Девелопмент Груп розширює можливості для придбання нових комерційних автомобілів та вантажівок та представляє оновлену фірмову програму Trade-in-2021. Здайте автомобіль в оренду та отримайте значну перевагу при покупці нового автомобіля: додаткова вигода становить від 25 000 до 30 000 гривень*, залежно від обраної моделі.

Сервіс купівлі нового автомобіля за програмою Tradein широко використовується на українському ринку приватними особами, підприємцями та компаніями з великим автопарком. Пропозиція Мотор Девелопмент Груп заощаджує ваш час та сили, а також дозволяє оптимізувати бюджет на оновлення автопарку. За додатковою інформацією звертайтесь до керівників офіційної дилерської мережі ЦРТ, за телефоном гарячої лінії 0800 800 807 або заповніть форму зворотнього зв'язку на сайті https://mdg-truck.com/.

Самоскиди HDC D21R23 - оптимальне рішення для комунальних підприємств для вивезення листя та сміття з ділянок, де є вузькі вулиці та проїзди. Можливе тент та тристороннє розвантаження в комплекті. Ця модель також буде актуальна для малих та великих господарств та зручна у використанні у будівельній сфері.
Відзначимо, що автомобілі ГАЗ – одні з найдешевших як за ціною, так і за експлуатаційними витратами.

Надійні та економні двигуни, низькі витрати на запасні частини та обслуговування дозволяють досягти оптимальних експлуатаційних витрат. Більш детальну інформацію щодо умов придбання автомобілів ГАЗ можна на сайті.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.11.2021 | Переглядів: 831 | грузовик, газ, Автомобиль

Читайте також на цю тему: