Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Класичні набори суші з доставкою додому

Автор: Светлана Егорова, 13.12.2021, 20:30:21 Класичні набори суші з доставкою додому
Класичні набори суші-це набір з чотирьох видів суші, різних за розміром і способом приготування. Такі набори можна зустріти в меню більшості японських ресторанів. Оформити замовлення можна на сайті vinnytsia.sushi-go.com.ua де представлений величезний асортимент смачних суші і ролів. Замовлення виконуються максимально швидко і з додатковими гарантіями.

Класичні набори

До складу наборів зазвичай крім риби входять:

  • норі-сушені морські водорості (їх можна замінити на сушену морську капусту);
  • рис;
  • васабі - японський хрін.


Рис для суші відварюють особливим способом, в результаті чого він набуває неповторний смак і структуру. Васабі використовують для того, щоб надати рису гострий смак. Норі - це пресовані водорості, які є основою для приготування ролів. Їх можна придбати в будь-якому супермаркеті. Всі суші, що входять до складу класичних наборів, дуже схожі один на одного.

Вони мають однакову форму, яка зберігається навіть при розрізанні. Крім того, всі види суші мають однаковий смак. Тому, якщо ви не є великим шанувальником суші, то, швидше за все, вам припаде до смаку один або два види з представлених в наборі.

Рекомендації клієнтам

Що стосується ролів, то їх можна готувати по-різному. Деякі господині вважають за краще відварювати рис і загортати його в водорості. Інші вважають за краще використовувати рисові коржі. Треті взагалі обходяться без рису. І все-таки більшість господинь, бажаючи урізноманітнити своє меню, готують роли з додаванням різних продуктів. Наприклад, іноді в роли додають овочі, фрукти, морепродукти, рибу, м'ясо та інші інгредієнти. Таким чином, можна приготувати як прості, так і складні роли. В даний час замовити суші можна з експрес-доставкою, що зможе вас приємно здивувати.

Як виглядають справжні суші

Це - роли, які складаються з рису, норі, начинки і приправ. Класичні набори зазвичай відрізняються тільки смаковими поєднаннями і кількістю інгредієнтів. Класичні Набори для суші виготовляються з водоростей норі і рису. Норі складається з подрібнених морських водоростей. До складу норі входять вітаміни групи В, йод, залізо, калій і кальцій.

До складу рису входить крохмаль, який при приготуванні ролів перетворюється в клейку в'язку масу. Рис для приготування ролів повинен бути добре зварений, інакше він може не склеїтися. Для того, щоб рис для ролів вийшов смачним, потрібно використовувати тільки спеціальний рис, призначений для суші.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 13.12.2021 | Переглядів: 1071 | ролы, суши, доставка суши

Читайте також на цю тему: