Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Де замовити мати прошивні з мінеральної вати для утеплення

Автор: Артем Кондратюк, 26.01.2022, 22:40:52 Де замовити мати прошивні з мінеральної вати для утеплення
Мати прошивні виготовляються з мінеральної (кам'яної) вати на основі базальтових порід. Для виготовлення прошивних матів використовують також штучні матеріали (скловата або базальтова вата). Прошивні мати мають досить широку область застосування. Їх використовують в якості теплоізоляції й звукоізоляції трубопроводів, різних місткостей і резервуарів, повітроводів, а також для ізоляції промислових агрегатів, промислового обладнання, будівельних конструкцій.

Для ознайомлення з матами прошивними варто перейти у роздил де представлений величезний вибір.

Сфера застосування

Їх використовують при теплоізоляції огороджувальних конструкцій будівель і споруд. Також мати застосовують для теплоізоляції трубопроводів і промислового обладнання.

  • Мати прошивні володіють хорошими теплоізоляційними характеристиками, а також не схильні до впливу різних хімічних сполук. Крім того, вони стійкі до впливу мікроорганізмів і гризунів.
  • Утеплювач прошивний є негорючим матеріалом. Він не схильний до гниття і не є місцем проживання гризунів і комах.
  • Їх використовують як утеплювач під стяжку, між лагами, в якості теплоізоляції в конструкціях «плаваючої підлоги», в міжповерхових перекриттях, при теплоізоляції трубопроводів.


Також вони можуть використовуватися для теплоізоляції скатних покрівель і мансард, вентильованих фасадів, стін, перегородок, зовнішніх стін, а також при влаштуванні підлог з підігрівом. Мати можуть мати як гладку, так і з рельєфною поверхнею. Вони використовуються для ізоляції трубопроводів з температурою носія до +400°С, а також в якості вогнезахисту конструкцій (вогнезахисний мат). Як правило, вогнезахисні мати використовуються в конструкції повітропроводів, які можуть піддаватися впливу високих температур.

На що звернути увагу

Вони використовуються для теплоізоляції покрівель, мансард, вентильованих фасадів, перекриттів, стін, підлог, фундаментів, а також в якості вогнезахисту повітроводів і трубопроводів. Мати можуть бути призначені для використання в одному з трьох варіантів:

  • Для утеплення горизонтальних конструкцій.
  • Для теплоізоляції вертикальних конструкцій.
  • Для теплоізоляції вентильованих конструкцій.


Їх використовують при утепленні стін, горищних перекриттів, підлог, мансардних дахів. Прошивні мати використовуються для ізоляції трубопроводів і повітроводів. Вони застосовуються в якості вогнезахисту, а також в якості тепло - і звукоізоляції. Мати використовуються при проведенні будівельно-монтажних робіт в якості теплоізоляційного матеріалу, а також для звукоізоляції. Прошивні мати застосовуються при влаштуванні підлог, покрівельних покриттів, для теплоізоляції трубопроводів і т. д.

Мати прошивні можуть застосовуватися як самостійно, так і в поєднанні з іншими матеріалами. При виробництві матів використовується кам'яна вата, що має волокнисту структуру. Завдяки цьому забезпечується висока міцність і довговічність утеплювача.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 26.01.2022 | Переглядів: 939 | стройматериалы, Ремонт

Читайте також на цю тему: