Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Украина » Автор відео: Житомир.info | Новости Житомира

    Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак»

    05.02.2019 2 / 3 0.0 0

    Описание материала

    На територію Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 зранку 5 лютого заїхала вантажівка з будівельними матеріалами. Через територію школи вона прямувала на сусідню ділянку, Хлібну 22-б. На сесії міської ради 18 грудня депутати проголосували за розірвання договору на оренду за цією адресою. Однак орендар продовжує будівельні роботи на ділянці.

    Коли вантажівка хотіла виїхати, проїзд заблокували працівники спортивної школи, машина зупинилася на стадіоні «Спартак». На місце події викликали поліцію.

    Відео кадри:

    Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак»

    Перегляд відео:

    Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» 00:04:09

    Інформація про відео

    Длительность материала: 00:04:09
    Автор: Житомир.info | Новости Житомира

    Скріншоти из відео

    Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак» Керівництво житомирської спортшколи обурене будівництвом ТЦ на території біля стадіону «Спартак»


    Відео на тему:

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (25.04.2024)