Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Сентябрь » 13
antikorZt Губит людей вода!

antikorZt


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

Губит людей вода!

13.09.2016, 13:32:27 4617 4.5 1

Нам стало відомо, що сьогодні в міській раді відбулась нарада по якості води. Цікаво, що одне з найважливіших питань для міста розглядали за закритими дверима. Вів нараду заступник міського голови Олександр Фещенко. Зрозуміло, що доповідати запросили начальника КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна. Керівник підприємства показав, що в проблемі він не розбирається, адже щоразу передавав слово працівникам водоканалу.
Щодо самої проблеми її списали по-перше на водорості, які за відсутності дощів та великих температурах, виділяють марганець. По-друге, висловили підозру, що воду також забруднюють приватні будинки вздовж Тетерева та санаторій «Дениші». До цього додали необхідність ремонту очисних споруд. 
В результаті 1,5 годинної наради головуючий на засіданні зробив висновок: «будемо думати».
Заразом вирішили відключити воду в Житомирі з 14 години в п’ятницю и включити її у неділю о 16 нібито на плановий ремонт, чому житомиряни, ймовірно, будуть «невимовно раді». А враховуючи, що в неділю всі разом ввімкнуть воду, щоб вона стікала, гідроудар підніме з весь мул в Тететріві і води ясно не стане кращою на вигляд.
Після наради ми також поспілкувались з деякими працівниками водоканалу, щоб зрозуміти, в чому ж проблема насправді і яке її рішення. З’ясувалось, реагенти, якими воду очищають зараз застосовують менше, ніж потрібно, а тих які чистять саме від марганцю ніхто не закуповував. Все як завжди. Як комунальними з подивом щороку дізнаються, що в наших широтах буває зима, так і водоканал не очікував, що водорості, які починають цвіти в спеку, цього року також в спеку почнуть псувати житомирянам життя. А окрім кольору та запаху води – це і можливість підхопити інфекційну хворобу. 
Ми готуємо ряд запитів, щоб з’ясувати, кому саме ми завдячуємо якості води. 
Р.S. Працівники водоканалу також повідомили, що зарплата Андрія Нікітюка нібито складає 50 000 гривень. А що, кризовий менеджер стільки і має отримувати. Тільки в нашому випадку, виглядає так, що менеджер кризи не долає, а створює.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Губит людей вода!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
alert
1 Irina (alert)   • 14:03:04, 14.09.2016 [Материал]

Очень хорошо. Но возникает вопрос что с этим делать в законном поле?
Водоканал требует оплату за услуги определенного качества, если качество не соответствует услугам, должен быть перерасчет.
Есть ли в Вашей команде юрист, который может описать шаги и дать шаблоны заявлений для горожан?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо