Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2015 » Сентябрь » 25 » 11:30:04

У Житомирі «Острів розваг» на свій день народження організовує сімейне свято «BABY-FEST»     Реклама  

25.09.2015, 11:32:56 4174 0
У Житомирі «Острів розваг» на свій день народження організовує сімейне свято «BABY-FEST»

У Житомирі сімейний центр «Острів розваг» 26 вересня відзначає свій третій день народження. В рамках святкування для житомирян та гостей міста вперше відбудеться великий сімейний фестиваль «BABY-FEST».

Головна мета фестивалю – об’єднати родини та зробити сімейний відпочинок популярним. Організатори запрошують талановитих дітей, які співають, танцюють, читають вірші, займаються гімнастикою або мають інші таланти, проявити себе на першому сімейному фестивалі «BABY-FEST». Учасниками можуть бути танцювальні колективи та вокальні. групи. Для присутніх буде організована концертна програма та сюрпризи.

Також на «Острові розваг» можна відвідати більше 100 цікавих атракціонів, ігрові автомати для дітей, єдиний в Житомирі ролердром, а також автодром, водні атракціони, безліч нових призових автоматів, захопливі симулятори та веселі атракціони для малюків. Тут знайдуть собі розвагу в задоволення і дорослі, і малі.

Сімейний центр «Острів розваг» надає якісний та незабутній відпочинок усій сім’ї, адже відпочивати потрібно не лише дітям, а й їхнім батькам. Сімейний відпочинок згуртовує, дає заряд позитивних емоцій та спільні приємні спогади.

«Острів розваг» постійно реалізовує цікаві проекти та долучається до загальноміських заходів. Підтримує соціальні проекти, піклується про дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей. Завдяки бонусним програмам, «Острів розваг» сприяє навчанню дітей в школі: за п’ять хороших оцінок діти отримують бонуси, які дають змогу безкоштовно покататись на атракціонах.

На «Острові розваг» працює ресторан зі смачною кухнею та дитячим меню. Це ідеальне місце для святкування дня народження дитини та відпочинку батьків.

Щодня на «Острові розваг» на відвідувачів чекає насичена та цікава програма, яка сприяє розвитку талантів та продуктивному відпочинку дітей.

Цікавим, веселим, сповненим сюрпризів буде перший сімейний фестиваль «BABY-FEST» на «Острові розваг». Початок фестивалю 26 вересня о 14.00 год. Вхід вільний. Фестиваль стане платформою для реалізації творчого потенціалу дітей, а батьки дасть можливість переконатись, що таланти треба розвивати.

«BABY-FEST» на «Острові розваг» – це унікальна можливість корисно та весело провести час з сім’єю. А 27 вересня «Острів розваг» надає унікальну можливість своїм відвідувачам подвоїти суму поповнення карток.

«Острів розваг» – тут завжди весело!
Фотографії:
У Житомирі «Острів розваг» на свій день народження організовує сімейне свято «BABY-FEST»

Тэги: Житомир, Остров развлечений

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: