Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2016 » Декабрь » 14 » 11:53:31

Зустріч Савченко з терористами - ганебний і руйнівний крок, - нардеп Андрій Тетерук. ВІДЕО     Реклама  

14.12.2016, 11:53:31 3093 9 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Зустріч Савченко з терористами - ганебний і руйнівний крок, - нардеп Андрій Тетерук. ВІДЕО

Таємна зустріч народного депутата фракції "Батьківщина" Надії Савченко з ватажками терористів Захарченком і Плотницьким у Мінську нівелює зусилля української влади та дипломатії щодо обміну українських полонених і політв’язнів.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт", член Комітету з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук в ефірі одного з телеканалів.

Він назвав зустріч Савченко "необдуманим, ганебним та надзвичайно руйнівним для України кроком". На його думку, такі дії є тим більше неприпустимим у той час, коли "вся українська влада останні два роки робить все можливе і неможливе, аби згуртувати навколо України антипутінську коаліцію, яка б тиснула на Путіна відмовитися від російської агресії".

"Саме він, Путін, в Кремлі планує кожну операцію, не тільки військову, але й по розхитуванню внутрішньополітичного простору України", - додав парламентар.

"І коли сьогодні народний депутат, Герой України, член ПАРЄ, намагається перетнути "нульову лінію" і шукати якоїсь прямої мови з терористами, які відповідають і будуть відповідати за кожну загублену людську долю, така людина повністю паплюжить усі зусилля української влади. Оскільки таким чином вона (Надія Савченко. – Ред.) усуває Кремль як головного чинника агресії на Донбасі і показує всьому світові, що "я, як народний депутат, за яким є підтримка народу, розмовляю з такими ж представниками, але вже так званих "ЛНР\ДНР", тобто рівний з рівними", - пояснив парламентар.

Андрій Тетерук також зауважив, що не слід знімати відповідальність за руйнівні заяви Надії Савченко з партії "Батьківщина", яка завдяки їй пройшла до українському парламенту з мінімально необхідним відсотком підтримки виборців.

Крім того, він нагадав, як ще у 2014 році на той час другий номер у списку "Батьківщини" Юлія Тимошенко закликала "не чинити жодного опору російській армії, щоб усі солдати сиділи в казармах, щоб танки залишались на місцях".

"Це була цілеспрямована позиція, яку не змогли в той момент зробити дієвою.  Зараз за допомогою Савченко свідомо чи несвідомо Кремль намагається нав’язати нам свої правила гри. Це повинні розуміти всі українці. Це  неприпустимо!", - заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт".

Разом з тим Андрій Тетерук наголосив, що перемовини щодо звільнення українських заручників – це прерогатива Президента України та дипломатичного корпусу, а жоден народний депутат не наділений відповідними правами та повноваженням.

Більше того, парламентар додав, що якби він, як військовий, який брав участь в АТО та є член парламентського комітету з нацбезпеки (до якого також входить Савченко), поїхав до Росії, то його б "усі побачили востаннє".

Прес-служба «Народного фронту»



 

Тэги: парламент, Савченко, Народный фронт, депутат

Схожі новини:


Комментариев: 9
bobrikov
1 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 12:24:54, 14.12.2016 [Материал]

согласен.
Koron
2 Koron (Koron)   • 12:56:32, 14.12.2016 [Материал]

Встречаться с "террористами" нельзя, но покупать у них уголь вполне себе можно.

"Приблизно третина території України опалюється за рахунок вугілля групи А, тобто антрацитів, які видобуваються на неконтрольованій території", - сказав Тука.
SlavaNibiru
3 Святослав (SlavaNibiru)   • 13:03:44, 14.12.2016 [Материал]

Розкажіть краще, як там справи з вашим проектом "Європейський вал".
melan
4 melan (melan)   • 14:49:09, 14.12.2016 [Материал]

... щодо звільнення українських заручників – це прерогатива Президента Украины... ...жоден народний депутат не наділений відповідними правами та повноваженням....

А может ей президент и дал эти полномочия.
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:40:07, 14.12.2016 [Материал]

Я тоже боюсь ехать в Россию. Она поехала не в Россию, а в Минск. Если вы не можете помочь пленным, то Слава тому кто это делает реально. Подводить Её под агента кремля высшей степени пид.растия со стороны власти. И все холуи власти показали свои лица. Что опять хотите быть депутатами? А ху-ху не хо-хо? Народное правосудие идёт за вами , прямо по пятам.
AlexIvanov
6 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:59:07, 14.12.2016 [Материал]

Господин Тетерук требую от Вас освободить хоть одного бойца, который находится в плену. Не хер шо за зря протирать свои штаны в зале ВС
ANB
7 Alexandr (ANB)   • 19:52:25, 14.12.2016 [Материал]

Щоб там не триндякали, ця шкура є легалізована агентеса ФСБ після дворічної спецпідготовки і належного піару! Перша провокація на підрив стабільності закон, за яким випустили тисячі зеків з метою погіршення криміногенної обстановки.... а далі буде... героїчний спектакль тільки починається! На чому ще не розграти карту, як не на полонених, ні у кого не вийшло, а у звєзди лєгко! Ура!
Sunrise
8 Алекс (Sunrise)   • 20:49:11, 14.12.2016 [Материал]

"Саме він, Путін, в Кремлі планує кожну операцію, не тільки військову, але й по розхитуванню внутрішньополітичного простору України"... Сам то он понимает, что говорит!?? Какой нах путин? Все уже давно все понимают. Нынешняя власть - это зло, а не путин.
Краватка
9 Федор (Краватка)   • 10:43:59, 16.12.2016 [Материал]

фото типичного контуженого шизофреника с патологическими отклонениями отсидевшего 10 лет в общей петушарни...))))))))) Андрюша ну ты даешь говна...)))))))
Оголошення на ЖЖ інфо: