Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Ноябрь » 23 » 12:35:13

У розпал опалювального сезону школу №32 у Житомирі відключають від газопостачання

23.11.2017, 12:35:13 4536 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У розпал опалювального сезону школу №32 у Житомирі відключають від газопостачання

Житомирська загальноосвітня школа № 32, що заходиться за адресою вул. Чуднівська, 48, з  23-го листопада  від’єднана від газопостачання. Причина відключення – повне використання підтвердженого обсягу природного газу (ліміту газу) на листопад поточного року. Відповідальність за відключення лежить на  постачальникові - ТОВ «Енергогазрезерв», який не заводить планові обсяги споживачам області в повній мірі.

Згідно законодавства не побутовий споживач, який є юридичною особою, укладає два договори: на розподіл - з оператором газорозподільної мережі (ГРМ), та постачання природного газу - з постачальником природного газу, в даному випадку - ТОВ «Енергогазрезерв». Планові обсяги природного газу на кожен місяць ПАТ «Укртрансгаз»  доводить до  оператора ГРМ ПАТ «Житомиргаз» в установленому порядку. У свою чергу, «Житомиргаз» виконує контролюючу функцію споживання природного газу в межах підтверджених обсягів. В даному випадку постачальник природного газу не виконав свої зобов’язання щодо забезпечення споживача необхідними плановими обсягами природного  газу (лімітами)  і ситуація дійшла «критичної» точки – ПАТ «Житомиргаз» змушений провести припинення газопостачання споживачу.
 

«У сьогоднішніх планах на відключення – два об’єкти. Проте дуже болісно, коли під відключення потрапляють об’єкти соціальної сфери, як у даному випадку – школа. ПАТ «Житомиргаз» не може вплинути на ситуацію заведення планових обсягів природного газу для споживачів. Споживачі телефонували з приводу даної ситуації нам, проте,  на жаль, це питання може вирішити  тільки  постачальник газу у передбаченому Кодексом ГТС порядку» - розповідає комерційний директор ПАТ «Житомиргаз» Лариса Продоус.
 

Газопостачання споживачу може бути відновлено згідно вимог чинного законодавства: у  разі  отримання додаткових планових обсягів для об’єктів споживача, проведення оплати за надані послуги відключення та підключення природного газу з оформленням споживачем обхідного листа.

Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»


Тэги: газоснабжение, Житомир, отопление, школа №32

Схожі новини:


Комментариев: 3
mvg-ztukr
1 Берия-Джорджикия (mvg-ztukr)   • 14:05:25, 23.11.2017 [Материал]

Житомир - європейське місто! Україна - це Європа! Слава Україні!!!
RaID
2 Сергій (RaID)   • 14:35:49, 23.11.2017 [Материал]

Готов поспорить что таким образом они как бы намекают тем, кто берет газ не у них, что лучше брать газ только у них.
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 19:01:17, 25.11.2017 [Материал]

А мерию и облисполком когда отключат?
Оголошення на ЖЖ інфо: