Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Украина » Автор відео: ТСН

    Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року?

    31.12.2023 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Ціна електроенергії для населення залишиться незмінною до кінця наступного року, згідно з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем. Для побутових споживачів ціна електроенергії становить 2 грн 64 коп за кіловатгодину. Олег Пупенко, голова спілки споживачів комунальних послуг, обіцяє детальніше розглянути цю тему.

    Уряд ухвалив рішення продовжити дію "ПСО" (послаблення режиму споживання електроенергії) до квітня наступного року. Сподіваються, що це допоможе вирішити проблеми з тарифами. Професіонали вважають, що ціни на електроенергію в наступному році зростатимуть.

    Зазначається, що ПСО покладає спеціальні обов'язки на Укргідроенерго та Енергоатом, які можуть призвести до зменшення цін. Однак інші експерти вважають, що ціни все одно зростатимуть через збитковість електроенергетики.

    Розглядається можливість подальших зростань тарифів у 2024 році. Аналіз показує, що перше зростання може становити до 3,5 грн за кіловатгодину, можливо, навіть подвійно. Друге зростання може підняти ціну до 4,5 грн.

    Однак деякі експерти висловлюють сумніви стосовно економічно обґрунтованої ринкової ціни. Думається, що ціни могли б зрости до 3,5 грн за кіловатгодину, але економічно обґрунтована ринкова ціна залишається питанням. Ринкові ціни також порівнюються з європейськими стандартами, проте експерти визначають їх, враховуючи висловлювання міністерства енергетики та інші джерела.

    Урядове рішення продовжувати ПСО і розгляд цього питання разом з експертами викликають роздуми щодо майбутньої енергетичної політики. Заяви про збитковість та потребу в пошуку коштів для енергетики наводять на думку про необхідність подальших реформ у сфері комунальних послуг та електроенергетики в Україні.

    Відео кадри:

    Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року? Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року? Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року? Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року?

    Перегляд відео:

    Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року?

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року? Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року? Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року? Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року? Тарифи на комуналку: якими будуть ціни 2024 року?

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (19.05.2024)