Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Происшествия и криминал » Автор відео: ТСН

    Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити?

    06.03.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Масштабна пожежа, яка спалахнула напередодні ввечері на столичних Осокорках, була вдало загасена в Київській міській державній адміністрації. Повідомлено, що біля озера тягле загорілися учеред та трава, і неподалік місця займання працює кореспондентка ТСН, Вікторія Ковцун. Маємо можливість дізнатися все наживо від неї. Рятувальники вже вночі впоралися із загасанням пожежі, але досі чергують на місці, готові втрутитися в разі повторного загоряння.

    Наразі на місці присутні декілька пожежних рятувальних машин. Виявляється, попри успішне загасання, вони продовжують чергувати, готуючись до можливого повторного загоряння. Кореспондентка натякає, що пожежу важко було впоратися із через труднодоступність місця, де вона спалахнула. Це спровокувало тривале гасіння, оскільки до місця прийшлось використовувати болотохід.

    Пожежа розпочалася учора близько 5-ї вечора, але через труднощі доступу її гасили аж 7 годин. Рятувальникам довелося працювати в ускладнених умовах через підтоплені шляхи під'їзду. Всього для гасіння залучили 30 пожежників, шість одиниць спецтехніки, дрон і болотохід.

    Причини загоряння залишаються невизначеними, і свідчі повинні встановити їх у найближчий час. Активісти екопарку Сокорки підозрюють, що це може бути вчинок навмисного підпалу для розширення території для забудови. Більше деталей щодо причин і наслідків поки немає, але кореспондентка залишається на місці, щоб слідкувати за подіями.

    Відео кадри:

    Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити? Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити? Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити? Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити?

    Перегляд відео:

    Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити?

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити? Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити? Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити? Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити? Київ охопила масштабна пожежа! Чи вдалося загасити?

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (27.04.2024)