Петиція - Легалізація одностатевих шлюбів
|
|
Hoakina | Дата: Вт, 30.08.2016, 14:52:57 | Сообщение # 26 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Цитата Vanda ( ) Хлопець, який мені подобався і підтримував ілюзію стосунків, виявився замаскованим геєм тоді ясно, мовчу-мовчуДобавлено (30.08.2016, 15:52:57) --------------------------------------------- а шоколадку все-таки згризіть
|
(Украина)
|
|
|
Semen1952 | Дата: Вт, 30.08.2016, 20:57:42 | Сообщение # 27 |
Генерал-майор
Награды: 11
Украина, w.Buky
|
Шановне жiноцтво, я зрозумiв, в Житомирi чоловiки перевелись, залишились однi шумiнатори. Отой мрiе як вкрасти велосипеда, а цей виявляеться нетрадицiйноi орiентацii. А от у нас в Буках, хлопцi на вибiр, хош трактористи, хош комбайнери...
|
(Российская Федерация)
|
|
|
Arina1985 | Дата: Вт, 30.08.2016, 21:06:48 | Сообщение # 28 |
Генерал-лейтенант
Награды: 53
Украина, Житомир
|
Ванда, я Вас где-то понимаю. Только разница в том, что я не влюблялась в лгбт-ков. Один из знакомых есть п****сом в первую очередь по характеру, ориентация это просто гармонично дополняет. Второй человек (не постесняюсь признаться) мой хороший друг, советчик, сосебедник. Немало мне помог и изменил мою жизнь в лучшую стоторону. Может этому способствовало то, что он сразу расставил все точки над і. И приятное общение не переросло в невзаимную привязанность.
|
(Украина)
|
|
|
Hasan | Дата: Вт, 30.08.2016, 21:11:57 | Сообщение # 29 |
Генерал-полковник
Награды: 73
Украина, Житомир
|
Цитата Semen1952 ( ) хош комбайнери То нехай комбайнери (та й трактористи, чого там) як у відомому анекдоті - повертаються до стінки і молотять свої колоски вручну.
Offline (Российская Федерация) А Буки вже занесло у ерефію? Чи це якісь інші Буки?
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Ср, 31.08.2016, 08:01:19 | Сообщение # 30 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Hasan ( ) Offline (Российская Федерация)А Буки вже занесло у ерефію? Чи це якісь інші Буки? Гг, прасчот лєйтєнанта Слейда: Сьома Пінгвінкін строчить з Козломордора аб ужасах англасаксонії.
|
(Украина)
|
|
|
Semen1952 | Дата: Ср, 31.08.2016, 10:25:50 | Сообщение # 31 |
Генерал-майор
Награды: 11
Украина, w.Buky
|
Пацаны, Вы бы лучше девками занимались, а не кончали от восторга, узнав кто и откуда пишет... Когда я писал из Германии, Вы как-то и не заметили. Скоро буду в Лондоне, на курсах повышения квалификации траХтористов ,так что не удивляйтесь...
Девоньки, мужики в Житомире перевелись. Все в Буки, там Вы найдете свое Счастье.
|
(Российская Федерация)
|
|
|
Vanda | Дата: Ср, 31.08.2016, 12:46:49 | Сообщение # 32 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Цитата Arina1985 ( ) он сразу расставил все точки над і Отакі, звичайно, заслуговують на толерантне ставлення і навіть повагу... не морочать, зрештою, голову. В мене теж був такий друг в студентські роки. Класний хлопець, пардон, дівчина.. з ним і пореготати і попліткувати і по магазинах змотатися. Чудо, а не подруга.
Цитата Arina1985 ( ) Только разница в том, что я не влюблялась в лгбт-ков Не закохалася я, а скажімо так, захопилася. Бо десь інтуїція попереджала, що щось воно не теє, не по-людськи, але довго не вірилося в її попередження..
|
(Украина)
|
|
|