Вы уверены, что ни разу не съели мышиной какашки в хлебе? Я уверен, что могли съесть и просто не заметить.
тоді я також розкажу історію :
років ...надцять тому працювала поваром на фермі.молода була..геть нічо не знала,але за ту зарплату кращого повара годі було шукать.так от.молода була,мишей бачила до того два рази в дитинстві.а як виглядають їхні какашкі навіть не уявляла...взагалі не знала,шо миші какають і коли там (втретє)побачила мишу..."ой,яке малесеньке,ой яке гарнесеньке пухнастеньке...не вбивайте її ,хлопці!!!шо ви робите!!!!!" ну от в перший тиждень вирішила на вечерю млинців наробити.а шо муку потрібно просіювать і шо миші легко до мішка залазять і там серуть також не знала.замісила каструлю тіста(ну шось чорненьке деінде виднілось,типу зерна не розмеленого...фігня якась,що повитягала,а щось залишилось) ну і напекла...хлопці ввечорі з роботи голодні на ті млинці накинулись і...одразу помітили,шо там від мишей сюрприз.мене не сварили-посміялись,пояснили показали...я в шоці.кажу:викиньте собакам,я зараз швиденько вермішелі з яєчнею зроблю...ага..."не чіпай!"кричали хлопці"ми поїмо,але дуже уважно"отак сиділи роздивлялись млинці,інколи виколупуючи чорні зернята ,все поїли. з 6 людей тільки один відмовився( спочатку).потім кілька місяців мене приколювали тими млинцями.до речі всі хлопці були з міста,житомирськи,а сільськи навряд чи стали б таке їсти.і нічо нікому не зробилось,ніхто не захворів і не отруївся.
а ви всі такі ніжні...ой-ой-ой...
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Ср, 20.02.2013, 03:09:41
по моему мнению,куда лучше обнаружить в батоне какашку мышки, чем какашку пекаря.Так как на хлебозаводах кроме мышей еще и работники есть.Мне какашки не попадались-а таракана запеченного встречал.Но не съел,хотя в некоторых странах тараканов едят..а может и запекают в хлебобулочные изделия навроде изюма..
говорят-пиво, это жидкий хлеб...И в прозрачной бутылке какашку не спрячешь!(даже если она там есть, то цедя пиво сквозь зубы- все "примеси" отделяются..)