В Житомире подорожали 106 и 121 маршрутки
|
|
Vanda | Дата: Ср, 06.07.2011, 10:57:06 | Сообщение # 26 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Quote (Ukka) одители тех, что по 2,85 сдачу дают как попало
Є така проблема, чула, що тепер проїзд фактично коштує 2,9, бо 5 коп. у водія ніколи не має.
Quote (Ukka) соседи на машинах ездят:)
Це точно, але й для таких є не менш неприємні сюрпризи. Наприклад суттєве здорожчання парковки в Житомирі вдвічі та перетворення всіх доступних місць у платні, обіцяне чиновниками по житомирському ТБ. Аргументувалося це тим "Раз они могут себе позволить бензин за 11 грн., то парковка за 4-5 грн. в час для них не проблема". Ну не гади? Вони що не розуміють, що авто - це всього лиш засіб пересування? І переходять на нього, бо просто не можуть більше терпіти "вигоди" громадського транспорту?
Мене від цих 106 і 121 уже просто тіпало.. тому я купила машину. Їх ніколи не дочекаєшся, коли потрібно, а через годину очікування не в час пік вони їдуть по три маршрутки гуськом. Перша забита, наступні везуть 2 пасажира, а в час пік - аж кості тріщать, такі забиті. Хамське ставлення водіїв до пасажирів, порушення ПДД, що ставить під загрозу їх життя. Одні водії лихачать (був там один на маршруті - їздив так, що люди до нього сідати боялися), інші повзуть зі швидкістю 20 км. на годину, в результаті чого відстань до Житомира у 10 км. займала по 45 хв.
|
(Украина)
|
|
|
Дульсинэя | Дата: Ср, 06.07.2011, 11:06:39 | Сообщение # 27 |
Тобосская
Награды: 79
Украина, Киефф
|
мдаа... хорошо, что мне на работу прогулочным шагом 20 минут идти
|
(Украина)
|
|
|
Ukka | Дата: Ср, 06.07.2011, 11:28:19 | Сообщение # 28 |
Генерал-полковник
Награды: 122
Соединенные Штаты, LA
|
Quote (Vanda) Їх ніколи не дочекаєшся, коли потрібно, а через годину очікування не в час пік вони їдуть по три маршрутки гуськом. Перша забита, наступні везуть 2 пасажира, а в час пік - аж кості тріщать, такі забиті. Хамське ставлення водіїв до пасажирів, порушення ПДД, що ставить під загрозу їх життя. подписываюсь под каждым словом! А ещё тех.состояние маршруток - двери не закрываются внутри/не открываются снаружи, сиденья порваны, в пятнах, в полу некоторых ТС тупо дырки на улицу ( я там раз каблуком застряла - пол маршрутки меня оттуда выковыривали).... Да, вот идея: просить у ОДА график движения маршруток, распечатать список типа: 10:20 №106 (перевозчик Вася тел.: 11 11 11) 10:30 №121 (перевозчик Коля, тел.: 22 22 22) и т.д.
и развесить по всем столбам (картонкам/пластику привязанных к столбам) возле остановок в селе. Нет маршрутки в положенное время - звони перевозчику и в ОДА:)
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Ср, 06.07.2011, 12:45:57 | Сообщение # 29 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Quote (Ukka) А ещё тех.состояние маршруток
Ага, значить за останні 2 роки і це не поліпшилося. Тому додаємо до ризиків користування - забруднення одягу, пошкоджене взуття і зіпсований настрій. Ще мене завжди напрягало те, що увечері до Глибочиці доїхати дуже проблематично - після 20 год. вони можуть узагалі вже не їздити. Стоїш як дурень на зупинці годинами і гадаєш: будуть останні рейси чи водій вирішив на них забити
Quote (Ukka) и развесить по всем столбам
До речі варіант, якщо ніяк не дисциплінувати водіїв і перевізників, то нічого не зміниться!
|
(Украина)
|
|
|
Дульсинэя | Дата: Ср, 06.07.2011, 12:55:02 | Сообщение # 30 |
Тобосская
Награды: 79
Украина, Киефф
|
Quote (Ukka) А ещё тех.состояние маршруток - двери не закрываются внутри/не открываются снаружи, сиденья порваны, в пятнах, в полу некоторых ТС тупо дырки на улицу о, даааа... ездила я как-то недавно в таких в Житомире..
|
(Украина)
|
|
|
telefon | Дата: Ср, 06.07.2011, 18:43:44 | Сообщение # 31 |
Генералиссимус
Награды: 407
Украина, Житомир
|
Я позавчера ехал в 106. Более старого рыдвана в жизни не видел. Как у него ещё колёса крутились...
|
(Украина)
|
|
|