Вот, обнаружила интересную информацию... Водохрище - скорее не христианския, а языческая традиция...
В середині зими за календарем наших предків відзначається Свято Яр Дани або ВодоСвяття. (Дана - Богиня і Повелителька Земної Води. Яра - Свята.)
Цього року свято припало на 6 січня. А взагалі воно рухливе і розраховується від Різдва Коляди Божича - на 12-й день.
Ця Містерія має величезне космічне значення для нашої планети, тому що має астрономічне і астрологічне обгрунтування. Чому Вода на Землі стає Святою? Тому що саме в цей час, в ці дні, ми знаходимося найближче до Сонця. Тому його промені Освячують Воду, тобто роблять енергетично дуже сильною. Таку воду наші предки використовували в лікуванні себе і тварин, освяченні обійстя і т.д. Вважається, що такого дня слід омитися першою водою, краще звісно зануритися в святі води могучої ріки.
Але... як кажуть, Святі діла робити ніколи не піздно, тому можна ще сьогодні омитися (головне свідомо) і зарядитися силою Духа Святого (енергією Сонця) через Святі Води Землі (жіноча суть Бога). Таким чином, бачимо, що гармонія поєднання чоловічої та жіночої іпостасі Бога були присутні в кожному святі.. тай саме слово Свято має вже в собі значення СВЯТЕ дійство, тобто освячене Небом, Зірками... а значить Богом.
Вітаю всіх! Бажаю Гармонійного Поєднання в собі Енергій Сонця і Води - Чоловіка і Жінки, бо саме через внутрішню гармонію кожен з нас може дістатися Гармонії у своєму зовнішньому (соціальному) житті.
я уж дома, даю вам фотки парочку, когда-то сделаю видеоролик выложу))) приятно было увидеть форумчан воочию, нескольких запомнил по имени, всех не смог простите уж, telefon - весылый дядька ушел раньше, нада работать. Люди приходят и не бояться купаться, есть и те кто просто поглазеть , у всех прекрасное и доброе настроение, друг другу подсказывают, и поздравляют. Все таки доброта спасет мир. p.s. я сердешный парень справа
Calgarian, Спасибо, он приходит в себя после болезни, думаю, что скоро вы пообщаетесь. Меня сегодня подвел фотоаппарат, я не смогла сфотографировать купание и отчитаться перед папой о мероприятии, но устно восторженно рассказала ему, какие ребята молодцы
нате!!!кое что навоял, лицезрейте, сделал раньше чем предполагалось
ах да то что видео идет медленно в некоторых местах это я специально сделал
109 Мб данный хостинг дает качать без регистрации с минутным ожиданием, и без ограничения скорости. Жмете "Потратить время, но скачать бесплатно", вводите запрашиваемый код, и воаля)
Сообщение отредактировал valerynchik - Чт, 20.01.2011, 01:22:40