Почему парни бояться умных девушек?
|
|
Motrya | Дата: Ср, 02.02.2011, 22:42:58 | Сообщение # 151 |
Генерал-полковник
Награды: 144
Нидерланды, Амстердам
|
Quote (sergio_zh) Motrya, У вас сейчас есть молодой человек? сейчас - нет Добавлено (02 Февраль 2011, 22:42:58) ---------------------------------------------
Quote (Vanda) воно й не дивно, бо кожен хоче те, чого немає напрошуються слова з пісні океанів "...Якби не так? Вічне бажання... Тільки закінчиться казка, почнеться життя... Я посміхнусь... Ні, не востаннє!..."
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Ср, 02.02.2011, 22:50:15 | Сообщение # 152 |
РЕАЛИСТ
Награды: 801
Украина, Житомир
|
Quote (Motrya) сейчас - нет Будет!
|
(Украина)
|
|
|
sergio_zh | Дата: Ср, 02.02.2011, 22:56:48 | Сообщение # 153 |
Генералиссимус
Награды: 539
Украина, Житомир
|
Quote (Motrya) сейчас - нет Обязательно будет
|
(Украина)
|
|
|
)(a0( | Дата: Ср, 02.02.2011, 23:32:28 | Сообщение # 154 |
Генерал-полковник
Награды: 60
Украина, City
|
Такое настроение, вроде никаких стимуляторов, кроме зеленого чая и классной музыки не принимал, а так и хочется идти горы сворачивать... Чувствую, сейчас пойду искать эту умную девушку
|
(Украина)
|
|
|
sergio_zh | Дата: Ср, 02.02.2011, 23:50:15 | Сообщение # 155 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
)(a0(, Умные девушки ночью не гуляют по улицам
|
(Украина)
|
|
|
wowa | Дата: Чт, 03.02.2011, 00:13:50 | Сообщение # 156 |
Генералиссимус
Германия, Житомир
|
а мне нравятся умные девушки .
|
(Германия)
|
|
|
sergio_zh | Дата: Чт, 03.02.2011, 00:25:43 | Сообщение # 157 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
wowa, А вы им нравитесь?
|
(Украина)
|
|
|
wowa | Дата: Чт, 03.02.2011, 00:31:14 | Сообщение # 158 |
Генералиссимус
Германия, Житомир
|
sergio_zh, а где они ? не , думаю не всем нравлюсь ...
|
(Германия)
|
|
|
Вне | Дата: Чт, 03.02.2011, 00:41:59 | Сообщение # 159 |
Полковник
Награды: 10
Непал, Римотиж
|
Не...фуфел это все...устаревший стереотип))) Да ладно - попади ты в окружение базарников, или в окружение ученых...и там и там ты бело й вороной будешь )))) ЗЫБКО ВСЕ ОЧЕНЬ...ДУШЕВНЫХ ЛЮДЕЙ ЛЮБЛЮ)))
|
(Украина)
|
|
|
sergio_zh | Дата: Чт, 03.02.2011, 00:54:03 | Сообщение # 160 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
wowa, Ну вот Мотря к примеру, она эту тему начала, говорит что умная, и судя по всему так и есть, красиво пишет и говорит Кстати надо ее на кофе пригласить пока не опередили
|
(Украина)
|
|
|
)(a0( | Дата: Чт, 03.02.2011, 01:01:23 | Сообщение # 161 |
Генерал-полковник
Украина, City
|
sergio_zh, реально ни одной не нашел... Не знаю где они, может дома уже спят З.Ы. А мы, оказывается, с Motryaй обое на Хелоуин родились
|
(Украина)
|
|
|
sergio_zh | Дата: Чт, 03.02.2011, 01:04:21 | Сообщение # 162 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
)(a0(, Я же говорил З.Ы. На Хеллоуин?
|
(Украина)
|
|
|
)(a0( | Дата: Чт, 03.02.2011, 01:06:59 | Сообщение # 163 |
Генерал-полковник
Украина, City
|
sergio_zh, да, умных я конечно не нашел, а вот о неочень умных, и тем ни менее не обделенных другими достоинствами, ничего не говорил
|
(Украина)
|
|
|
chrysler | Дата: Чт, 03.02.2011, 01:16:40 | Сообщение # 164 |
Генерал-полковник
Награды: 54
Украина, Житомир
|
|
(Австралия)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 03.02.2011, 07:41:37 | Сообщение # 165 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
kefir, ну про мантры опять в точку!Добавлено (03 Февраль 2011, 07:41:37) ---------------------------------------------
Quote (Vanda) "Умные девушки замуж не выходят" А мудрые девушки все уже замужем! Ведь женский ум - это мудрость в построении отношений, а не разговоры про равноправность и философию.
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Чт, 03.02.2011, 08:10:47 | Сообщение # 166 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) мудрость в построении отношений Hoakina, річ у тому, що ж не всім потрібні такі стосунки. Світ же різноманітний і не всі можуть бути щасливі однаково. Мене наприклад дуже втомлює побудова стосунків з чоловіками. Набагато більше ніж робота Я не бачу сенсу так напрягатися, тим більше усе життя, і робити те, до чого душа не лежить. Шукати компроміси, думати, дбати про когось, зносити чийсь не завжди хороший настрій. І ще, найголовніше, чоловіки не зносять суперництва і успішніших за них жінок. От скажіть, Hoakina, я як мудра жінка, мала відмовлятися від підвищення, карєрних перспектив тільки, щоб чоловік почувався комфортно і усе в стосунках було до ладу, якщо у нього не було таких досягнень? Далі, якщо я рухалася уверх, а чоловік лишався на місці, він починав мене гальмувати, якби тягнути назад. А що ми робимо з усім, що гальмує наш розвиток? Позбуваємося.. (звісно, це не стосується кровних родичів - батьків і дітей) З приводу того, що розумні жінки не виходять заміж. Людина, яка це каже просто теж боїться розумних жінок Одиночество-убежище сильных,слабые сбиваются в стаю Холостой человек живет как король, а умирает как собака Мені дуже імпонують ці вислови.. З приводу якості життя, різноманітні дослідження свідчать, що незаміжні жінки живуть краще, ніж заміжні, бо у них немає роботи №2 - роботи по дому. Вони набагато більше відпочивають, займаються спортом і перебувають у кращому стані здоровя. Резумуючи - кожному своє, кому шлюб, а кому "разговоры про равноправность и философию"
Сообщение отредактировал Vanda - Чт, 03.02.2011, 08:11:04 |
(Украина)
|
|
|
milkyway | Дата: Чт, 03.02.2011, 09:05:06 | Сообщение # 167 |
Лейтенант
Награды: 9
Украина, Zhytomyr
|
Я например действительно, если не сказать боюсь, то - отношусь настороженно к "силе слабого пола" . А если найдется сочетание качеств ум, доброта, красота в одном человеке, можно смело брать за руку и вести в ЗАГС ))
Сообщение отредактировал milkyway - Чт, 03.02.2011, 09:05:42 |
(Украина)
|
|
|
Motrya | Дата: Чт, 03.02.2011, 09:19:45 | Сообщение # 168 |
Генерал-полковник
Нидерланды, Амстердам
|
Quote (sergio_zh) Ну вот Мотря к примеру, она эту тему начала, говорит что умная, и судя по всему так и есть, красиво пишет и говорит считаю это комплиментом спасибо sergio_zhДобавлено (03 Февраль 2011, 09:19:45) ---------------------------------------------
Quote (Vanda) Мене наприклад дуже втомлює побудова стосунків з чоловіками. Набагато більше ніж робота Я не бачу сенсу так напрягатися, тим більше усе життя, і робити те, до чого душа не лежить. Шукати компроміси, думати, дбати про когось, зносити чийсь не завжди хороший настрій. може я ідеалістка, але як на мене, коли доводиться так напрягатися, то це вже не стосунки, а пародія на них а якщо кохаєш людину, то турбота про неї не обтяжує, навпаки, "балдєєш"
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 03.02.2011, 09:22:46 | Сообщение # 169 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Vanda) З приводу якості життя, різноманітні дослідження свідчать, що незаміжні жінки живуть краще, ніж заміжні, бо у них немає роботи №2 - роботи по дому. Вони набагато більше відпочивають, займаються спортом і перебувають у кращому стані здоровя. Тільки вони помирають нещасними. Ви просто ще дуже молода і не розумієте, що найбільше щастя жінки - дивитися, як твоє дитя чмокає біля твої циці і коли тримається ручкою за твою руку. І коли просинаєшся біля коханого чоловіка, а твоя дитинка має тата (це наперед кажу, бо знаю, що чоловіки для народження дитини сьогодні непотрібні), вона живе в повній родині. Бо дитині найбільше з усіх благ світу треба тата і маму - і все.Quote (Vanda) Я не бачу сенсу так напрягатися, тим більше усе життя, і робити те, до чого душа не лежить. Шукати компроміси, думати, дбати про когось, зносити чийсь не завжди хороший настрій. Мені дуже жаль Вас. Але думаю життя візьме своє і Ви станете чудовою дружиною і мамою, бо це найголовніше. Я теж зробила кар'єру, працюю у вузі, роботу свою люблю. Але мені вже майже 40 і тільки недавно я нарешті зрозуміла, що не це головне в житті жінки. Можливо тому Бог дав мені дитину і чоловіка, який не ідеальний, з яким треба підлаштовуватися, йти на компроміси, який ніби дитина, причому наймолодша. Але це мій чоловік, я його люблю і всіма силами намагаюсь зберегти мій шлюб, бо моя дочка заслуговує бути щасливою і мати тата.
|
(Украина)
|
|
|
БандЕрос | Дата: Чт, 03.02.2011, 09:31:10 | Сообщение # 170 |
Граф Чортоліський
Награды: 104
Украина, Житомир
|
Quote (sergio_zh) Ну вот Мотря к примеру, она эту тему начала, говорит что умная, и судя по всему так и есть, красиво пишет и говорит Кстати надо ее на кофе пригласить пока не опередили Ну ти і жук
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Чт, 03.02.2011, 09:50:52 | Сообщение # 171 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Я поважаю вашу думку, Hoakina, і розважливе ставлення до проблеми. Quote (Hoakina) що найбільше щастя жінки - дивитися, як твоє дитя чмокає біля твої циці і коли тримається ручкою за твою руку ...якщо цього не маєш, то ніколи не дізнаєшся, що втратив. Quote (Hoakina) Бо дитині найбільше з усіх благ світу треба тата і маму - і все. у мене такого не було. Навпаки, було таке неймовірне щастя, коли я видерлася з батьківської сімї. Лише тоді вперше відчула себе людиною, а не жалюгіддям, яку змалку постійно принижують і на якому зганяють злість. Будучи дитиною як я заздрила тим, дітям, які не мали батька. Адже вони були вільні і над ними ніхто морально і психологічно не збиткувався. Мене гризла думка, чому у них немає, а у мене є такий батько? Quote (Hoakina) Мені дуже жаль Вас. Інколи відсутність нещастя - це вже щастя. Я така щаслива, що у мене немає того жахіття, яке було у дитинстві. І я не піду на експеримент, який хоч у деяких елементах нагадає мені про те, від чого я втікаю. Quote (Hoakina) Але це мій чоловік, я його люблю і всіма силами намагаюсь зберегти мій шлюб, бо моя дочка заслуговує бути щасливою і мати тата. Це абсолютно правильна позиція. І нехай всі українці думають так, тоді у нас все буде гаразд Quote (Motrya) доводиться так напрягатися, то це вже не стосунки, а пародія на них а якщо кохаєш людину, то турбота про неї не обтяжує, навпаки, "балдєєш" ... от, власне Motrya, це тільки коли кохаєш.
Сообщение отредактировал Vanda - Чт, 03.02.2011, 09:51:38 |
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 03.02.2011, 10:47:22 | Сообщение # 172 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Vanda, Ви колись покохаєте і все буде гаразд! І дитину народіть, хоча для цього не треба закохуватись, але рекомендується Добавлено (03 Февраль 2011, 10:47:22) ---------------------------------------------
Quote (Vanda) Мене гризла думка, чому у них немає, а у мене є такий батько? У мене був вітчим, я Вас розумію.
|
(Украина)
|
|
|
Motrya | Дата: Чт, 03.02.2011, 10:57:01 | Сообщение # 173 |
Генерал-полковник
Нидерланды, Амстердам
|
Quote (Hoakina) І дитину народіть, хоча для цього не треба закохуватись а дитина буде жити в неповній сім*ї чи батьки терпітимуть один одного заради дитини?
|
(Украина)
|
|
|
Admiral8 | Дата: Чт, 03.02.2011, 11:11:08 | Сообщение # 174 |
Генерал-полковник
Награды: 26
Украина, Житомир
|
автору темы: - это уже не парни
|