Лібералізм - різновид психологічного розладу
|
|
KAPJICOH | Дата: Пн, 03.03.2008, 09:36:46 | Сообщение # 226 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Quote (eastern) ще й кацап до того. Або жид Ну, в обчем всё с ними ясно. Дискредитировали себя и свою партию по полной.
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Пн, 03.03.2008, 09:53:42 | Сообщение # 227 |
РЕАЛИСТ
Награды: 801
Украина, Житомир
|
Согласен, KAPJICOH. Воистину не ведают что творят, но зато сколько гонору то гонору. Жаль пацанов.
|
(Бразилия)
|
|
|
Korvin | Дата: Пн, 03.03.2008, 10:36:48 | Сообщение # 228 |
Генерал-полковник
Награды: 66
Украина, Житомир
|
...і справді дискредитують. Себе, політичну силу і ідеологію. Мдя. Юнацький максималізм + агресивний романтизм. "Той, хто не з нами - той проти нас." Чули, бачили, пам'ятаємо. З таким підходом націоналізм як ідеологія ніколи не набуде людського обличчя. Так і залишиться позицією маргіналів.
|
(Украина)
|
|
|
galloz | Дата: Пн, 03.03.2008, 10:42:48 | Сообщение # 229 |
Генерал-полковник
Награды: 61
Израиль, хайфа
|
Quote (Надюшище) Может закрыть тему, а? Quote (sharm) Давно пора........ Не надо вдаваться в анализ с тем ,кому ты омерзителен и ненавистен.Оно должно сидеть в подвале и петь швондеровские гимны,на улицах города Оно не должно ходить.Жаль ,что властям на это насрать,не надо ждать и прикидываться-молодо зелено,когда молодь полезит из щелей с битам,убивая не украинцев,будет поздно.Скорее прийдётся вырывать яйца лично молодым ястребам.В апреле буду дома,посмотрю на тенденцию.Лозунг Украина для Украинцев,вернуть им назад в глотку.Украина для всех,кто любит эту Землю-для меня.Достали нацики,сцуко!Согласен с Ребятами-Админ,закрывай тему.
|
(Израиль)
|
|
|
Надюшище | Дата: Пн, 03.03.2008, 11:33:28 | Сообщение # 230 |
ДВОРОВОЙ КОТЯРА
Награды: 22
Украина, Житомир
|
Сообщение отредактировал Надюшище - Пн, 03.03.2008, 11:34:35 |
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Іван | Дата: Пн, 03.03.2008, 11:38:26 | Сообщение # 231 |
Генерал-лейтенант
Награды: 8
Украина, Житомир
|
Quote (KAPJICOH) Ну, в обчем всё с ними ясно. Дискредитировали себя и свою партию по полной. Цікаво, де ви у висловах кацап та жид знайшли дискредитацію? Це слова, котрі вживаються в український мові і нічого образливого в них немає. А може ви ще скажете, що і Шевченко з Франком себе дискредитували? Quote (Korvin) З таким підходом націоналізм як ідеологія ніколи не набуде людського обличчя. Так і залишиться позицією маргіналів. Націоналізм з кожним днем набуває все більшого поширення, адже люди розуміють, що націоналім не обіцяє нічого, але дає все, що нація потребує для себе, для свого становлення, розвитку та самооборони. Культура нації - націоналізм - ніби могутнє споконвічне дерево. Воно може вирости, але його не можна спроектувати і побудувати.Дерево нікому нічого не обіцяє - воно просто є, воно дарує свою тінь кожному, що її шукає. Так що не потрібно тут щось вигадувати і прикриватися за націонал-лібералізмом, якого в принципі і не існує, ви є типовим лібералом от і все. Quote (galloz) Скорее прийдётся вырывать яйца лично молодым ястребам.В апреле буду дома,посмотрю на тенденцию.Лозунг Украина для Украинцев,вернуть им назад в глотку.Украина для всех,кто любит эту Землю-для меня.Достали нацики,сцуко! Дуже буде цікаво подивитися, як маленьки, пухкеньки рученята жида подягнуться до зброї , ви тут що, шановний, заколот пропонуєте? Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида. (Іван ФРАНКО)
Сообщение отредактировал Vanyok - Пн, 03.03.2008, 11:39:54 |
(Германия)
|
|
|
KAPJICOH | Дата: Пн, 03.03.2008, 11:47:30 | Сообщение # 232 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Vanyok, тогда "хохол" тоже не оскорбление.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Passionar | Дата: Пн, 03.03.2008, 11:53:48 | Сообщение # 233 |
РЕАЛИСТ
Награды: 801
Украина, Житомир
|
Ванек, дело не в том, какое слово не является оскорбительным. Для кого-то и мат является приемлемым словом. Речь идет о взаимовыгодном и толерантном общении. Иначе за 1% никак не получиться вылезти, даже елси и зомбировать тут всех Quote (Vanyok) Націоналізм з кожним днем набуває все більшого поширення Желание это прекрасно, но есть еще и такая вещь как Жизнь!
|
(Бразилия)
|
|
|
Надюшище | Дата: Пн, 03.03.2008, 11:55:21 | Сообщение # 234 |
ДВОРОВОЙ КОТЯРА
Награды: 22
Украина, Житомир
|
Сообщение отредактировал Надюшище - Вт, 04.03.2008, 09:38:48 |
(Соединенные Штаты)