Ааа, ну раз сам ЧЕЛОВЕК написал, тогда - да, верю безоговорочно. Я прожил в Севастополе 6 лет, с 92-го по 98-й. Там никто и никогда не считал Крым Украиной. Мне, по крайней мере, такие не попадались.
Не повезло тебе ни там, ни здесь. Из классики. Ты в своём уме? - Нет, не в своём... - Значит в чужом.
- Ничего не поделаешь, - возразил Кот. - Все мы здесь не в своем уме - и ты и я. - Откуда вы знаете, что я не в своем уме? - спросила Алиса. - Конечно не в своем, - ответил Кот. - Иначе как бы ты здесь оказалась?"
... ("Приключения Алисы в Стране чудес", Льюис Кэрролл, 1864г.)
Добавлено (01 Март 2014, 00:34:52) ---------------------------------------------
ЦитатаЮбер ()
Цитата Yur4ik61 ()Выдумали какой-то миф о "бендеровцах"
Бендеровцы - это жители города Бендеры в Молдове,а лесные люди из схронов "Бандеровцы".Но откуда во втором классе знать разницу ?
Это не моя фраза. Читай, перед тем как скопиастить. Да и повторять через пост заученную фразу уже не комильфо.
сміх сміхом, а щось мені кожного разу не по собі робиться, коли дивишся новини.
Те що влада януковича трохи зажралась, так це факт. Але терпіли більше, хто заважав потерпіти менше до виборів? Чи варто те, що зараз діється того, що турнули президента? Однозначно ні! Східні області сиділи, Крим сидів і ніхто не вякав ні про що. Ніхто ні на що не зазіхав. Зараз маємо без п"яти хвилин війну з росією, без 15ти - третю світову. Без 20 хвилин розруху в країні і голод. Воно того варто? Варто те, що турнули януковича, та в рази зросли розбої? (У нас в Черняхові пограбували вже все, що тільки можна було погрубувати у підприємців. Підприємці налякані. Як тільки до влади прийшла голота, одразу поставили у нас на сесії ради питання "групи товаріщєй" про перегляд приватної власності ряду підприємців.) А що робиться по країні? Як грабують членів ПР і комуністів?
Ворто було ото зміну злодіїв у законі, на кошерних злодіїв? Невже маєтки Порошенкмана, Яценюкмана гірші за маєтки інших олігархів в законі? Хтось такий наївний, що думає що гірші? Чи може Кличко з Тагнибоком гірші мають? Хто дав право голоті, бігати по чужих хатах і дивитись, як живуть люди? Коли це було видано, щоб громилися штаби партій з натяком на заборону? Хто дав право зупиняти й перевіряти машини? Хто дав право бити людей не з тією життєвою позицією і політичними поглядами? Хто дав право ходити зі зброєю і хизуватися цим? Хто дав право гнобити людей? Хто? -- Шановні підтимувачі "революції". У мене складається враження, що при зеку-президенті, у нас було спокійніше жити ніж при "владі народу". При зеку-призиденті, я був впевнений, що завтра я встану з ранку і все буде якщо не в шоколаді, то точно не в гівні. Зараз у мене кожного дня по кілька разів на день холоне в животі і ниє серце. Нахєра такі зміни? Щоб бидло відчуло секундну безкарну владу? До влади на місцях прийдуть такі реальні дауни, що народ просто стогнати буде. І не десь там у верхах великий бізнес, а малий та середній і плюс прості люди. Якщо глянути хто у нас сунеться до влади, мені геть не смішно. Мені не сумно, мені реально страшно. Зараз Росія просто наплює на вся і всіх і прикриваючись законно обраним президентом, зможе зробити з україною все що заманеться. І якщо інші держави не захочуть третьої світової - ніхто навіть не поворухне пальцем. Якщо наша країна розвалиться і впаде в розрусі, винуваті в цьому і будуть прокляті наступними поколіннями ті, хто вийшов на майдан. Це майданівці дали такий непередбачуваний поштовх. Скотили малесенький сніжок із Евересту... Самі того не розуміючи, просрали більш-менш стабільну державу. Воно того було варте?..
Да, это они при мне кричали "Севастополь - Крым - Россия", а когда я уходил, доставали из шкафа портрет бандеры, пускали скупую слезу и тихо-тихо напевали "щэнэвмэрла..."
ЦитатаYur4ik61 ()
Не повезло тебе ни там, ни здесь.
Огорчу тебя. Мне повезло и там и здесь.
Запятые, конечно, хорошо. Это излюбленный приём троллей, когда по-существу ничего нет.
Прогнозируемо. Оппонент, к сведению, пишется с 2-мя п, граммар-наци. Мне, лично, такие как ты давно не интересны. Я захожу сюда расслабиться, а не оппонировать к нику с буквоцифрами.
путин хочет оставить за собой Севас. по всей видимости таки готовился или готовится пересмотр наличия русского флота в крыму.
для него в идеале сейчас устроить в крыму гражданскую войну, что бы появился железный повод там закрепиться, но я чета не понимаю на что он расчитывает потом? Украина воевать с ним не будет, потому что тупо не кому, значит амеры начнут выворачивать руки санкциями...и ему это надо??? россия не китай, что бы выдержать прямое давление, РФ может просто развалится нафиг, или например наша власть сейчас завопит "спасите помогите фулиганы зрения лишают! примите нас в НАТО!"
значит всё это какая-то временная/локальная игра и скоро всё вернется примерно на те же позиции.