Так. Справді переплутав. Спасибі , що підправили. Між Націонал-Соціалістична і Соціал-Національна безперечно є дуже велика різниця, навіть не перегукуються
Трамвайно-Троллейбусное депо и Троллейбусно-Трамвайное депо - это две большие разницы!
Якщо не бачите різниці між соціалізмом і націоналізмом, то Ваші проблеми.
Добавлено (30 Апрель 2012, 19:31:58) --------------------------------------------- За підсумками перегляду члени Експертної комісії Держкіно висловили занепокоєння щодо можливого викривлення у фільмі історичних подій, присутності у картині пропаганди та жанрової стилізації: «В картині є епізоди, де україномовні персонажі виглядають негідно і карикатурно, і це може викликати почуття образи та супротиву у нашого глядача». Але більшістю голосів порекомендували видати державне посвідчення, пояснюючи своє рішення тим, що «…заборони слугують авторам неталановитих фільмів лише зайвою рекламою». Як висновок, експерти зауважили: «Ми існуємо не в ті часи, коли щось можна фактично заборонити до показу. Всі, хто захоче подивитися фільм «Матч», подивляться його, принаймні, в Інтернеті».
Як висновок, експерти зауважили: «Ми існуємо не в ті часи, коли щось можна фактично заборонити до показу. Всі, хто захоче подивитися фільм «Матч», подивляться його, принаймні, в Інтернеті»
Это действительно так, хоть запрещай, хоть не запрещай, все равно посмотрим.
Меня что "страна" родила, кормила , одевала, воспитывала? Многим может показаться шокирующим, но на "страну" мне наплевать...
Quote (Хатаб)
+100500 подписываюсь под каждым словом
А ось це вже цікаво. Народився в Україні, живу в Україні, їм в Україні, сру в Україні.........все те чого добивався "совок" на таких інфузоріях і відображається. На свою країну йому начхати, краще буду любити іншу. Я ж кажу - принцип повії. Він був в Пітері, і йому там сподобалось...... І що? Я дохєра де був, тільки в Росії слава Богу не був і не хочу. Як би я хотів побачити коли від Вас шановний RKAS, та Хатаб, відвернеться ваша Батьківщина. P.S. Знаєте шановні, колись думав що радянський маразм, помре з останнім фанатиком 1950 р.н., але щось воно так не виходить. Радянський, а зараз російський маразм, окупація, моральний та духовний взйоб - як невиліковний вірус, який пронизує, заражає кожну клітинку вашого грішного тіла, доходить до мозку і розвалює все те що колись намагались навчити діди та бабусі. Пам"ятаєте такі слова? Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди. Видно що до вас вони не дійшли. і ще одне, в мене таке враження що ви це десь здерли:
Quote (RKAS)
Я не могу любить абстрактних идеологемы типа "Родина" или "народ". В любви к таким аморфным, расплывчатым понятиям есть что то ненормальное и болезненное. Любить можно конкретных людей-родителей, друзей,знакомых, ну на крайний случай фанатеть от конкретных артистов или политиков.
Добавлено (01 Май 2012, 09:51:53) --------------------------------------------- Ось є цікаве відео
Бориска, а ну ка перечисли страны и города в которых бывал:-))) Или снова сьедешь на отмазку, что типа не должен отчитываться??:-)) Но ведь про Россию ты специально подчеркнул:-)) А я вот уехал из недогосударства Уркаина еще в 1994 году и сейчас всеми силами способствую дальнейшему развалу недогосударства.
Покажи нам патриотическую смелость:))
К слову, показательно, как Бориска за последние 2 дня получил дежурные патриотоплюсики в репутацию:-)))
написать в плане разрушения??? вот уж не думаю что без него воду не освятят просто starbox, приятно быть в центре событий , это возвышает над толпой созидать всегда сложно...поэтому и нет фактов! а разрушать мы могем...не фиг делать!
Добавлено (01 Май 2012, 19:42:05) ---------------------------------------------
Quote (Passionar)
Ибо смотреть или не смотреть каждый принимает САМ, независимо от визгов и стенаний.
Справа не у цьому, а у тому аби не показували у кінотеатрах по всій країні.
Ви собі уявляєте таку картину: Ізраїль 2012 рік, а у всіх кінотеатрах пускають фільм "Вічний жид", а тих євреїв, які намагаються не допустити цього знущання обсирають як тільки можуть через це?
Бориска, а ну ка перечисли страны и города в которых бывал:-))) Или снова сьедешь на отмазку, что типа не должен отчитываться?
Ну якщо тобі легше стане, залюбки: Чехія, Словакія, Турція, Єгипет, але більше всього подобається різноманітний краєвид нашої рідної неньки України, яку я теж вже немало об"їздив. А тепер по темі. Ну що шановні форумчани, ви подивились відео яке я виклав у минулому коментарі? Які враження? Велика помилка хлопців в кінотеатрі, що вони не придбали квитки на перегляд цього "фантастичного" знятого типу на реальних подіях фільму. Сіли би собі гарненько на свої місця, а потім бах! і на самому цікавому місці: Слава Україні - Героям Слава! Ви уявляєте як би зреагували працівники та поряд сидячі люди які і духом нічого не чуяли що зараз почнеться. Потрібно було зробити "Ефект раптовості", і ппц! Половина глядачів би наступного разу коли будуть йти до кінотеатру, обов"язково візьмуть з собою туалетний папір.
Добавлено (01 Май 2012, 20:44:23) ---------------------------------------------
Quote (starbox)
К слову, показательно, как Бориска за последние 2 дня получил дежурные патриотоплюсики в репутацию:-)))
Жаба душить? Зверни увагу, що мінуса теж. Для цього і існують форуми.....для діалогу!
**Бориска, а ну ка перечисли страны и города в которых бывал:-))) Или снова сьедешь на отмазку, что типа не должен отчитываться?
Ну якщо тобі легше стане, залюбки: Чехія, Словакія, Турція, Єгипет, але більше всього подобається різноманітний краєвид нашої рідної неньки України, яку я теж вже немало об"їздив.**
Все понятно, больше вопросов НЕ имею. Скорее всего Турция и Египет попали в список по одной недельке туристом, ну и подобный же тур в Чехию и Словакию.... вот такие у нас свидомые путешественники....
Все понятно, больше вопросов НЕ имею. Скорее всего Турция и Египет попали в список по одной недельке туристом, ну и подобный же тур в Чехию и Словакию.... вот такие у нас свидомые путешественники....
Ну ти і .............. starbox, Ти як недобите цуценя втікло з країни, ще і насміхається з людей. Турція і Єгипет так як і всі нормальні люди, купували путівки - ти вгадав, на рахунок Чехії та Словакії ні. А ти що безкоштовно відпочиваєш, чи чорношкірі допомагають?
Quote (иноходец)
Понятно. Очень по существу
А ты чего хотел?
Сообщение отредактировал Boris - Ср, 02.05.2012, 00:09:27
Бориска, ну ты ведь там изобразил из себя крутого путешественника с ненавистью к России, вот я тебя и макнул в дерьмецо:-)) Представь себе, у меня много друзей в разных странах, и я могу приехать и отдыхать там БЕСПЛАТНО!:-)
В том числе и в так тобой нелюбимой России тоже:-))
Бориска, ну ты ведь там изобразил из себя крутого путешественника с ненавистью к России, вот я тебя и макнул в дерьмецо:-))
1. Нікого я з себе не корчу 2. Ти запитав, я відповів 3. До Росії в мене не "ненависть", а байдужість. (так я там і написав) 4. Ти сам з гавна спочатку вилізь 5. В мене теж є друзі, родичі за кордоном, в тому числі і в Росії, то що? 6. А чого мені соромитись? У кожного в житті свої цілі. P.S. Я розумію, що всі ці розмови ні до чого не доведуть, кожен залишиться при своєму баченні. Дай відповідь на запитання: Ти завжди такий був, чи після струсу відхилення пішли?
**Дай відповідь на запитання: Ти завжди такий був, чи після струсу відхилення пішли? **
Вот видишь, без оскорблений никуда... :-)))
Я ВСЕГДА ненавижу и ненавидел когда врут самим себе. А еще свидомитов с опилками в башке. Напади немцы сейчас, гипотетически, все свидомиты бы дружно побежали доносить на неугодных и записываться в полицаи или дивизию СС, хоть назови ее Галичина хоть Полесье.
А если родственники или друзья пригласят, пересилишь себя, съездишь? )
Здравствуйте Passionar, почему то я думал, что цитировать эти слова будет starbox. Не знаю, приглашают и довольно очень часто приглашают(без пздж). Ну не лежит у меня душа.
Добавлено (02 Май 2012, 00:40:44) ---------------------------------------------
Quote (starbox)
Вот видишь, без оскорблений никуда... :-)))
Да потому что ты себя так сам ведешь. Вот и все.
Quote (starbox)
Я ВСЕГДА ненавижу и ненавидел когда врут самим себе. А еще свидомитов с опилками в башке.
А почему ты думаешь что у тебя этих опилок меньше?
Это типа составление психологического портрета? И друзья есть, очень близкие родственники, и средние, и дальние, и однокурсники. Только раскидало их по всей России...блин.
Quote (Passionar)
Съезди, может подобреешь, ведь еще такой молодой ))
А я и не злой вообще, вы же меня знаете
Добавлено (02 Май 2012, 00:51:32) ---------------------------------------------