Яку книжку ви зараз читаєте
|
|
Hydrogenaza | Дата: Чт, 22.08.2013, 11:16:57 | Сообщение # 551 |
воплощение праздности
Награды: 306
Украина, Житомир
|
Цитата (mess@nger) Дорого читать нынче с бумаги. 1 раз піти в кафе на двох =купити книжку.або 2 книжки.дуже дорого,нічо не скажеш. можна брати книги читати на обмін у знайомих та не дуже(я наприклад багато з ким на форумі книжками обмінювалась),але для цього потрібно мати вдома хоч невеличку бібліотеку з "немакулатурних"книжок.а як же кафешка?так. книжки- дуже дорого. ще існують бібліотеки.безкоштовні. а ще...увага! в книгарні,що знаходиться поверхом нижче "кавоманіі" можна купити книжок (б\у або нові-ціни відповідні)а потім прийти та обміняти за символічну сумму на інші книжки тої самої вартості.хто хоче- шукає можливості. хто не хоче-шукає відмазки.
|
(Украина)
|
|
|
kefir | Дата: Чт, 22.08.2013, 11:37:58 | Сообщение # 552 |
резонёр
Награды: 165
Украина, Житомир
|
Цитата (mess@nger) Дорого читать нынче с бумаги. купи электронную) качни базу либрусека и фсё) тебе хватит до конца жизни))
|
(Украина)
|
|
|
mess@nger | Дата: Чт, 22.08.2013, 12:21:02 | Сообщение # 553 |
Генерал-майор
Награды: 9
Украина, Житомир
|
Hydrogenaza, Хотел купить "Игры престолов", не только первую часть. Томик - 600 грн (три части если память не подводит, а это еще не все). Томик формата "Власетлина колец" (трилогии), вот только Толкиена я помню за 150 грн, зарплаты с тех пор не скочили в 4 раза =(( Может просто из за популярности. (Толкиен 300 грн.), а может КС цены завышает.
Небольшая домашняя библиотека есть (правда в родном городе и в основном фєнтези ), но обмениваться не люблю, т.к. часто возвращают книги не в лучшем состоянии.
Да и к вопросу дешево-дорого, с другой стороны 600 грн. - полминималки =)) Могу точно сказать, что будучи на первом курсе, я книгу мог куда быстрее купить, чем сейчас уже работая. Помню когда любил Перумова, книги его на Петровке покупал по 20 грн., потом по 30 с обновленной обложкой и более качественной бумагой, сейчас - по выдаче гугла. Интересно, какие на Петровке цены. А в кафе я и тогда ходил.
Еще помню, что в какой то момент русские издательства скакнули в цене, приняли закон кой-то. А с украинскими тогда небольшой напряг был.
Так что в сравнении, все же дорого.
Обмен назад с магазином - это хорошо, но я предпочитаю, чтобы некоторые книги оставались у меня. Ольгу Громыко и Марию Вересень время от времени перечитываем как я, так мама, так и сестра, ну очень позитивные книги. Та и отуда тогда библиотеке взяться =)
А в городские я перестал давно ходить, когда в Киев в лицей переехал, для меня (тогда) ближайшая далеко была. Последний раз был в библиотеке... когда в армии в госпитале лежал =)). А где Житомирские находятся не имею ни малейшего представления.
Цитата (Hydrogenaza) хоче- шукає можливості. хто не хоче-шукає відмазки. а возможность я таки нашел... в электронном варианте, та и бумажные время от времени покупаем.
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Чт, 22.08.2013, 12:51:00 | Сообщение # 554 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (mess@nger) Томик - 600 грн де? ігри перстолів-купили9але не всі частини. томік від 120 гр.ти в свою чергу спитаєш:де?в києві на Петрівці(книжковий ринок)купили наші друзі та віддали при нагоді при зустрічі.шукай можливості!
--------------------------------------------- Цитата (mess@nger) КС цены завышает та в них там ТАКІ ціни...хайбогмилуєзаступаєісохраняє.за малесеньку книжечку паланіка ще кілька років тому заплатили біля 50 гр,у той час.коли на петрівці вона коштувала максимум 30-35
--------------------------------------------- Цитата (mess@nger) предпочитаю, чтобы некоторые книги оставались у меня. заради бога..залишай.але якщо книжка не дуже сподобалась.або взагалі не потрібна-ідеш та міняєш.дуже зручно імхо та винахідливо.і таким небагатим(зовсім небагатим,бо через книжки на кафе та кінотеатр не вистачає)як ми-просто порятунок.електронних книжок не люблю.не те.читати паперовий варіант- це як чайна церемонія-все як має бути: для насолоди естетичною складовою та смаком.або можна просто кинути заварку в чашку .
Добавлено (22 Август 2013, 12:51:00) --------------------------------------------- а ще забула сказать:непридбані частини "Ігри Престолів"брали в бібліотеці,що на Котовського(біля трамвайної зупинки"вул Щорса").безкоштовно. але неодмінно придбаємо все.коли матимемо фінансову змогу .я справжній фанат цієї саги.спочатку прочитала всі частини і навіть 5 частину у фанатському перекладі(бо тоді ще не вийшла на папері),потім передивилась всі 3 сезони серіалу.ще й комп*ютерна гра є за мотивами.грала двічи,бо нелінейний сюжет з першої глави в залежності від вибору одного з двох персонажів цієї чудової ролевої гри з чудово збереженою атмосферою ,сценарій до гри писав сам мартін і в процессі ти зустрічаєш в одному замку його самого і маєш можливість задавати питання щодо наступних частин саги
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Чт, 22.08.2013, 12:54:51 |
(Украина)
|
|
|
mess@nger | Дата: Чт, 22.08.2013, 12:51:06 | Сообщение # 555 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
КС, я ж написав, і не один, а три (збірник)
Цитата (Hydrogenaza) залишай.але якщо книжка не дуже спобдобалась.або взагалі не потрібна-ідеш та міняєш. Може щось і поміняю, бо частину книжок навряд хто буде перечитувати... Тільки треба додму для цього зїздити... Памятаю перебирали книги, як ремонт почали робити, то мішок чи два в бібліотеку здали.
Цитата (Hydrogenaza) це як чайна церемонія мені чайна церемонія не дуже сподобалася... чай зі стопок
Сообщение отредактировал mess@nger - Чт, 22.08.2013, 12:51:52 |
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Чт, 22.08.2013, 12:56:32 | Сообщение # 556 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (mess@nger) перебирали книги, як ремонт почали робити, то мішок чи два в бібліотеку здали. а ще можна туди (до книгарні в кавоманіі)принести свої книжки,їх оцінять і заберуть.а на цю сумму можеш вибрати собі щось інше
|
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Пт, 23.08.2013, 01:32:29 | Сообщение # 557 |
Генералиссимус
Награды: 30
Украина, Житомир
|
Борис Виан, «Пена дней»
|
(Украина)
|
|
|
einshteynn | Дата: Пт, 23.08.2013, 08:02:12 | Сообщение # 558 |
Сержант
Награды: 1
Украина, житомир
|
1000 лет после смерти, Павел Ветров
|
(Украина)
|
|
|
Ukka | Дата: Ср, 04.09.2013, 16:34:07 | Сообщение # 559 |
Генерал-полковник
Награды: 122
Соединенные Штаты, LA
|
начала читать Шантарам. Книга интересная, легко читается, но вот в Индию я теперь ехать не хочу:)
|
(Украина)
|
|
|
Нюша | Дата: Ср, 04.09.2013, 17:04:18 | Сообщение # 560 |
Лейтенант
Награды: 0
Украина, Житомир
|
Гюго "Отверженные"Добавлено (04 Сентябрь 2013, 17:04:18) ---------------------------------------------
Цитата (Prettywoman) Сэм Браун"Ангелы и Демоны"Здесь тебе и приключения,здесь тебе и детектив. легко читается и сюжет неплохой)))
|
(Украина)
|
|
|
giena2000 | Дата: Ср, 04.09.2013, 17:56:26 | Сообщение # 561 |
Полковник
Украина, Zt
|
Нюша, Книги Карлоса Кастанеды читаю, почитай как-нить.
|
(Украина)
|
|
|
пациент | Дата: Ср, 04.09.2013, 22:57:45 | Сообщение # 562 |
Полковник
Награды: 6
Украина, Житомир
|
mess@nger, "Код да Винчи" отличная книга!
|
(Украина)
|
|
|
Ukraine | Дата: Ср, 04.09.2013, 23:20:42 | Сообщение # 563 |
Генерал-майор
Награды: 34
Украина, Житомир
|
Татьяна Толстая - "Кысь"
Сообщение отредактировал Biorobot - Ср, 04.09.2013, 23:21:13 |
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Ср, 04.09.2013, 23:31:16 | Сообщение # 564 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Дочитую «Піна днів» Бориса Віана.
«Служитель в белом свитере открыл ему кабину и сунул в карман чаевые, но по всему было видно, что он лжец, что чая не пьет, что для него это не невинные чаевые, а винные, или даже коньячные.»
Сообщение отредактировал amberis - Ср, 04.09.2013, 23:31:40 |
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Чт, 05.09.2013, 00:00:25 | Сообщение # 565 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Хатаб) «Песнь Льда и Пламени» вторую книгу А на мене, після Віана, чекає ось ця красуня
Сообщение отредактировал amberis - Чт, 05.09.2013, 00:01:30 |
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Чт, 05.09.2013, 00:08:39 | Сообщение # 566 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
авжеж! )))
Сообщение отредактировал amberis - Чт, 05.09.2013, 00:08:59 |
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Чт, 05.09.2013, 00:15:53 | Сообщение # 567 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (amberis) «Піна днів» Бориса Віана. ммм...а я все думаю- нашо я кілька років тому придбала(ще й дороге видання )"оcень в пекине"після того,як прочитала його...ой.вже не пам*ятаю навіть що...така фігня цей віан імхо :ninja:Цитата
|
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Чт, 05.09.2013, 00:26:30 | Сообщение # 568 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Hydrogenaza) така фігня цей віан «Самое важное в жизни — судить обо всем предвзято. Толпа, как известно, обычно ошибается, а каждый человек в отдельности всегда прав.»
Борис Віан, «Піна днів»
Сообщение отредактировал amberis - Чт, 05.09.2013, 00:26:58 |
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Чт, 05.09.2013, 09:04:08 | Сообщение # 569 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Амберіс, дійсно .гарно сказано. перший(і останній) роман,що прочитала Віана (звичайно,назви не пам*ятаю,але пам*ятаю про мишу ,як визначну постать роману та атмосферу напівказки ,напівмари. а оскільки не так вже багато з чого вибирати так. це була саме "піна днів".і мені дуже сподобалось. я була просто вражена .хотілось ще. а от спробуй прочитати "Осінь в Пекіні".повіна фігня.отож...а нє - ІМХО
читаю Ёран Тунстрём"СИЯНИЕ ".справді сонячна Ісландія . де можна взяти ЩЕ що небудь на папері почитати Тунстрьома?
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Чт, 05.09.2013, 09:13:21 |
(Украина)
|
|
|
Нюша | Дата: Чт, 05.09.2013, 10:30:24 | Сообщение # 570 |
Лейтенант
Украина, Житомир
|
Цитата (giena2000) Нюша, Книги Карлоса Кастанеды читаю, почитай как-нить. прочла кратко о нем и о стиле написании его книг: заинтересовало))
|
(Украина)
|
|
|
giena2000 | Дата: Чт, 05.09.2013, 10:56:18 | Сообщение # 571 |
Полковник
Украина, Zt
|
Цитата (Нюша) прочла кратко о нем и о стиле написании его книг: заинтересовало)) Только не читай христоматию по нему :)) если такая вообще есть. А вообще, вряд ли ты будешь такие книжки читать, хотя может я и ошибаюсь.
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Чт, 05.09.2013, 11:12:03 | Сообщение # 572 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (giena2000) такие книжки читать Які "такі"?нормальні книжки місцями з претензією на інструкцію до життя.дещо цитую донині-до багатьох ситуацій в житті доречно.доволі попсова література.
|
(Украина)
|
|
|
giena2000 | Дата: Чт, 05.09.2013, 11:46:54 | Сообщение # 573 |
Полковник
Украина, Zt
|
Hydrogenaza, Вот именно, почитать для общего развития, а потом применить в жизнь всегда сложнее, да и не обязательно вообще применять. А на счет попсы это верно, но они стали культовыми для многих, тем более в то время, когда были написаны...наверное людей всегда тянет к чему-то неизведанному, сказочному
|
(Украина)
|
|
|
Нюша | Дата: Чт, 05.09.2013, 13:58:50 | Сообщение # 574 |
Лейтенант
Украина, Житомир
|
Цитата (giena2000) Только не читай христоматию по нему :)) если такая вообще есть. А вообще, вряд ли ты будешь такие книжки читать, хотя может я и ошибаюсь. а с чего такое мнение? Между прочим мне интересны книги данной направленности! А прочла я о нем, для того что бы понять заинтересуюсь ли автором! Хрестоматии со времен универа не практикую...
|
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Чт, 05.09.2013, 17:06:46 | Сообщение # 575 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Hydrogenaza) перший(і останній) роман,що прочитала Віана (звичайно,назви не пам*ятаю,але пам*ятаю про мишу ,як визначну постать роману та атмосферу напівказки ,напівмари. а оскільки не так вже багато з чого вибирати так. це була саме "піна днів".і мені дуже сподобалось. Тоді запрошую сьогодні на перегляд фільму: http://zhzh.info/blog/2013-09-02-10178#.UiiP3n_4Wbg
|
(Украина)
|
|
|