Обережно, Негідник!
|
|
Ofelia | Дата: Пн, 21.12.2009, 12:28:48 | Сообщение # 76 |
Генерал-полковник
Награды: 93
Украина, Житомир
|
Quote (Calikusu) шось вже скурила не те. З кимось переплутала, швидше.... Не думаю, що знала мене в молодості )))) Quote (Леди_Акула) блина, про кабдуки, канЄчна..... Аааааа.....
|
(Украина)
|
|
|
kenu | Дата: Пн, 21.12.2009, 13:34:19 | Сообщение # 77 |
Генерал-майор
Награды: 17
Украина, Житомир
|
Quote (noname) Вы совершенно правы, это закономерно как для мужчин, так и для женщин. Можливо я помиляюсь, але я думаю, що це більш стосується чоловіків.Quote (Oxygen) про таких потом говорят-и что он в ней нашел? ! Угу. Quote (Леди_Акула) Не кожен чоловік може одружитися з красивою та розумною, бо він її просто не зацікавить Нііі, не тому. Скоріше він її буде боятися, а не вона його не цікавити. Сподіваюсь, логіку зрозуміло. Жінку зацікавить будь-який впевнений у собі чоловік, якщо ця впевненість підкріплена. Питання в чоловіку, а не в жінці в даному випадку. Quote (Calikusu) Все в наших руках, тільки дехто не вміє цим користуватися. Угу. Quote (Ofelia) А останні потім дивуються, чого через пару років сімейного життя чоловік знову починає бігато за тим стервом на підборах, яке покинув заради неї - тихої господарочки... Бігати може і буде, а ось покидати дружину розумний чоловік не буде Quote (Muz) Гмммм.......дуже классно, виходить тебе тримає біля чоловіка його фінансова спроможність? ІМХО, чесну відповідь на форумі навряд дадуть на таке питання В кращому випадку скажуть щось типу: "І це теж". Quote (noname) Красивая женщина всегда вызывает мысль, что у нее кто-то есть. В итоге она либо не достается никому, либо тому, кто ни на какую мысль не способен З красивими жінками і легко і складно одночасно. Легко, бо в них дійсно часто нікого немає і вони часто раді простій навіть дружбі чи спілкуванню. А складно, бо вони знають собі ціну і можуть не пробачити найменшу ж образу... Я не фанат Меладзе, але згадується пісня: "... Девушкам из высшего общества трудно избежать одиночества От того ты одинокая Что все сказочного принца ожидаешь...".
|
(Украина)
|
|
|
noname | Дата: Пн, 21.12.2009, 13:41:07 | Сообщение # 78 |
Генерал-полковник
Награды: 194
Украина, Житомир
|
kenu, Вы такой проницательный, прям психолог
|
(Украина)
|
|
|
kenu | Дата: Пн, 21.12.2009, 13:48:13 | Сообщение # 79 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
noname, покраснів
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Пн, 21.12.2009, 13:57:02 | Сообщение # 80 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (kenu) Бігати може і буде, а ось покидати дружину розумний чоловік не буде Ні, не буде... Але скільки їй все одно треба пережити, витерпіти, вистраждати... Quote (kenu) З красивими жінками і легко і складно одночасно. Я б сказала, з розумними... бувають гарні й такі пустоголові, що що там складного?..
|
(Украина)
|
|
|
Леди_Акула | Дата: Пн, 21.12.2009, 14:21:37 | Сообщение # 81 |
Генерал-майор
Награды: 26
Гондурас, на букву Ж
|
Quote (kenu) Бігати може і буде, а ось покидати дружину розумний чоловік не буде Отакі падлюки заразу розносять..... Quote (kenu) З красивими жінками і легко і складно одночасно. Легко, бо в них дійсно часто нікого немає і вони часто раді простій навіть дружбі чи спілкуванню. А складно, бо вони знають собі ціну і можуть не пробачити найменшу ж образу... гарно сказав....
|
(Украина)
|
|
|
kenu | Дата: Пн, 21.12.2009, 14:45:20 | Сообщение # 82 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
Quote (Ofelia) Я б сказала, з розумними... бувають гарні й такі пустоголові, що що там складного?.. Мав на увазі красивих і розумних.
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Пн, 21.12.2009, 15:04:46 | Сообщение # 83 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (kenu) Мав на увазі красивих і розумних. Ну, різниця суттєва тоді...
|
(Украина)
|
|
|
Oxygen | Дата: Пн, 21.12.2009, 15:26:39 | Сообщение # 84 |
Генерал-полковник
Награды: 37
Украина, Житомир
|
Quote (kenu) Бігати може і буде, а ось покидати дружину розумний чоловік не буде статистика разводов есть..это что ж у нас добрая треть мужиков-"не розумні"?
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Пн, 21.12.2009, 15:40:28 | Сообщение # 85 |
припадочная
Награды: 518
Арабская Республика Суринам, .
|
Quote (Oxygen) статистика разводов есть..это что ж у нас добрая треть мужиков-"не розумні"? Да, Oxygen, да! И еще раз да!
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Пн, 21.12.2009, 15:41:24 | Сообщение # 86 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (Oxygen) это что ж у нас добрая треть мужиков-"не розумні"? Це - при оптимістичних розрахунках...
|
(Украина)
|
|
|
Леди_Акула | Дата: Пн, 21.12.2009, 15:45:04 | Сообщение # 87 |
Генерал-майор
Гондурас, на букву Ж
|
по статистике из 100 пар 86 - разводятся...
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Пн, 21.12.2009, 16:23:12 | Сообщение # 88 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (Леди_Акула) по статистике из 100 пар 86 - разводятся... Угу... Зато замужОм були...
|
(Украина)
|
|
|
Oxygen | Дата: Пн, 21.12.2009, 18:11:39 | Сообщение # 89 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
интересно, а есть статистика разводов 2 раз?а третий? ее кто-то ведет?
|
(Украина)
|
|
|
wowa | Дата: Пн, 21.12.2009, 18:49:15 | Сообщение # 90 |
Генералиссимус
Награды: 60
Германия, Житомир
|
Фух, почитал я Вас девушек и понял, что тяжело мне будет с женщиной в одной квартире жить ( хотя кто его знает, я быстро адаптируюсь) . Хотите верте, хотите нет, но с 10 лет не знаю что такое женщина в доме
|
(Германия)
|
|
|
kenu | Дата: Пн, 21.12.2009, 21:50:49 | Сообщение # 91 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
Quote (wowa) Фух, почитал я Вас девушек и понял, что тяжело мне будет с женщиной в одной квартире жить ( хотя кто его знает, я быстро адаптируюсь) . Хотите верте, хотите нет, но с 10 лет не знаю что такое женщина в доме Сочувствую...
|
(Украина)
|
|
|
Oxygen | Дата: Вт, 22.12.2009, 01:19:57 | Сообщение # 92 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
Korvin | Дата: Вт, 22.12.2009, 02:35:24 | Сообщение # 93 |
Генерал-полковник
Награды: 66
Украина, Житомир
|
Quote (Oxygen) в общем,дорогой М! ты-ПАДЛЮКА БРЭХЛЫВА ! Реквестирую в тред фотки козлов и падлюк! С призыва публикации их гнусных рож, собсна, все и начиналось. Где же они, где? Помни, гражданка: предупреждена - значит вооружена! Поднимите градус дискуссии, плиз, а то тут холодно.
|
(Украина)
|
|
|
Леди_Акула | Дата: Вт, 22.12.2009, 11:40:51 | Сообщение # 94 |
Генерал-майор
Гондурас, на букву Ж
|
Quote (Oxygen) ....до сих пор покупает... А мені купив і каблучку, і сережки, і віники на кожне побачення возив, ціною в мою місячну зарплатню, сказав, щоб квартиру подивилася і весільну сукню - він купить, ми одружимося і будемо жити. А сам, Падлюка, мене навіть не обійняв та не поцілував жодного разу.
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Вт, 22.12.2009, 11:44:10 | Сообщение # 95 |
припадочная
|
Quote (Леди_Акула) А сам, Падлюка, мене навіть не обійняв та не поцілував жодного разу. angry2 angry2 убить упрямую тварь!
|
(Украина)
|
|
|
Леди_Акула | Дата: Вт, 22.12.2009, 11:46:46 | Сообщение # 96 |
Генерал-майор
Гондурас, на букву Ж
|
Було ще одне Чмо! 3 мысяцы возило мене по кафе, об"їздили всі нічні клуби області(!). Поїхали якось ми відпочивати..... ніч, пора лягати спати.....він: "Ти мене хочеш?", Я : "...как тебе сказать?...."; він : "Поспи, малыш....". Молодой красивый парень (2002/115, 32 года, бывший спецназовец), ось так....
|
(Украина)
|
|
|
noname | Дата: Вт, 22.12.2009, 11:53:24 | Сообщение # 97 |
Генерал-полковник
Награды: 194
Украина, Житомир
|
Quote (Леди_Акула) він: "Ти мене хочеш?", Я : "...как тебе сказать?...." отожглааа-а-а-а-а)))))))) Quote (Леди_Акула) 3 мысяцы возило мене по кафе, об"їздили всі нічні клуби області(!) простітє мнє мою нєосвєдомльонность - а чи багатєнно ночних клубів по області? це ті шо раньше "клюбами" називалися?
|
(Украина)
|
|
|
Леди_Акула | Дата: Вт, 22.12.2009, 12:00:43 | Сообщение # 98 |
Генерал-майор
Гондурас, на букву Ж
|
Quote (noname) простітє мнє мою нєосвєдомльонность - а чи багатєнно ночних клубів по області? це ті шо раньше "клюбами" називалися? Десятка три (клубы, рестораны). Он парень при бабле был и куда попало на "кофе" не ездил. Спиртного не употреблял вообще, не курил, так, что заведения выбирались самые приличные.... Добавлено (22 Декабрь 2009, 12:00:43) ---------------------------------------------
Quote (noname) отожглааа-а-а-а-а)))))))) а шо я йому ще могла сказать, я ж девушка приличная и стиснительная....
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Вт, 22.12.2009, 12:01:45 | Сообщение # 99 |
припадочная
|
Леди_Акула, тебе не противно вот это все тут трепать? Меня уже подташниват начинает, если честно.
|
(Украина)
|
|
|
Леди_Акула | Дата: Вт, 22.12.2009, 12:09:27 | Сообщение # 100 |
Генерал-майор
Гондурас, на букву Ж
|
Quote (Calikusu) тебе не противно вот это все тут трепать? И шож я такого растепала? Прикольно.... Ты беременна? Quote (Calikusu) Меня уже подташниват начинает, если честно.
|
(Украина)
|
|
|