Живий Журнал

• Страница 216 из 216
  • «
  • 1
  • 2
  • 214
  • 215
  • 216
Модератор форума: zirka, Admin, Sandra  
Допоможіть знайти бабку-гадалку
Марина89Дата: Сб, 12.07.2025, 14:07:32 | Сообщение # 5376
Рядовой
Награды: 5

Украина, Житомир
Обратилась за раскладом по поводу смены места жительства. Всё было на переписке, я отправила фото. Лариса подробно расписала, какие последствия будут от каждого варианта. Мы также сделали обряд, чтобы путь был лёгким и безопасным. Сейчас я уже переехала — и ни разу не пожалела. Всё сложилось лучше, чем я могла представить. Общались через вибер 0663044883
Offline (Австрия)  
  Блог пользователя Марина89   
VladDДата: Сб, 12.07.2025, 15:11:55 | Сообщение # 5377
Рядовой
Награды: 0

Украина, kiev
Довго не наважувався написати, але, можливо, моя історія допоможе комусь зберегти те, що насправді важливе.Я по дурості зрадив своїй дружині. Тоді здавалося, що це просто помилка, про яку можна забути, але все виявилося набагато складнішим. Вона дізналася, і наше життя перетворилося на пекло: образа, холод, мовчання… Ми буквально жили як чужі під одним дахом. Я думав, що все втрачено.Від розпачу вирішив звернутися по допомогу до ворожки.Знайомий порадив Варвару, яка, за його словами, справді допомагає.З першої зустрічі вона сказала речі, які знали тільки ми с дружиною. Пояснила, що між нами ще є почуття, але треба правильно підійти, щоб усе відновити. Провела обряд очищення, допомогла мені зрозуміти, як повернути довіру і любов.Минув приблизно місяць і я не впізнаю нашу сім’ю. Дружина стала м’якшою, почала мене чути, а я її. Це, звісно, не чарівна паличка: я працюю над собою щодня. Але якби не Варвара, ми б уже давно розійшлися.Не нав’язую, просто ділюся. Інколи допомога приходить звідти, звідки її зовсім не чекаєш.Рекомендую Варвару тим, хто втратив надію, але хоче зберегти стосунки.Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram +380632574828
Offline (Украина)  
  Блог пользователя VladD   
Мирослава78Дата: Сб, 12.07.2025, 15:42:35 | Сообщение # 5378
Рядовой

Украина, киев
Моє серце розбилося на мільйон шматочків, коли чоловік пішов. Просто зібрав речі й пішов до неї. До тієї, що, як мені здавалося, зруйнувала наше щастя. Дні тягнулися нескінченно, наповнені сльозами, відчаєм і нерозумінням. Я не їла, не спала, просто існувала, дивлячись на порожнє місце поруч і згадуючи кожну мить нашого життя. Діти теж страждали, питаючи про тата, і мені було так боляче дивитися в їхні заплакані оченята. Я перепробувала все у тому числі благання, розмови, спроби зрозуміти. Але він був ніби під гіпнозом, відсторонений, чужий. Подруги радили відпустити, почати нове життя, але я не могла. Я відчувала, що це не наш кінець, що щось неправильно. І тоді навіть вирішила звернутися до магії. І це було дуже правильним рішенням. Випадково знайшла контакти мольфара Андрія. З перших хвилин розмови з ним я відчула незвичайний спокій. Здавалося, що він бачить усю мою душу, кожну біль. Він не задавав ніяких питань, але відразу почав говорити про чоловіка, про вплив коханки, про те, що це не кохання, а якийсь морок. Я була вражена, адже він не знав деталей нашої ситуації. Андрій погодився допомогти. Протягом кількох тижнів він проводив свої обряди, про які я мало що знаю, але відчувала, як щось змінюється в повітрі, як легшає моя душа. А потім сталося неймовірне. Одного вечора чоловік просто прийшов додому. Він був розгублений, втомлений, але в його очах не було того холодного блиску, що раніше. Він обійняв мене міцно-міцно, вибачався, говорив, що ніби прокинувся від довгого сну. Він розповів, що сам не розумів, що з ним відбувалося, ніби його тягнуло туди нездоланна сила, але тепер це минуло. Сьогодні ми знову разом, наша сім'я возз'єдналася. Чоловік змінився, став ще уважнішим, ніж раніше, ніби намагаючись надолужити згаяний час. Ми знову сміємося, плануємо майбутнє, а діти щасливі, що тато повернувся. Я безмежно вдячна мольфару Андрію за його допомогу. Він повернув мого чоловіка, він повернув мені віру в диво і в те, що справжнє кохання здатне подолати будь-які перешкоди. Але головне те, що він врятував нашу сім'ю. Номер Андрія +380932169225 . Домовлялася з ним за консультацію написавши у вайбер.
Offline (Австрия)  
  Блог пользователя Мирослава78   
НИКИТААДата: Вс, 13.07.2025, 18:05:36 | Сообщение # 5379
Рядовой

Украина, КИЕВ
Привет всем! Хочу поделиться просто невероятной историей, которая перевернула мою жизнь с ног на голову, причём в самом лучшем смысле. Я, как типичный айтишник на фрилансе, человек вроде бы логичный, привыкший кодить и полагаться на факты. Но в одно время что-то шло не так. Постоянные срывы сроков, клиенты пропадали, энергия на нуле, да и в личной жизни полная тишина. Начал думать, что это просто полоса неудач, но потом случайный знакомый на конференции посоветовал обратиться к ясновидящему магу Захару.
Я отнёсся с интересом и не ошибся. Написал Захару по WhatsApp на его номер +380954248510 и договорился о консультации. Во время консультации он просто начал говорить. Ничего не спрашивая! Рассказал и про детали из моей жизни о которых никто не мог знать, и про мои проблемы с клиентами, и про ощущение выгорания, и даже про мои отношения, точнее, их отсутствие. Это по хорошему шокировало. Собственно, Захар детально смог объяснить причинно следственные связи того, что со мной происходило и не оставалось ни малейших сомнений, что на мне была порча и стало понятным как она на меня влияет. У меня появилась надежда и я попросил мне помочь. Захар согласился и сказал, что скоро всё изменится. Он проводил какие-то свои ритуалы почти каждый день. И вы не поверите! Буквально через пару недель я почувствовал, как будто с меня сняли какой-то тяжёлый груз. Появилась энергия, креативность вернулась, клиенты стали звонить сами, проекты пошли как по маслу. И самое главное то, что я встретил девушку, о которой давно мечтал! Это просто мистика какая-то, но Захар реально помог мне. Если у вас тоже что-то не клеится и вы чувствуете, что это не просто так, очень рекомендую обратиться к нему. Он настоящий профессионал в своём деле, пусть и таком необычном.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя НИКИТАА   
annavДата: Вс, 13.07.2025, 20:05:59 | Сообщение # 5380
Сержант

Украина, киев
Пишу этот отзыв со слезами на глазах… потому что, если бы не Марфа, я не знаю, как пережила бы то, что свалилось на меня. Муж ушёл. Просто в один день. Без объяснений, без попытки поговорить. А потом как будто жизнь потеряла смысл: проблемы на работе, всё валится из рук, тревога, слёзы, бессонные ночи.Я обратилась к Марфе не от хорошей жизни, а потому что просто не знала, куда идти. И, знаете, она стала для меня как тихий свет в конце очень тёмного туннеля. Говорила мягко, с огромным сочувствием, как будто чувствовала мою боль. Она увидела всё. И боль, и страх, и то, что я сама в себе не хотела признавать. Рассказала не только про прошлое и настоящее, но и показала, как можно выкарабкаться. Дала силы. Указала, где искать опору. И я впервые за долгое время почувствовала: я не одна. Кто-то рядом, кто-то понял меня с полуслова.И она действительно помогла. Она провела обряды, дала советы, как правильно себя вести, что говорить, а чего не делать. Я начала следовать её рекомендациям, изменила поведение, стала иначе смотреть на ситуацию. Это было непросто но я почувствовала, как всё начинает меняться.Через некоторое время муж сам вышел на связь. Сначала осторожно, потом разговор за разговором… и он вернулся. Не потому что я умоляла , а потому что он сам понял, что потерял. Я вернула любимого человека — и это заслуга Марфы. Без неё я бы просто сломалась.Спасибо вам, Марфа, от всей души. Вы не просто гадалка. Вы женщина с даром, с огромным сердцем и настоящей силой. Дай Бог вам здоровья и света за ту помощь, которую вы даёте людям.Марфа — Viber / WhatsApp / Telegram: +380931150260
Offline (Польша)  
  Блог пользователя annav   
elenkayДата: Вс, 13.07.2025, 21:18:47 | Сообщение # 5381
Сержант

Украина, киев
Напишу чесно — Ліля реально сильна, не якась там «для галочки». В їхньому роду всі ведунки, ще мої знайомі колись бігали до її бабусі, коли та була жива — і вже тоді казали, що вони знають, що роблять.

У мене чоловік зірвався й пішов з дому, все валилось, сварки без кінця. Я вже сама зла була й на нього, й на себе. Написала Лілі — і вона швидко розклала все по поличках, зняла те, що тягнуло нас на дно. Чоловік повернувся, і вдома нарешті спокій.

Якщо хочете не «сю-сю», а результат — звертайтесь. Вона вміє.

Контакти:
WhatsApp / Viber: +380 638 055 486
Телефон (США): +1 929 713 3433
Offline (Румыния)  
  Блог пользователя elenkay   
  • Страница 216 из 216
  • «
  • 1
  • 2
  • 214
  • 215
  • 216