Интервью с Vanda
|
|
zh_80 | Дата: Сб, 05.11.2011, 23:06:19 | Сообщение # 26 |
Генерал-лейтенант
Награды: 37
Украина, Zhytomyr
|
Quote (Vanda) етнополітології Расскажите, мне темному, что оно такое есть?
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Сб, 05.11.2011, 23:14:44 | Сообщение # 27 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Quote (zh_80) Расскажите, мне темному, что оно такое есть?
Це галузь політології, яка досліджує усе, пов'язане з етнічністю (належністю до певної нації або етносу), а саме: етнічні конфлікти, міжетнічну взаємодію (мовну, культурну) нації, національних меншин, в тому числі расизм і ксенофобію, етнонаціональну політику держави. Останньою врегульовуються відносини між етноспільнотами.
Оскільки в Україні багато подібних проблем: міжетнічної напруженості (ті ж мовні конфлікти, суперечності щодо тлумачення історичних подій), складні відносини з сусідніми державами - то мені досить цікаво цим займатися
Сообщение отредактировал Vanda - Сб, 05.11.2011, 23:15:22 |
(Украина)
|
|
|
chlor1 | Дата: Сб, 05.11.2011, 23:23:58 | Сообщение # 28 |
Генералиссимус
Награды: 170
Украина, житомир, на околицi
|
Vanda, А идеальный мужчина- это для вас что?..или кто
|
(Аргентина)
|
|
|
Vanda | Дата: Сб, 05.11.2011, 23:34:21 | Сообщение # 29 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (chlor1) идеальный мужчина- это для вас что?
Це доволі складне запитання, з етнополітологією було простіше Раніше я думала, що це владний, успішний, сильний чоловік поки не зіткнулася з подібним у житті Тепер я розумію, що ідеальний чоловік - той, поряд з яким розкриваються найкращі якості, почуваєшся на 100% комфортно, і затишно, розумієш, що це твоє і нікого іншого кращого вже не потрібно. Десь так
|
(Украина)
|
|
|
zh_80 | Дата: Вс, 06.11.2011, 00:03:12 | Сообщение # 30 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Определение этнополитологии меня повергло в ступор Спасибо за ответы!
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 00:07:33 | Сообщение # 31 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (zh_80) Определение этнополитологии меня повергло в ступор
Вибачайте zh_80 Ну не знаю я, як пояснити це просто, там суцільні терміни, кожен з яких потрібно пояснювати окремо. Ця наука навіть у ВНЗ викладається як фаховий курс для політологів, при чому на старших курсах. Але ж це не заважає мені у всьому іншому просто спілкуватися на форумі, вірно?
|
(Украина)
|
|
|
zh_80 | Дата: Вс, 06.11.2011, 00:15:27 | Сообщение # 32 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
С ученым Вашего уровня, трудно не согласиться (joke)
Сообщение отредактировал zh_80 - Вс, 06.11.2011, 00:28:19 |
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Вс, 06.11.2011, 01:49:11 | Сообщение # 33 |
Полковник
Награды: 239
Украина, Житомир
|
Vanda, Доброї ночі. З того часу як ми спілкувалися в останнє, пройшло вже чимало часу і мені подобаються зміни, що відбулися Quote (Vanda ) ідеальний чоловік - той, поряд з яким... Дозвольте декілька Питань: 1. Чи подобається Вам і'мя Ганна? 2. Докторська дисертація - вона для для кар'єри на кафедрі чи наука це вже Ваше хоббі?(тобто приємна штука )
|
(Австрия)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 02:02:15 | Сообщение # 34 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Serg1e) Доброї ночі. З того часу як ми спілкувалися в останнє Доброї А, справді, давненько вас не було.
Quote (Serg1e) Чи подобається Вам і'мя Ганна? Власне, так, але під час реєстрації воно було першим, яке спало мені на гадку. Що й не дивно, адже це найпоширеніше жіноче і'мя у світі.
Quote (Serg1e) Докторська дисертація - вона для для кар'єри на кафедрі чи наука це вже Ваше хоббі?(тобто приємна штука ) Сподіваюся, що і те, і інше Просто в науці зручно працювати, ніяких жорстких строків, ніяких повних робочих днів, працюєш коли є натхнення і над тим, що надихає
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Вс, 06.11.2011, 02:11:15 | Сообщение # 35 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Дякую за відповіді, Ганно, Вам - міцного здоров`я, творчого натхнення, значних наукових здобутків і щоб поряд завжди був Ваш ідеальний чоловік.
|
(Австрия)
|
|
|
telefon | Дата: Вс, 06.11.2011, 03:04:17 | Сообщение # 36 |
Генералиссимус
Награды: 407
Украина, Житомир
|
Quote (Vanda) в етнополітології, А это что за зверь? В двух словах...
|
(Украина)
|
|
|
Radiaciy | Дата: Вс, 06.11.2011, 06:23:49 | Сообщение # 37 |
Генерал-лейтенант
Награды: 29
Китай, Просторы Китая
|
Vanda, можно о своем, шкурном. Просто собираю мнения. 1. "Цель любой войны - деньги (в любом виде)" 2. "Пересмотр истории ведет к пересмотру территорий" Согласны ли Вы с этими выражениями? Знаю, что политологам найти работу по специальности достаточно тяжело. Рад за Вас, что работаете по специальности. Довольны ли работой или хочется что то изменить?
|
(Китай)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 12:22:25 | Сообщение # 38 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (telefon) А это что за зверь? telefon, визначення на цій же сторінці вище, в двох словах пояснити не вийде
Quote (Radiaciy) Согласны ли Вы с этими выражениями? Абсолютно згідна
Quote (Radiaciy) Знаю, что политологам найти работу по специальности достаточно тяжело Не знаю, досить багато з них просто не хочуть працювати за спеціальністю, вважають, що це лише освіта. З мого випуску десь третина працює відповідно до фаху. Інші ще з ВНЗ пішли в журналістику, PR, соціологію.
Quote (Radiaciy) Довольны ли работой или хочется что то изменить? Ясна річ, що хочеться Більш гідної оплати праці, кращих умов роботи і т.п. Але найбільше останнім часом добиває матеріал з яким доводиться працювати (проводити аналіз, надавати пропозиції, експертні висновки) - катастрофічно низький рівень законопроектів, проектів рішень влади (урядових структур, обласних ОДА). Просто волосся дибки стає від думки, що це може бути реалізовано
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Вс, 06.11.2011, 12:49:09 | Сообщение # 39 |
Чумачечая Лиса
Награды: 298
Германия, Duisburg
|
Вы брюнетка, рост чуть выше среднего, обожаете ярко красный цвет помады...Что я не угадал?
|
(Германия)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 12:56:49 | Сообщение # 40 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Lisa111) Вы брюнетка, рост чуть выше среднего, обожаете ярко красный цвет помады...Что я не угадал?
Оце так! В принципі досить близько Я шатенка, але ближче до темного, ніж світлого, зріст низький. Обожнюю яскраві кольори в одязі (фіолетовий, малиновий, еклектик, червоний), але декоративною косметикою взагалі не користуюся
|
(Украина)
|
|
|
Radiaciy | Дата: Вс, 06.11.2011, 13:03:27 | Сообщение # 41 |
Генерал-лейтенант
Награды: 29
Китай, Просторы Китая
|
Vanda, во время учебы в институте, у нас были короткие курсы по культурологии, религиоведению и социологии. Культурология мне очень понравилась. Я так понимаю, что ваша специальность достаточно тесно связана с этими направлениями. Можно ли сказать, что это единое целое (перечисленные направления + ваше) или это отдельные части общего направления? В вашей специальности конкуренция есть или наоборот, нехватка специалистов и при желании можно и условия немного поправить в свою сторону?
|
(Китай)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Вс, 06.11.2011, 13:05:27 | Сообщение # 42 |
Чумачечая Лиса
Награды: 298
Германия, Duisburg
|
Блин... Хотел написать, что цвет в одежде, но потом почему то подумал, что ошибусь. Ошибся, аватар столку сбил.. Кстати, а правда, что женщины низкого роста более приспособленны в жизни?
|
(Германия)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 13:19:14 | Сообщение # 43 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Radiaciy, ну ви й загрузили мене
Quote (Radiaciy) ваша специальность достаточно тесно связана с этими направлениями Тісно, культура, релігія є відображенням етнічної різноманітності, все це дуже тісно пов'язано, ну а без соціології не обійтися, досліджуючи будь-який політологічний аспект життя.
Quote (Radiaciy) вашей специальности конкуренция есть или наоборот, нехватка специалистов и при желании можно и условия немного поправить в свою сторону Насправді, медаль з двох боків. Конкуренції практично немає, я 5 років праці витратила на те, щоб стати профі в своїй сфері, але є зворотній бік - я дуже вузький спеціаліст, і в Україні місця, де я можу працювати за спеціальністю можна перелічити на пальцях однієї руки Тому мій вибір обмежений. Це я маю на увазі етнополітологію, а не політологію взагалі.
Quote (Lisa111) Хотел написать, что цвет в одежде, но потом почему то подумал, что ошибусь Перша думка завжди вірна
Quote (Lisa111) Кстати, а правда, что женщины низкого роста более приспособленны в жизни? Не знаю, в мене мало таких знайомих, щоб зібрати статистичні дані. Але питомо низький зріст ніколи не був причиною комплексів і рушієм до дій.
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Вс, 06.11.2011, 19:12:38 | Сообщение # 44 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Vanda, будь-ласка ще декілька різнобійних запитань: 1. На якій максимальній швидкості авто Ви ганяли самостійно і що саме в Вас прагне швидкості (настрій, музика, перегони по трасі)? 2. Чи полюбляєте Ви дискотеки, танці і які саме? 3. Чи робили Ви в житті (з власної волі) такі відчайдушні вчинки, що зараз моторошно згадувати? 4. Скільки публікацій у фахових виданнях Ви маєте і чи плануєте написання монографії (посібника, підручника) ?
|
(Германия)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 19:27:28 | Сообщение # 45 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Serg1e) На якій максимальній швидкості авто Ви ганяли самостійно і що саме в Вас прагне швидкості (настрій, музика, перегони по трасі)? По трасі не дуже люблю ганяти, нецікаво. Втопив педаль і летиш собі ніхто тобі не заважає. Інша справа поганяти (з розумом) по місту, щоб з перестроюванням, з драйвом Наприклад, по проспекту Перемоги в Києві у вихідний. Але в перегонах участі не беру, це може загрожувати іншим учасникам руху. Без музики взагалі не вмію їздити
Quote (Serg1e) Чи робили Ви в житті (з власної волі) такі відчайдушні вчинки, що зараз моторошно згадувати? Я відчайдух, інколи щось утну, а лише потім розумію, наскільки це насправді було небезпечно
Quote (Serg1e) Скільки публікацій у фахових виданнях Ви маєте і чи плануєте написання монографії (посібника, підручника) ? Якось я їх поштучно не рахувала Планую написати підручник по тому курсу, який викладаю. Якщо буде час і натхнення
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Вс, 06.11.2011, 22:58:38 | Сообщение # 46 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Vanda, а все таки, як щодо Quote 2. Чи полюбляєте Ви дискотеки, танці і які саме?
|
(Франция)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 23:10:29 | Сообщение # 47 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Serg1e) Чи полюбляєте Ви дискотеки, танці і які саме?
Боюся, що ні
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Вс, 06.11.2011, 23:16:41 | Сообщение # 48 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Vanda, що найбільше Вам подобається на наукових конференціях і яке місто (місце) їх проведення найбільше сподобалося, куди Вам подобається приїздити знову і знову?
|
(Франция)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 06.11.2011, 23:26:50 | Сообщение # 49 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Serg1e) найбільше Вам подобається на наукових конференціях Напевне, дискусії з науковими опонентами та обмін думками/спілкування з однодумцями
Quote (Serg1e) місто (місце) їх проведення найбільше сподобалося, куди Вам подобається приїздити знову і знову Особливо прикольно відвідувати ті, що проводяться у вдалому місці й у вдалий час, дозволяючи поєднувати приємне з корисним. Наприклад, Ялта в серпні-вересні, Закарпаття взимку
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Пн, 07.11.2011, 00:21:08 | Сообщение # 50 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Vanda, Дякую за гарні відповіді. А чи є у Вас таке хоббі, щоб воно могло стати джерелом доходів і можна було б отримувати подвійне задоволення?
|
(Франция)
|
|
|