Выбора президента 2019
|
|
TarasS | Дата: Ср, 10.04.2019, 22:19:06 | Сообщение # 126 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Как ты смеешь, быдло Новоборовское обзывать всех немцев плюгавыми хиви! Ото ж тупе вродилося...
1. Хіві це не німці, а добровільні помічники Вермахта з числа громадян СРСР. Вступали на службу перш за все через можливість отримувати пристойний пайок. Простіше кажучи, служили Німеччині за можливість гарно пожерти: раціон хіві нічим не відрізнявся від раціону німецького солдата.
2. Я не маю жодного відношення до Нової Борової. Народився у Житомирі, жив на Леніна, ходив у дитячий садок через дорогу - зараз там Музей літератури. Вчився у школі №23. Це легко перевірити. Звідки намагання приклеїти мене до якогось села - зрозуміло: коже маланське бидло в Совдепії вважало україномовних людьми нижчого сорту, "кугутами". Тобто, конкретно у цього бидла спостерігається звіряча ненависть до українців та української мови, генезу якої важко простежити та зрозуміти. Саме через цю ненависть (плюс можливість отримувати пайок хіві) - воно й чкурнуло звідси прислужувати нащадкам гітлерівців.
|
(Украина)
|
|
|
Berserk80 | Дата: Ср, 10.04.2019, 23:23:46 | Сообщение # 127 |
Генералиссимус
Награды: 190
Украина, Zhitomir
|
Чет представил Путина который бегает ссыт по банкам и развешивает по стране портреты с Порошенко...
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 11.04.2019, 07:03:44 | Сообщение # 128 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Цитата Lisa111 ( ) Курочка, я где то утверждал, что на фото именно эти две особы? Это фото их соплеменников. півнику, а те що на фото чиїсь соплємєнніки дозволяє називати наших форумчан нациками і фашистами? ого, як ти далеко пішов. Ти точно на турків працюєш? чи може на ідейних нащадків гітлера, які тобі тихцем мізки промивають? в Німеччині такі є, хоч там це і заборонено.
|
(Украина)
|
|
|
Marek | Дата: Чт, 11.04.2019, 09:44:45 | Сообщение # 129 |
Подполковник
Награды: 2
Украина, Житомир
|
Я в шоке. Один родился на ул.Ленина, и мечтал, что он,как кухарка, будет управлять государством, вторая, заканчивая факультет русского языка и литературы, сдала курс основ марксизма-ленинизма ,на отлично, вдруг стали на путь отрицания и ненависти к своему прошлому.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Чт, 11.04.2019, 20:47:12 | Сообщение # 130 |
Чумачечая Лиса
Награды: 298
Германия, Duisburg
|
Цитата TarasS ( ) Ото ж тупе вродилося... Ещё раз обзовёшь немцев тупыми и я...да я...да у меня... Цитата TarasS ( ) Звідки намагання приклеїти мене до якогось села Я - хозяин клея, куда хочу, туда и клею. Цитата TarasS ( ) в Совдепії вважало україномовних людьми нижчого сорту, "кугутами". Кугутами считали и считают необразованных быдлятников из глухого села. Никогда по языку или национальности людей не делили особо - я до сих пор не знаю национальность большинства своих одноклассников и мне это не интересно.Цитата TarasS ( ) Тобто, конкретно у цього бидла спостерігається звіряча ненависть до українців та української мови, генезу якої важко простежити та зрозуміти. Спроси у Хоакины, кто в школьном театре Вакулу играл? Я уже молчу про родственников - украинцев.
Цитата TarasS ( ) Саме через цю ненависть (плюс можливість отримувати пайок хіві) - воно й чкурнуло звідси прислужувати нащадкам гітлерівців. ТараСС, человек, который мог так громко пёрнуть - гуний. ТараСС - ты гений маразма! Цитата Hoakina ( ) півнику, а те що на фото чиїсь соплємєнніки дозволяє називати наших форумчан нациками і фашистами? Воробьиха, а как называть тех, кто молится на портреты офицера Абвера? Комуняки? Вы прям так резко переобуваться стали, как когда то Рапиддак
Цитата Hoakina ( ) чи може на ідейних нащадків гітлера, Всё, ты меня разкрыла! Работаю на правнука Гитлера от Евы Браун.
Цитата Marek ( ) Я в шоке. У них носы - дай бог всем такие носы....власть сменится а они УЖЕ не нацисты. А восстал бы из гроба Сталин, то эти первыми бы побежали вступать в ряды Компартии.
|
(Германия)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пт, 12.04.2019, 06:57:17 | Сообщение # 131 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Lisa111 ( ) кто молится на портреты офицера Абвера ще раз питаю, де на фото наші форумчани? і де вони моляться? хто це в нас тут лякав поліцією? а ти зараз чиниш злочин, бо зводиш наклеп на людей.
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 12.04.2019, 20:51:31 | Сообщение # 132 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата ще раз питаю, де на фото наші форумчани? і де вони моляться? Ну, як де - вони мояться в його уяві. Так само, як в уяві Грішковца з ним розмовляє лагідний Путін.
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пт, 12.04.2019, 20:57:07 | Сообщение # 133 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Господи, хоч Ти врятуй Україну від Президента Зеленського
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:22:57 | Сообщение # 134 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Господи, хоч Ти врятуй Україну від Президента Зеленського Є інфа, що роль Господа може перехопити путінська агентура. Шляхом фізичного усунення Зе напередодні чи після дебатів, або ж у день голосування.
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:24:43 | Сообщение # 135 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата Hoakina ( ) ще раз питаю, де на фото наші форумчани? Для тех, кто с первого раза не понимает - а я утверждал, что на фото ИМЕННО ОНИ? Цитата Hoakina ( ) і де вони моляться? Шо, Бандэра уже не ваш херой? И давно?
Цитата Hoakina ( ) хто це в нас тут лякав поліцією? Лякав? Я предупредил любителя ЕС, что он грубо нарушает УК одной из стран ЕС. А вот твои друганы меня на Гавнотворец собираются вносить, но это же такой пустяк...
Цитата Hoakina ( ) а ти зараз чиниш злочин, бо зводиш наклеп на людей. Повторюсь: давно вы перестали быть бандэровцами?Добавлено (12.04.2019, 22:25:32) ---------------------------------------------
Цитата TarasS ( ) може перехопити путінська агентура. Шляхом фізичного усунення Зе Нихрена себе бред!
|
(Германия)
|
|
|
aldan | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:28:36 | Сообщение # 136 |
Генерал-лейтенант
Награды: 11
Украина, Житомир
|
Цитата Vanda ( ) Господи, хоч Ти врятуй Україну від Президента Зеленськог
Что-то мне подсказывает, возможно пионерское детство, что это не поможет. Народ должен в очередной раз обожраться до блевоты своим очередным выбором. Одна надежда, что этот процесс не затянется.
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:33:59 | Сообщение # 137 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Алдан, Ванда, вот хотелось бы, чтобы вы по пунктам разложили, почему вам нравится Порошенко, что хорошего в вашей жизни от него? Просто хочу понять т.к. моё мнение абсолютно противоположно вашему.
|
(Германия)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:43:13 | Сообщение # 138 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Повторюсь: давно вы перестали быть бандэровцами? Ти про кого це зараз сказав?
|
(Украина)
|
|
|
aldan | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:58:40 | Сообщение # 139 |
Генерал-лейтенант
Украина, Житомир
|
Цитата Lisa111 ( ) Алдан, Ванда, вот хотелось бы, чтобы вы по пунктам разложили, почему вам нравится Порошенко А с чего ты взял, что он мне нравится, хотя этих пунктов в фейсбуке выложено до и ещё трошки. Я выбираю наименьшее зло и этот выбор я довольно подробно аргументировал выше. Возможно, если бы я жил в Гамбурге или Кливленде, я бы вполне возможно проголосовал бы за Зеленского (поприколу, чтоб глянуть что получится. на "а вдруг") Но я живу здесь и уверен, что мы находимся не в той ситуации, чтоб позволять себе такие эксперименты.
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 12.04.2019, 22:00:58 | Сообщение # 140 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата TarasS ( ) Ти про кого це зараз сказав? Про тебя, Юрка, Хоакину, главную сосалку ЖЖ - Хасана....
Вы же жутко радовались, когда сносили памятники, переименовывали улицы (в том числе и в Бандеры и Шухевича), радовались, когда ветеранов войны оскорбляли (у Юрка так вообще на 9 Мая приступы случались). Я пока ещё не настолько старый, чтобы провалами памяти страдать. Добавлено (12.04.2019, 23:02:04) ---------------------------------------------
Цитата aldan ( ) этих пунктов в фейсбуке выложено до и ещё трошки. Ну их выкладывают порохоботы а хотелось бы от живых людей услышать.
|
(Германия)
|
|
|
aldan | Дата: Пт, 12.04.2019, 22:10:40 | Сообщение # 141 |
Генерал-лейтенант
Украина, Житомир
|
Lisa111- Мне кажется, что я дал исчерпывающий ответ на твой вопрос.
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 12.04.2019, 22:21:33 | Сообщение # 142 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата aldan ( ) Lisa111- Мне кажется, что я дал исчерпывающий ответ на твой вопрос. Ну,ты послал меня читать хвалебные оды По. Ну, ОК, прийму за ответ.
|
(Германия)
|
|
|
Vanda | Дата: Пт, 12.04.2019, 22:29:04 | Сообщение # 143 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата aldan ( ) Но я живу здесь и уверен, что мы находимся не в той ситуации, чтоб позволять себе такие эксперименты Власне, підтримую. Моя точка зору тут подібна. Я не фанатію від Порошенка, у нього і його політики багато недоліків (відсутність боротьби з корупцією, власне збагачення і т.д.), але Україна не може, на відміну від США - країни стійкої демократії, високого рівня розвитку і відсутності Росії під боком, - дозволити собі зараз Президента а-ля Трамп. Та що там Трамп - він ще ого-го чувак у порівнянні з Зеленським, як-не-як успішний бізнесмен. Невже Україна заслужила на таке приниження як Президент Зеленський?
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 12.04.2019, 22:39:08 | Сообщение # 144 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Ванда, а Вы вкурсе, что Зеленский далеко не бедный человек и заработал свои деньги без кумовства и разворовывания Госбюджета?
|
(Германия)
|
|
|
medina | Дата: Пт, 12.04.2019, 22:48:35 | Сообщение # 145 |
Подполковник
Награды: 9
Украина, житомир
|
Цитата Vanda ( ) Невже Україна заслужила на таке приниження як Президент Зеленський? Я теж думаю прокинутися зранку , а це одоробло кудись зникло.
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пт, 12.04.2019, 23:05:35 | Сообщение # 146 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата medina ( ) Я теж думаю прокинутися зранку , а це одоробло кудись зникло. Отож-бо. Раніше, коли включала плюси, а там йшов 95 квартал або слуга народу, можна було просто переключити, щоб його не бачити. А тепер Зеленський вже по всіх каналах, а як стане Президентом, то буде ж повсюду. Жах, просто.
Цитата Lisa111 ( ) Зеленский далеко не бедный человек и заработал свои деньги без кумовства и разворовывания Госбюджета Але питання, як заробив, за рахунок яких вмінь та хистів, все ж залишається відкритим, ні? І в який спосіб його таланти придадуться як майбутньому Президенту, керівнику держави.Добавлено (13.04.2019, 00:11:30) --------------------------------------------- Україна, звичайно, і не таких випльовувала. Януковича, звичайно, язик не повертається назвати міцним горішком після того, як його під час виборчої кампанії ледь не забив студент курячим яйцем, проте)) Переживе Україна і Зеленського якось, але навіщо йти таким шляхом? Чим думають його виборці, було ж з-поміж кого обирати. Не хочете Порошенка, давайте когось іншого, але пристойного, не такого принизливого в ролі Президента, щоб не плювалися посли після зустрічі з ним.
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 12.04.2019, 23:51:07 | Сообщение # 147 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Про тебя, Юрка, Хоакину Ясно. Юрко і Марина самі за себе скажуть. А я даю тобі 24 години на пошуки моїх постів, де я вихваляю Бандеру. Час пішов.
Цитата Вы же жутко радовались, когда сносили памятники, переименовывали улицы (в том числе и в Бандеры и Шухевича) Те ж саме: шукаєш і показуєш мої пости, де я радію вулицям Бандери і Шухевича. Рівно доба на пошуки.
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Сб, 13.04.2019, 07:21:09 | Сообщение # 148 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата TarasS ( ) А я даю тобі 24 години на пошуки Я не узнаю вас в гриме - Зе? По? Может и поищу, если время будет. Хотя, когда мне надо было, я не смог найти свой же коммент, где перечислил всех клонов Каликуси и Хулигана - он просто исчез . Тоже самое произошло с комментами Хоакины и Шумигатора, где они призывали стучать на инакомыслящих и выкладывали телефоны прямых линий СБУ. Они тоже исчезли. Тоже самое произошло с комментами Рапппидака.
|
(Германия)
|
|
|
Tigran | Дата: Сб, 13.04.2019, 07:28:30 | Сообщение # 149 |
Рядовой
Награды: 0
Украина, Житомир
|
https://hvylya.net/interview/politics2/anton-gershhenko-nikakogo-razvorota-pri-zelenskom-v-storonu-rossii-ne-proizojdet.html
Антон Геращенко о возможном президентстве Зеленского. Получасовое видео, посмотрите и послушайте кто "за" и кто "против," не всё так однобоко и категоричн, как читаешь в этой теме
|
(Чешская Республика)
|
|
|
Hoakina | Дата: Сб, 13.04.2019, 07:34:56 | Сообщение # 150 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Lisa111 ( ) кто молится на портреты офицера Абвера ну і де ти, жалкое, бачило, що я молюся на портрети офіцера Абвера? на фото це є? там на фото я навіть портрета ніякого офіцера не бачила. А ти в нас зараз працюєш на нащадків офіцерів Абвера. Це факт, як не крути. Більше того, твої податки йдуть навіть самим офіцерам на пенсії, живих їх ще багато. А от про мене і форумчан не треба ля-ля. Я ні на кого не молюся, не створюю собі кумирів, а як пошукаєш мої коменти про Бандеру, то знайдеш думку, що його месіальну роль для України придумали і роздули московити, щоб лякати корисних ідіотів. Він мав своє місце в історії, але не таке, як вигадували і вигадують ідеологи Кремля, щоб зробити з українців в очах росіян ворогів. Тому можеш і далі, годуючи і офіцерів Абвера, і їх нащадків зі своїх рук, вищати тут про фашистів і бандерівців, як тобі від того легше. Але буду тобі вдячна, якщо розмістиш реальні документи, які підтверджують, що Бандера був офіцером Абверу. Наприклад, військовий квиток чи наказ.
|
(Украина)
|
|
|