Живий Журнал
 
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форума: Admin, Sandra  
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » Ветераны и активисты - гордость Украины! (Фото/видео дел реальных ветеранов и активистов)
Ветераны и активисты - гордость Украины!
Sams2Дата: Пн, 21.12.2020, 09:16:26 | Сообщение # 26
Генерал-лейтенант
Сообщений: 777
Репутация: 698
Награды: 81

Украина, Житомир
Цитата Boris ()
краще обміркувати своє запитання
Да тут вроде все очевидно. Но попробую подробнее. 
Ты тут обвинял кого-то, и, вероятно, меня в том числе в ненависти к Украине. Эту чушь я комментировать не буду по той простой причине, что я не понимаю смысл понятия "ненавидеть Украину". Но раз ты так написал, то вероятно ты в эти слова вкладываешь какой-то смысл.  И возникает резонный вопрос - раз ты кого-то обвиняешь в ненависти к Украине, то сам, скорее всего, считаешь что ты ее любишь. Так как я привык думать, что говорю, я и спрашиваю - ты любишь всю Украину, любишь ее какие-то отдельные части, или не любишь вообще?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Sams2   
ArtmakerДата: Пн, 21.12.2020, 17:06:25 | Сообщение # 27
Генералиссимус
Сообщений: 2316
Репутация: 1743
Награды: 222

Украина, Житомир
Цитата aldan ()
Возможно не совсем в тему - "сам дурак" но ... "Перші три земельні ділянки, від 09.12.2020 року, вже зареєстровані в приватну власність на учасників АТО." - Это о земле Гидропарка
aldan, почему не в тему? В самую десятку, можно сказать)
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Artmaker   
BorisДата: Пн, 21.12.2020, 17:09:08 | Сообщение # 28
Генерал-лейтенант
Сообщений: 642
Репутация: 262
Награды: 34

Украина, Житомир
Цитата Sams2 ()
Ты тут обвинял кого-то, и, вероятно, меня в том числе в ненависти к Украине.
Я не звинувачую. Думаю, що це є факт. 
Цитата Sams2 ()
что я не понимаю смысл понятия "ненавидеть Украину"
Я розумію, що розмова з ватним населенням не має, а ні проку, а ні сенсу, марна трата часу. Тому зараз дуже мало спілкуюсь з твердолобими. Зрозуміти ти не можеш тому, що ти справжнісінький проросійський, або, можливо, і російсьський представник руськаго міра. Ти не вважаєш категорично себе українцем. Ти вважаєш, що Україна - це "окраїна" раши. У вас уявлення України зовсім не українське! Тому я і вважаю вас - паразитами! Вас, тебе, твоїх батьків, заселили колись з раїсі сюди, потім подали це як за "братскій народ", потім ви почали розмножуватись і як там у вас кажуть - піздєть па рускі. Ви так тут прижились, що почали ахуєвать! Ви тепер вважаєте цю територію своєю власністю! В тебе в голові дисонансу ніякого не виникає, що - українське та російське, це як мінімум два різних слова? Що не буває української російської мови? Тому в Україні така срака, і саме із-за таких як ви! Ваша бидло-культура заполонила весь український простір, у всіх сферах є ваші паразитарні представники. Ти ментально росіянин, тому і не можеш це зрозуміти! А коли вам кажеш, пиздуйте в свою рашу, ви що відповідаєте? Я здєсь раділся, і нєхуй мнє указивать! Так ти українець виходить, чи як? Якщо ні, тоді ти українець з росйської діаспори, а діаспора це, що? Це одна із меньшості населення народів країни. А меньшість ну ніяк не може диктувати правила! 
Цитата Sams2 ()
И возникает резонный вопрос - раз ты кого-то обвиняешь в ненависти к Украине, то сам, скорее всего, считаешь что ты ее любишь.
Якщо не докопуватись до самого значення слова "любити", можна і так сказати - так, я люблю Україну. Ти не можеш любити Україну, тому що ти вважаєш себе всім чим завгодно, тільки не українцем. Ти не поважашаєш культуру, мову, суб'єктність держави як такої. Ті палки в колеса, які ви кидаєте сьогодні, крадуть перспективу, зауважую на цьому слові (перспективу), на подальше нормальне життя у нас усіх, мешканців цієї країни, - у майбутньому! Кацапський вектор напрямку деградує, а ви чогось зробили вигляд, що там ОАЕ або як мінімум США. Тому ще раз повторюсь: ви паразити країни! А паразитарну інфекцію спочатку лікують...
 
Цитата Sams2 ()
Так как я привык думать, что говорю, я и спрашиваю - ты любишь всю Украину, любишь ее какие-то отдельные части, или не любишь вообще?
До каші в голові, яка існує у скрєпних совкоімперськоруських любітєлєй прєдатєльського власовського флага з сталінським сіндромом, з іконою лєніна та нєвєруєщєго хуйла в церкві, з свастиками на парадах, з парадами військових у формі НКВД - я звик, тяжко було, але звик... ну такі ви довбні, що тут зробиш? Вам це подобається? Добре. Тільки шпилькуйте туди,  де вас більшість, де таких як ви - основна частина, якого ж хрєна ви цю порнографію робите тут, в Україні? Я згоден з Calgarian, вам потрібно виїзджати звідси чим раніше тим краще. Тільки є одне але - паразит не може існувати без свого хазяїна. Паразит спочатку руйнує тіло хазяїна, вбиває його, а потім здихає сам. 
 Відповідь на твоє питання, якщо зрозумієш: Ти своїх батьків любиш однаково, чи частково?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Boris   
HoakinaДата: Пн, 21.12.2020, 18:08:05 | Сообщение # 29
Генералиссимус
Сообщений: 10974
Репутация: 6192
Награды: 666

Украина, Житомир
Цитата Artmaker ()
В этой теме предлагаю освещать реальную деятельность данной категории граждан, подтвержденную фото и видео.
а фото і відео Ви самі знімали? бо якось на одному сумному заході, пов'язаному якраз з учасником бойових дій на сході України, Ви вгледівши на футбольному ультрас певний знак у вигляді тату, так злякалися, що аж жаль Вас стало. От думаю, посмілів чи ні? Можете от так підійти до ветерана і сказати от це все в очі? як на мене, чоловікові, який не нюхав пороху, варто помовчати з приводу тих, хто воював. Звісно, я не про активістів і УБД, які мімо проєзжалі. А про реальних ветеранів. Я можу засуджувати війну в Афганістані і багато поганого сказати про дії радянських військ, але це теорія, а от  ветерану в очі посоромлюся, бо я в такій ситуації не була і навіть уявити не можу, що ці люди пережили і як це відбилося на їх психіці.  Ви ж в черговий раз продемонстрували, що від чоловіка у Вас тільки борода.

Добавлено (21.12.2020, 18:11:28)
---------------------------------------------

Цитата Sams2 ()
Ты дебил?
ще один воітєль ))) теми вони створюють і педофіла постять ))) тьху.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
ArtmakerДата: Пн, 21.12.2020, 19:30:56 | Сообщение # 30
Генералиссимус
Сообщений: 2316
Репутация: 1743
Награды: 222

Украина, Житомир
Цитата Hoakina ()
Ви ж в черговий раз продемонстрували, що від чоловіка у Вас тільки борода.
Hoakina, ви ж в черговий раз продемонстрували, що у Вас замість мізків кисіль.

Цитата Hoakina ()
теми вони створюють і педофіла постять
Якщо педофілом Ви назвали Шарія, дайте посилання на джерело цієї інформації. Якщо дасте - я вас аргументовано відшмагаю цим смердючим джерелом по вашій пихатій пиці, якщо ні - зізнайтесь собі, що ви просто нікчемна пліткарка.

Цитата Hoakina ()
якось на одному сумному заході, пов'язаному якраз з учасником бойових дій на сході України, Ви вгледівши на футбольному ультрас певний знак у вигляді тату, так злякалися, що аж жаль Вас стало.
А оця ваша згадка дуже доречна! Я чекав, що вона випливе) Звичайно ж мені не було чого лякатись. Це Вам захотілось так трактувати той факт, що я тоді звернув Вашу увагу на татуювання серед інших, у вигляді умовного коловрату на руці одного, як Ви висловились, хлопа, з тих, що з фаєрами йшли за гробом. Тоді на моє зауваження Ви гаряче доводили, що то пусте, що з нацизмом і свастикою цей символ не має нічого спільного. Так от, якщо Ви, шановна, подивитесь перший ролик цієї теми, то швидко знайдете в ньому відповіді на всі питання, пов'язані з цими символами і їх зв'язком (принаймі, з тим, що існує в пустих головах їх носіїв).

P.S.
За відвертість і різкість даруйте, але вкотре мушу Вам пояснити, що будь-який перехід на особистості буде негайно ініціювати дзеркальну відповідь)

Добавлено (21.12.2020, 19:36:21)
---------------------------------------------
... це не стосується, звичайно, мовних екскрементів predi, бо ж на хвору людину годі звертати увагу))

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Artmaker   
Elena335Дата: Пн, 21.12.2020, 20:18:40 | Сообщение # 31
Рядовой
Сообщений: 1
Репутация: 0
Награды: 0

Польша, Киев
Девочки, хочу поделиться своей радостью!!!!!! Буквально вчера Аника http://gadalka-anika.com сделала расклад полный на весь год на картах Таро! Такой массы информации я ещё не получала не от кого!! Так всё подробно, вплоть до месяца, подробности личной жизни, чего стоит опасаться, а что нужно принять! Я не думала, что настолько всё точно. Я делала срочный расклад, который делается за 2-3 дня, потому что было много планов в новом году, которые нужно продумать и этот расклад мне ну оооочень помог! Всем советую сделать именно полный годовой расклад так, как он более точный! И если вы хотите сделать гадание до нового года, то нужно уже бистрее записаться к ней. Я очень довольна, в следующем году точно запишусь на полный годовой расклад, ну и напишу что сбылось, а что нет. Оставляю сайт Аники, там её номер всем желаю в новом году всего наилучшего!
Offline (Польша)  
  Блог пользователя Elena335   
ArtmakerДата: Пн, 21.12.2020, 20:39:00 | Сообщение # 32
Генералиссимус
Сообщений: 2316
Репутация: 1743
Награды: 222

Украина, Житомир
Elena335, надеюсь Аника предсказала, что сегодня Вы будете посланы на х...й на ЖЖ? Если нет, то и обращаться к ней смысла нет)))
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Artmaker   
TarasSДата: Пн, 21.12.2020, 22:06:45 | Сообщение # 33
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата Artmaker ()
Якщо педофілом Ви назвали Шарія, дайте посилання на джерело цієї інформації.

Дивно: Шарій наче і не педофіл, і в людину наче не стріляв біля київського Макдональдса. А в Україну чомусь не повертається. 
Artmaker, не підкажеш, чому так?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
ArtmakerДата: Пн, 21.12.2020, 22:18:43 | Сообщение # 34
Генералиссимус
Сообщений: 2316
Репутация: 1743
Награды: 222

Украина, Житомир
TarasS, так і ти наче не педофіл, а в Нідерланди чомусь не їдеш. Не підкажеш, чому?

Добавлено (21.12.2020, 22:33:02)
---------------------------------------------
Взагалі тема не про це, але якщо тобі цікаво...
Шарій не їде в нинішню Україну мінімум з двох причин: 1. Тому, що має голову га плечах і не хоче достроково її позбутись. 2. Тому, що живе в Європі, а нинішня Україна це - Сомалі.
І по першій і по другій темі у нього безліч обгрунтованного матеріалу,дивись - не пошкодуєш))

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Artmaker   
TarasSДата: Пн, 21.12.2020, 22:33:32 | Сообщение # 35
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата Artmaker ()
TarasS, так і ти наче не педофіл, а в Нідерланди чомусь не їдеш. Не підкажеш, чому?

Та я ж тому і не їду, бо не педофіл. А донька педофіла Путіна, наприклад, довго і успішно мешкала в Нідерландах.

Отже, повторюю запитання: чому Шарій не повертається в Україну? І навіщо йому партія в Україні, якщо він не збирається сюди повертатися?

 
Цитата
1. Тому, що має голову га плечах і не хоче достроково її позбутись.

А що йому загрожує? Зеленський обіцяв посадити навесні? Є відкриті кримінальні провадження?

Медведчук, Бойко, Рабінович - мужньо живуть в Україні. Невже Шарій таке велике цабе на їх тлі?


Сообщение отредактировал TarasS - Пн, 21.12.2020, 22:37:41
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
HoakinaДата: Вт, 22.12.2020, 08:00:54 | Сообщение # 36
Генералиссимус
Сообщений: 10974
Репутация: 6192
Награды: 666

Украина, Житомир
Цитата Artmaker ()
відшмагаю цим смердючим джерелом по вашій пихатій пиці
перепрошую, навіть борода у Вас не від чоловіка ))) чергову свою жінку будете шмагати, голубчику, залишіть свої фантазії їй. А от відповіді на питання, чи самі відео знімаєте, не отримала, хоч тут Ви і шмагати збираєтесь, і викривати там когось, а на ділі? відосіка педофіла подивитесь і на тому весь протест закінчиться. А щодо джерел, то я не зобов'язана Вам щось шукати і показувати, думаю, свідчення сестри цього товариша достатньо переконують. Щоб там не було, а таки було, раз сестра про таке розповіла.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
prediДата: Вт, 22.12.2020, 11:01:58 | Сообщение # 37
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
Цитата Artmaker ()
Якщо педофілом Ви назвали Шарія, дайте посилання на джерело цієї інформації.
У його рідної сестри спитай вона все знає.
А ти чого не признаєшся що теж в ділі з гомосеками і педофілами і теж є їм?
Бо у пупкіна один критерій відбору своїх кандидатів у пропогандони-це щоб був тупий збоченець, в міру поміркований дилетант з розумовими вадами в розвитку,  осоловілий в парах бодяги примат і неперевершений хам від своєї ущербності. Бач як я точно описав цього виродка.
Глянь в люстерко і побачиш його наяву. Теж можуть зробити і різні Sams2, Таліхвонючки, галаперідоли в клонах і інші.
Цитата Artmaker ()
... це не стосується, звичайно, мовних екскрементів predi, бо ж на хвору людину годі звертати увагу))
Ха,ха,ха!
Клас.
Значить мої начинання досягають мети і  цей отприск російського дебілізму таким чином визнав що дехто сидить йому вже в печінці бо згадує частенько і навіть не по темі і це безмежно радує.
А щодо хворих і психушки ми вже це проходили то ж ти гарно вивчив уроки кацапського гетто.
В усі часи російського іга, наших кращих синів і дочок орда завжди пропускала через ці каземати ГПУ-КГБ щоб знищити їх якщо не фізично то морально.
Але якщо вже йде мова про психічно хворих то я тобі особисто пропоную звернутись до лікаря. Бо ти дійсно хвора людина.
І це порада від щирого серця бо пропагуючи зло і підтримуючи російський нацизм ти пожнеш в свій час свої плоди котрі ти посіяв і це буде особиста відплата. Якщо не фізична то така від котрої ти пострадаєш не менше .  Розумію що не сприймеш мої слова серйозно і знаю що звертаюсь наче до швабри, але попередити повинен. 
Цитата Artmaker ()
Тому, що живе в Європі, а нинішня Україна це - Сомалі.
А чому не російській підерації яка його спонсорує і якій він бездоганно служить?
Зрозуміло що цей підар і злочинець хоче хорошого життя в Европі і не хоче їхать в помийне дно під назвою расея.
Але тоді чому він нас тягне не в Европу, а в підарацію? Де особистий приклад?
І чому ти, фашист, не валиш з України якщо бачиш її в образі Сомалі?
Цитата TarasS ()
Є відкриті кримінальні провадження?
Так є. 
СБУ розслідує провадження за частиною 1 статті 110 Кримінального кодексу – «посягання на територіальну цілісність і недоторканність України». Це сталося після того, як на своєму Ютуб-каналі Шарій використав мапу України, на якій не було анексованого Криму і окупованих частин Донбасу.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
TerminatorUAДата: Вт, 22.12.2020, 12:38:24 | Сообщение # 38
Лейтенант
Сообщений: 45
Репутация: -73
Награды: 1

Украина, Житомир
Цитата Hoakina ()
думаю, свідчення сестри цього товариша достатньо переконують.
Есть решение суда, вступившее в законную силу, которым установлен этот факт? Нет! Всё остальное ваши фантазии.

Добавлено (22.12.2020, 12:39:53)
---------------------------------------------

Цитата Hoakina ()
Щоб там не було, а таки було, раз сестра про таке розповіла.
Занавес!

Добавлено (22.12.2020, 13:00:18)
---------------------------------------------

Цитата Hoakina ()
Можете от так підійти до ветерана і сказати от це все в очі?
Во-во, когда вы обзывали ветерана Мамчура гнидой, тоже не сильно бежали ему это в глаза сказать, а говнякали тут на форуме!
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TerminatorUA   
Sams2Дата: Вт, 22.12.2020, 13:54:37 | Сообщение # 39
Генерал-лейтенант
Сообщений: 777
Репутация: 698
Награды: 81

Украина, Житомир
Цитата Boris ()
У вас уявлення України зовсім не українське!
Прикольно пообщаться с неумным демагогом. Всё, что ты тут настрочил - это не про меня, это твои бредовые фантазии, в которых ты, по своей натуре базарной бабы, почему-то обвиняешь меня. Ну да ладно, это к психиатру, это не ко мне.
Теперь давай определимся. Я - украинец. Во всяком случае я имею право себя таковым считать. Украинец ли ты - не знаю. Потому что если тебя родили на территории Украины - то это еще не делает тебя украинцем. И если тебе твоя мама співала колискові українською, и твой родной - украинский - это тоже не твоя заслуга. Тебя родили, тебя научили. А украинцем надо стать. Я стал, ты - не уверен. 
Хорошо, хоть ума хватило не сказать, что любишь Украину. Так, погавкал не в тему, и всё.

Цитата Hoakina ()
теми вони створюють і педофіла постять
Это кого?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Sams2   
HoakinaДата: Вт, 22.12.2020, 15:35:53 | Сообщение # 40
Генералиссимус
Сообщений: 10974
Репутация: 6192
Награды: 666

Украина, Житомир
Цитата Sams2 ()
Это кого?
а пан Євген зразу зрозумів )) ще треба докази? ))

Добавлено (22.12.2020, 15:40:20)
---------------------------------------------

Цитата TerminatorUA ()
когда вы обзывали
перепрошую, а Ви з нових моїх шанувальників, чи зі старих? бо щось я Вас не знаю... а Ви бачу стежите за кожним моїм словом. Можете не старатися мене зачепити, бо це перший і останній раз, коли я звернула увагу на Ваш коментар. Таких я запихаю дааааалекооо в ігнор. Гарних свят!
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
TerminatorUAДата: Вт, 22.12.2020, 15:48:46 | Сообщение # 41
Лейтенант
Сообщений: 45
Репутация: -73
Награды: 1

Украина, Житомир
Цитата Hoakina ()
перепрошую, а Ви з нових моїх шанувальників, чи зі старих? бо щось я Вас не знаю... а Ви бачу стежите за кожним моїм словом. Можете не старатися мене зачепити, бо це перший і останній раз, коли я звернула увагу на Ваш коментар. Таких я запихаю дааааалекооо в ігнор. Гарних свят!
Балаболка, так как на счет того, чтоб самой ветеранам в глаза говорить, что они гниды? А то смотри, какая цаца тут, умничает, другим советы раздает, а сама черноротое, трусливое днище, которое только и может этих самых ветеранов оскорблять. Тьфу на тебя.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TerminatorUA   
prediДата: Вт, 22.12.2020, 16:20:37 | Сообщение # 42
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
Чому гарних "русских" не існує в природі.

Добавлено (22.12.2020, 16:37:32)
---------------------------------------------
Імперські амбіції у цих остолопів нікуди не ділись і ця "боротьба" між собою це не що інше як боротьба за кремлівське крісло і нагадує вона ситуацію коли голодних павуків розмістили в одній банці і той хто виживе буде продовжувать знищувать інші народи і підтримувати російський фашизм незалежно від фамілії.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
ArtmakerДата: Вт, 22.12.2020, 17:34:37 | Сообщение # 43
Генералиссимус
Сообщений: 2316
Репутация: 1743
Награды: 222

Украина, Житомир
Цитата Hoakina () А щодо джерел, то я не зобов'язана Вам щось шукати і показувати, думаю, свідчення сестри цього товариша достатньо переконують. Hoakina, як і обіцяв, отримуєте по брехливій пихатій пиці! Пряма мова Вашого "джерела":


Добавлено (22.12.2020, 17:39:52)
---------------------------------------------
Дуже шкода, що в нинішній Україні неможливо взяти і претягнути за поганиого язика в суд брехливих, не маючих жодного розуміння про гідність балаболів на кшталт Hoakinи((( А в Нідерландах можна)))

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Artmaker   
prediДата: Вт, 22.12.2020, 18:39:56 | Сообщение # 44
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
Artmaker
Ти хоть сам зрозумів що опублікував?
Вона, як законослухняна громадянка всього навсього виконала рішення суду і записала це відео щоб закінчити судову тяганину.
Але вона залишилась при своїй думці і стверджує що він підар. Але кацапи, напередодні суду, притягли до справи купу адвокатів і зробили все, щоб таке рішення відбулось, застосовуючи різні маніпуляції і відкриту брехню. А тепер відомо на кого шарік педофільний працює і хто за ним стоїть?
А тепер почитай, шлепнутий, що відбувалось насправді.
https://vgolos.com.ua/news/sharij-pedofil-sestra-skandalnogo-blogera-rozpovila-pro-te-yak-brat-yiyi-peresliduye-ta-jogo-zv-yazok-iz-rf_1185705.html
Цитата Artmaker ()
Дуже шкода, що в нинішній Україні неможливо взяти і претягнути за поганиого язика в суд брехливих, не маючих жодного розуміння про гідність балаболів
Оце насправді так. Бо якби була така можливість то тоді вся когорта прибамбацаних кацапів давно би сиділа на державних харчах і мріяла би про "руський мір" дивлячись через решітку камери.
А щодо гідності то нацисту і неперевершеному хамлу не слід кидатись такими високопарними фразами.
Ти злочинець як за поглядами так і за діями. І до вас повинні прийматись дзеркальні міри як ви зробили це з Балухом, Сенцовим і тепер катуєте українців на окупованих територіях.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
TarasSДата: Вт, 22.12.2020, 18:40:59 | Сообщение # 45
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата TerminatorUA ()
Есть решение суда, вступившее в законную силу, которым установлен этот факт?

А есть ли решение суда по Путину, вступившее в законную силу? Нету.

Но зато есть:
1) публичное целование Путиным мальчика в животик;
2) бессудные тайные убийства на территории РФ и за рубежом, прямо санкционированные Путиным;
3) применение по прямому приказу Путина химического оружия, якобы уничтоженного в РФ;
4) военные преступления, совершенные на территории Грузии и Украины российскими войсками и их подручными с санкции Путина.

И что будем делать? Ждать неторопливого задумчивого суда в Гааге?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
prediДата: Вт, 22.12.2020, 18:43:02 | Сообщение # 46
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва

Добавлено (22.12.2020, 18:46:43)
---------------------------------------------
Ось де правда. Сестра впевнена в своїй правоті але не може висловлюватись бо заборонив суд. А за шаріка виступало все посольство РФ і приїхали на його захист найкращі адвокати кацапії. Але це не відміняє того що він підар і його неодноразово ловили на цьому.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
TerminatorUAДата: Вт, 22.12.2020, 19:20:29 | Сообщение # 47
Лейтенант
Сообщений: 45
Репутация: -73
Награды: 1

Украина, Житомир
Цитата predi ()
Сестра впевнена в своїй правоті але не може висловлюватись бо заборонив суд.
Какой бессовестный суд Голландии! Не поверил тётке. Ай-яй-яй.
Цитата predi ()
Ось де правда.
Таки да, правда, что ни одного решения суда против Шария, вступившего в законную силу нет.

Добавлено (22.12.2020, 19:26:58)
---------------------------------------------

Цитата TarasS ()
И что будем делать? Ждать неторопливого задумчивого суда в Гааге?
Жди. А хочешь не жди. Можешь брать своего братваєвала и валить с ним на пару свергать режим Путина.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TerminatorUA   
TarasSДата: Вт, 22.12.2020, 19:30:23 | Сообщение # 48
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата TerminatorUA ()
и валить с ним на пару свергать режим Путина.

Да, маленький житомигский эмиггантик, я пгислушаюсь к твоим гекомендациям.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
Sams2Дата: Вт, 22.12.2020, 19:43:52 | Сообщение # 49
Генерал-лейтенант
Сообщений: 777
Репутация: 698
Награды: 81

Украина, Житомир
Цитата Hoakina ()
ще треба докази
Ну почему "ще"? Хотя бы одно, самое малюсенькое.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Sams2   
prediДата: Вт, 22.12.2020, 19:59:40 | Сообщение # 50
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва

Добавлено (22.12.2020, 20:02:12)
---------------------------------------------
Гей і педофіл особисто вручає нагороди свойому оточенню збоченців.
А шарік вже отримав нагороду з його рук, це ж так прикольно буде покохатись їм разом в самому серці московії.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » Ветераны и активисты - гордость Украины! (Фото/видео дел реальных ветеранов и активистов)
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск: