ФЛЕШ МОБ в Житомире
|
|
Drug | Дата: Чт, 18.12.2008, 22:04:24 | Сообщение # 101 |
Генерал-полковник
Награды: 30
Украина, Zt
|
Іван, твои предложения?
|
(Индия)
|
|
|
Гильденстерн | Дата: Чт, 18.12.2008, 22:06:25 | Сообщение # 102 |
Майор
Награды: 2
Украина, Житомир
|
Quote (gp) Korvin, это хорошо и здраво, но нужно оставаться реалистами - народу (а особенно молодежи) абсолютно пох Давай рассуждать здраво: Выйти на площадь посреди рабочего дня - отсекается часть аудитории, то есть взрослых по сути людей. приклеить на себя смайлики - интернет-аудитория онли. Развернутся к власти спиной - можно спорить, но имхо детский сад - начальные классы. Кого вы собирались там увидеть? Вы точно все продумали?
|
(Украина)
|
|
|
Korvin | Дата: Чт, 18.12.2008, 22:07:19 | Сообщение # 103 |
Генерал-полковник
Награды: 66
Украина, Житомир
|
Quote (Іван) Ці особистості нездатні навіть з десяток людей зібрати, так вони думають, що на них хтось буде реагувати і ця акція принесе якусь користь? Я думаю, в таких висловлюваннях є величезна доля самокритики, як для представника ВО "Свобода"...Добавлено (18/12/2008, 22:07:19) ---------------------------------------------
Quote (Гильденстерн) Давай рассуждать здраво: Выйти на площадь посреди рабочего дня - отсекается часть аудитории, то есть взрослых по сути людей. приклеить на себя смайлики - интернет-аудитория онли. Развернутся к власти спиной - можно спорить, но имхо детский сад - начальные классы. Кого вы собирались там увидеть? Вы точно все продумали? Абсолютно підтримую вашу логіку
|
(Украина)
|
|
|
gp | Дата: Пт, 19.12.2008, 14:56:09 | Сообщение # 104 |
Майор
Украина, Житомир
|
Korvin, Гильденстерн. Согласен с вашими рассуждениями. Так что сидим и молчим в тряпку. Иван, я так понял "Свобода" сделала что то лучше? и вообще, что то сделала? Слышу только слова. Организаторы флешмоба не ставили перед собой цель заработать голоса на очередных выборах.
|
(Украина)
|
|
|
Іван | Дата: Пт, 19.12.2008, 17:28:10 | Сообщение # 105 |
Генерал-лейтенант
Награды: 8
Украина, Житомир
|
Quote (gp) Организаторы флешмоба не ставили перед собой цель заработать голоса на очередных выборах. В тому й проблема, що не мали жодної цілі. Quote (Korvin) Иван, я так понял "Свобода" сделала что то лучше? и вообще, что то сделала? Слышу только слова. Перед вами не збираюся звітувати. Той, хто хоче бачити - бачить.
|
(Япония)
|
|
|
Ладомира | Дата: Пт, 19.12.2008, 17:33:06 | Сообщение # 106 |
Рядовой
Награды: 6
Украина, Житомир
|
Quote (Іван) В тому й проблема, що не мали жодної цілі. Не ставили цілі заробити голоси, і не ставили ніяких цілей - для вас поняття синоніми?
|
(Украина)
|
|
|
Korvin | Дата: Пт, 19.12.2008, 17:35:20 | Сообщение # 107 |
Генерал-полковник
Награды: 66
Украина, Житомир
|
Quote (Іван) Korvin писал(а): Иван, я так понял "Свобода" сделала что то лучше? и вообще, что то сделала? Слышу только слова. Перед вами не збираюся звітувати. Той, хто хоче бачити - бачить. Не варто так спішити, захистиш ти свою ВО "Свобода"! Будь-ласка, цитуй коректніше.
|
(Украина)
|
|
|
Ладомира | Дата: Пт, 19.12.2008, 17:35:46 | Сообщение # 108 |
Рядовой
Украина, Житомир
|
Quote (Іван) Ці особистості нездатні навіть з десяток людей зібрати, так вони думають, що на них хтось буде реагувати і ця акція принесе якусь користь? Які особистості? Агов, це ФЛЕШ-МОБ, захід про участь в якому кожна людина приймає рішення самостійно, згідно своєї внутрішньої мотивації.
Сообщение отредактировал Ладомира - Пт, 19.12.2008, 17:36:53 |
(Украина)
|
|
|
gp | Дата: Пт, 19.12.2008, 17:36:45 | Сообщение # 109 |
Майор
Украина, Житомир
|
Ладомира Очевидно да. Quote (Іван) Перед вами не збираюся звітувати. Той, хто хоче бачити - бачить. тыкните носом. Ну в упор не вижу.
|
(Украина)
|
|
|
komp03_narod_ru | Дата: Пт, 19.12.2008, 17:53:29 | Сообщение # 110 |
Подполковник
Награды: 3
Украина, Житомир
|
скоро в Житомире появится сайт и движение флешмоб!
|
(Украина)
|
|
|
достали | Дата: Сб, 20.12.2008, 11:42:03 | Сообщение # 111 |
Лейтенант
Награды: 4
Украина, Киев
|
|
(Индия)
|
|
|
Tima | Дата: Пн, 22.12.2008, 13:13:19 | Сообщение # 112 |
Подполковник
Украина, Житомир
|
Quote (IBM) они все в сторонке стояли, наблюдали Я БАЧИВ ДЕКІЛЬКА РОЗДРІБЛЕНИХ КОЛЕКТИВЧИКІВ, ЯКІ ТАК І НЕ НАВАЖИЛИСЬ ПІДІЙТИ... ЧОМУ?... Добавлено (22/12/2008, 13:13:19) ---------------------------------------------
Quote (IBM) вот еслиб по двацатке платили бы каждому пришедшему - было бы 300 человек В ТОМУ ТО Й НАША ПРОБЛЕМА... МИ ГОТОВІ ПРОДАТИСЯ З А 20 ГРН., А ПОТІМ НЕДОРАХОВУВАТИСЯ СОТЕНЬ ГРИВЕНЬ У ВЛАСНИХ ГАМАНЦЯХ, БО ТИМ ХТО ЦІ 20 ГРИВЕНЬ ПОТРІБНО ЇХ ВІДБИТИ І З НЕ ПОГАНИМИ ВІДСОТКАМИ...
|
(Украина)
|
|
|
Гильденстерн | Дата: Пн, 22.12.2008, 13:18:50 | Сообщение # 113 |
Майор
Украина, Житомир
|
Молодой человек, а вам не приходит в голову, что у вас ничего не вышло, потому что вы не лидер?
|
(Украина)
|
|
|
Tima | Дата: Пн, 22.12.2008, 13:34:40 | Сообщение # 114 |
Подполковник
Украина, Житомир
|
Quote (Іван) gp писал(а):Организаторы флешмоба не ставили перед собой цель заработать голоса на очередных выборах. В тому й проблема, що не мали жодної цілі. Quote (Ладомира) Не ставили цілі заробити голоси, і не ставили ніяких цілей - для вас поняття синоніми? МОЖЛИВО ЦЕ ДЛЯ НЬОГО ТОТОЖНІ РЕЧІ?... Добавлено (22/12/2008, 13:34:40) ---------------------------------------------
Quote (Гильденстерн) Молодой человек, а вам не приходит в голову, что у вас ничего не вышло, потому что вы не лидер? Я ТАК РОЗУМІЮ, ЦЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО МЕНЕ АДРЕСОВАНО... 1. НЕ ЗГОДЕН, З ТВЕРДЖЕННЯМ, ЩО У НАС НІЧОГО НЕ ВИЙШЛО... 2. Я НЕ БУВ ОРГАНІЗАТОРОМ АВТОРСЬКОГО ЗАДУМУ, А ЛЕШЕ ПІДТРИМАВ ЗАПРПОНОВАНУ ІНІЦІАТИВУ... 3. ВСЕ ПІЗНАЄТЬСЯ В ПОРІВНЯННІ... ЯК БИ ВИ ЗАПРОПОНУВАЛИ, РЯД ЗАХОДІВ, ЯКІ МОГЛИ АКТИВІЗУВАТИ ПРОЦЕС ПІДГОТОВКИ РАДО ПОГОДИВСЯ Б З НИМИ... ХТО ПРИКЛАВ БІЛЬШЕ ЗУСИЛЬ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ АНІЖ Я? 4. ЦЕ НЕ БУВ ІСПИТ НА ЛІДЕРСТВО... СКОРІШ НА ГРОМАДСЬКУ СВІДОМІСТЬ І ВМОТИВОВАНІСТЬ... ТО ХТО З НАС ЙОГО НЕ ЗДА, ЦЕ ЩЕ ПИТАННЯ... 5. А ТЕ, ЩО ЗАХІД НЕ НАБРАВ МАКСИМАЛЬНОГО РОЗМАХУ І ТАКІ ТЕЗИ НАВРЯТ ЗМЕНШАТЬ МОЮ НАПОЛЕГЛИВІСТЬ І ГРОМАДСЬКУ АКТИВНІСТЬ... І Я БУДУ В БУДЬ-ЯКОМУ РАЗІ НА КРОК ПОПЕРЕДУ ТИХ ХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ (ОКРІМ ГЦЧНИХ ДЕКЛАРАЦІЙ), ЯК БІЛЬШІСТЬ НАШОГО СУСПІЛЬСТВА (НАЖАЛЬ)... Я ГОРДО СТАНУ 2 ЧИ 3 ЧИ ... 25, ЯКЩО ПОПЕРЕДУ МЕНЕ БУДУТЬ ДОСТОЙНІ ЛІДЕРИ...
|
(Украина)
|
|
|
komp03_narod_ru | Дата: Сб, 27.12.2008, 15:48:12 | Сообщение # 115 |
Подполковник
Украина, Житомир
|
открылся сайт посвященный флешмобу в г. Житомире (сайт начнет набирать обороты с начала 2009г) http://fmob.at.ua/ Информация для понимания флешмоба и его правила Организация акций Предложение сценариев Голосование за конкретный сценарий акции Обсуждение всего что связано с флешмобом в Житомире и не только (форум)
|
(Украина)
|
|
|
достали | Дата: Ср, 31.12.2008, 10:32:26 | Сообщение # 116 |
Лейтенант
Награды: 4
Украина, Киев
|
Несамовита сила флешмобу - Бііііііііі!! Біііііііііі!! Бііііііііііііі!!! - вулиці здригалися від гудіння сотень тисяч клаксонів. - Микола, шо то за хуйня на вилиці твориться?? - анархіст - бомбіст Василь Кумаченко дивився у вікно, не щовсім розуміючі природу цієї звукової навали. - То флешмоб, - його соратнік по пламінній борьбі був не в гуморі тому на пояснення не дуже був щедрий. - А шо воно таке? І чо всі піщать? - В інтернеті закинули мульку, щоб всі, хто не згодний з владою, хуярили сьоні цілий деь у клаксони. - Ого!!! І шо? - Шо, шо - хуярять, хіба не чуєш. - Так нада ж того - ДІЯТИ!!!!! - В смислі? - Ну ти тупий!! Ми ж незгодні з владою? - В яких питаннях? - Ну, ваабщє.. - Аааааа - Хвилиночку! Бабах!! Пидищь!!! Тудудух!!!! - вулиця вкрилася пороховим димом. З вікна штабквартири анархістів - бомбістів на проїзжу частину летіли саморобні бомби. Декілька автівок стояли понівечіні. Навкруги бігали люди білого ,червоного і коричневого кольору - перелякані, поранені і ті, що всралися. Рух машин, як і пібікання, припинився. - Васю, йобана рот, шо ти робиш???? - Як шо - флешмоб роблю!!! - Бомбами??? - А хулі - Так пібікать же тре! - А де я тобі клаксона візьму?? Машини ж нема. А тут таке діло - флешмоб. Давай, не пизди, а приєднуйся. Бабах!!! Тудух!!!! - це до Василя приєднався його "коллєга" Микола Непийпиво. - Гєббєльс, шо це робиться??? Хто це вулицю бомбардує? - в штабквартирі нацистів - бомбістів, що розташовувалася у будинку навпроти, активний нацист - бомбіст визирав на у вікно, прикриваючись від уламків асфальту, що долетали до 3го поверху. - Ого, хтось хуярить ні па дєтскі. Ааааа, так це ондо анархісти! - надактивний нацист - бомбіст на прізвисько Гєббєльс оцінив ситуацію. - А подзвони їм спитай шо воно таке - Зара....Алльо...Микола!..Алльо..А шо це ви творите??..Шо?..Ааааа..пойняв..добре, добре. - Ну шо? - Флешмоб - Шо флешмоб? - А то Тарататататататататат, - кулеметна черга полосонула по бруківці - нацисти - бомбісти підкллючилися до флешмобу. - О, Микола, дивись - нацисти до флешмобу приєдналися! - Дайоооооооооооооооош!!!! Бабах!!! Тидищ!!!!!Тратататататататата!!!
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
klaster | Дата: Пт, 16.01.2009, 11:46:44 | Сообщение # 117 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
так есть какие то акции сейчас конкретные или нет?
|
(Украина)
|
|
|
Tima | Дата: Пт, 23.01.2009, 17:57:13 | Сообщение # 118 |
Подполковник
Украина, Житомир
|
|
(Германия)
|
|
|
telefon | Дата: Пт, 25.10.2013, 14:48:48 | Сообщение # 119 |
Генералиссимус
Награды: 407
Украина, Житомир
|
Это было сегодня, 25.10.13, в районе 14 часов на Михайловской. Кто это и по какому случаю?
|
(Израиль)
|
|
|