в магазинах тишина - Покупателей становится все меньше...
|
|
Vadoom | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:23:50 | Сообщение # 26 |
Полковник
Награды: 3
Украина, Житомир
|
Quote (woland) Vadoom, я не сказав всіх. Однак, багатьох. Можете мені вірити. Я верю фактам...
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:34:36 | Сообщение # 27 |
Інтернет-козак
Награды: 37
Украина, Житомир
|
Quote (Vadoom) а как могут заморозить их счета???? Елементарно, казначейство.Quote (Vadoom) Организация, в которой я работаю выполняет договор, заключенный с одним гос учреждением... расчеты хоть с задержкой но идут Це специфіка всіх бюджетних розрахунків. З Вами ґарановано разрахуються, але коли...
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:36:05 | Сообщение # 28 |
РЕАЛИСТ
Награды: 801
Украина, Житомир
|
Воланд, понимаю, что не совсем в тему, , но просто только сейчас заметил! А куда делась грузинская солидарность?
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:40:49 | Сообщение # 29 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Passionar, Попри те, що я з вами не спілкуюсь, я відповім лише на цей ваш закид. Солідарність з грузинською державою нікуди не поділась. Ми свою війну виграли :-)
|
(Украина)
|
|
|
abm | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:42:42 | Сообщение # 30 |
Сержант
Награды: 0
Российская Федерация, Москва
|
Quote (woland) Ми свою війну виграли :-) Грузинские таблички что-ли висят на улицах Сухуми и Цхинвала? Чтобы утверждать что Грузия выиграла.
|
(Российская Федерация)
|
|
|
Passionar | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:45:52 | Сообщение # 31 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Ответ понятен. woland, может возобновим общение, а то не удобно как-то? Пора уже детские обиды оставить в прошлом! А то вижу почти каждый день и совсем рядом, но молчишь все время - несолидно!!! Кстати, подтекст касался не столько самой солидапрности, сколько изменения Аватара!
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:48:19 | Сообщение # 32 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
abm, війни виграються не на полях, а у головах.Добавлено (12/12/2008, 22:48:19) --------------------------------------------- Та й тема зовсім не про це.
|
(Украина)
|
|
|
abm | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:49:06 | Сообщение # 33 |
Сержант
Российская Федерация, Москва
|
Quote (woland) а у головах. Положение и активизация оппозиции против Саакашвили подтверждает отчасти твой тезис
|
(Российская Федерация)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:57:31 | Сообщение # 34 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Для початку перепрошую автора теми за комент не по сабжу. Quote (abm) Положение и активизация оппозиции против Саакашвили подтверждает отчасти твой тезис Бачите яка штука. Я був би з Вами абсолютно згоден, якби не маленьке "але". Грузинська опозиція фінансується не національно свідомим патріотично налаштованим грузиньким бізнесом, а зовнішніми джерелами. Конкретно - російськими. Ви уявляєте партію опозиційних консерваторів у ВБ, які фінансуються з кішені Путіна? А тепер вже опозиційних республіканців у США, яких фінансують колумбійські нарокартелі? Здебільшого, українських "опозиціонерів" це теж стосується.Добавлено (12/12/2008, 22:57:31) --------------------------------------------- А, і ще. abm, ми з Вами таки не пили на брудершафт. Ну все ж таки...
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Пт, 12.12.2008, 22:58:09 | Сообщение # 35 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Quote (woland) Грузинська опозиція фінансується ... а зовнішніми джерелами. Конкретно - російськими. Ну раз милейший сказали "А", то говорите и "Б" - факты в студию!
Сообщение отредактировал Passionar - Пт, 12.12.2008, 23:02:36 |
(Украина)
|
|
|
Vadoom | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:03:55 | Сообщение # 36 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Quote (woland) Це специфіка всіх бюджетних розрахунків. З Вами ґарановано разрахуються, але коли... Да.... но есть же правовые рамки и условия договора. И так же гос.учреждения просто обязаны рассчитаться до конца бюджетного года.... так что считаю Ваши заметки просто не к месту.... причем наличие товаров в магазинах к задержкам (если таковые и есть) в денежных операциях гос предприятий?
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:13:40 | Сообщение # 37 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Quote (Vadoom) причем наличие товаров в магазинах к задержкам (если таковые и есть) в денежных операциях гос предприятий? Момент перший: замороження рахунків окремих управлінь напряму впливає на закупки того ж таки інсуліну, про який Ви згадували. Власне від цього і пост. Момент другий: можу лише побажати вам не втрачати оптимізму. Класна штука у будь-яких умовах. Навіть - кризи.
|
(Украина)
|
|
|
Vadoom | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:18:09 | Сообщение # 38 |
Полковник
Украина, Житомир
|
На Ваш момент первый сажу что это возможно только с нашим, не побоюсь этого слова, дибильным руководством! Только здесь возможно платить депутатам зарплаты мегаразмеров не понятно за что... и не платить за инсулин. На Ваш момент второй: я не оптимист я реалист... и где же Вы увидали оптимизм в моих постах?
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:27:33 | Сообщение # 39 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Vadoom, трошки інформації для роздумів. Наші рідні нардепи (ті самі, які дійсно отримують мегазарплати) якось у цьому році випадково "забули" профінансувати програму забезпечення інсуліном житомирян. А от інші депутати - міської ради (які не отримують взагалі ніяких зарплат з бюджету) виділили на це 1 млн. грн. Щодо держави... Хаяти найпростіше. Не все гаразд - так. Але керівництво керівництву "рознь".
|
(Украина)
|
|
|
Vadoom | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:30:07 | Сообщение # 40 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Quote (woland) Але керівництво керівництву "рознь". Тобиш хотите сказать что все плохое у нас в Киеве... а вот в Житомире ангелы просто а не руководители?
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:35:31 | Сообщение # 41 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Я лише привожу конкретні факти. І не має в природі ні чорного, ні білого.
|
(Украина)
|
|
|
Vadoom | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:38:11 | Сообщение # 42 |
Полковник
Украина, Житомир
|
woland, Без обид.... но меня реально рассмешил факт того что житомирские депутаты такие бескорыстные... 50% имеют свои маршруты в Житомире... другие 50% имеют успешные фирмы.... С чего такие совпадения... Сори за флуд, не сдержался
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 12.12.2008, 23:57:12 | Сообщение # 43 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Vadoom, чекай. Я ж кажу про факти, а не про безкорисність деп-ів міськради... Зарплатні не отримують? - не отримують. Гроші на інсулін виділили? - виділили. А щодо інтересів. У чомусь згоден. Однак, тема вічна... П. С. Жодних образ. Я за них не відповідаю. Добавлено (12/12/2008, 23:57:12) --------------------------------------------- А,, і ще. Не плутай причину і наслідок. Я не знаю жодного випадку, коли б бомж став деп-ом міськради. Як правило туди приходять ВЖЕ успішні люди. І ніяких тобі збігів.
|
(Украина)
|
|
|
FBI | Дата: Сб, 13.12.2008, 13:07:12 | Сообщение # 44 |
Сержант
Украина, Zhitomir
|
Quote (Vadoom) Однак, багатьох. каких? и на что это может повлиять? для того чтобы припускать, нужно знать каких бюджетников заморозили счета....
|
(Украина)
|
|
|
skomoroh58 | Дата: Вт, 16.12.2008, 23:16:51 | Сообщение # 45 |
Генерал-лейтенант
Российская Федерация, житомир-норильск
|
Quote (woland) Грузинська опозиція фінансується не національно свідомим патріотично налаштованим грузиньким бізнесом, а зовнішніми джерелами. Конкретно - російськими. насмешил, а саакашвили живёт на выручку от боржоми.
|
(Российская Федерация)
|
|
|