Курсовые и контрольные на заказ! ПОМОГИТЕ!
|
|
Vanda | Дата: Сб, 14.01.2012, 13:29:30 | Сообщение # 26 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Сб, 14.01.2012, 13:52:02 | Сообщение # 27 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Vanda, інфа старувата, але це універ водного господарства.
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Сб, 14.01.2012, 13:54:30 | Сообщение # 28 |
Полковник
Награды: 239
Украина, Житомир
|
В Житомирі теж такими рукописними переписами промишляють. Як правило, це найлегший спосіб видати вже старе за нове: -----А в чому полягає новизна Вашої роботи? -----Ну, ми її 1) переписали рукописно (це взагалі супер); 2) або змінили Таймз нью ромен на Аріель шрифт. 3) змінили титульний аркуш Щодо перевірки на плагіт і те, що професори не пропустять . Щей як пропускають і не на такому рівні як ВНЗ. Мало того, переписані один в один перекладені з російської дисертації (з РГБ) успішно захищаються (ну, нехай це буде на совісті цих ..... п[A]ганих "науковців"). Програма антиплагіат існує давно, але на практиці краще шукає плагіат той, хто знає де знаходяться першоджерела і їх вивчав, а також як виявляти цей плагіат. Наш бувший ВАК такою "фігнею" не займався,. Ну, і наприкінець, читати рукопис, якщо він не свій, ніхто не любить, проте з зазначених вище причин, для студента це один з шляхів простіше випуститися з ВУЗу, а для викладача - відмазатися від можливих перевірок - "а у мене всі роботи рукописні". Всіх зі СВЯТОМ)
|
(Украина)
|
|
|
qikread | Дата: Сб, 14.01.2012, 13:58:04 | Сообщение # 29 |
Генерал-полковник
Награды: 55
Украина, житомир
|
в Житомирі також - в Аграрній Академії теж було кілька клієнтів, яким самим доводилось переписувати від руки, бо вимагали рукопис. а так - в основному клієнти педагогічного, психологічного і економічного факультетів, часом з інязу - з інглішом я дружу добре. В основному клієнтки були або в цікавому становищі, або з новонародженим, коли писати дипломну важко самостійно, але є і контингент, яким простіше заплатити, ніж витрачати робочий час на пошуки інформації і підготовку роботи.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Сб, 14.01.2012, 14:07:57 | Сообщение # 30 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Це більше проблема для вузів, де дипломи пишуть усі. У нас дипломи пишуть хороші студенти без трійок у дипломі. Я бачу всі етапи роботи, обговорюємо план, я роботи читаю Serg1e, і не один раз, правлю. Своїми дипломниками дуже задоволена, одним словом. З курсовими інша справа, їх пишуть всі, але я вимагаю не великого наукового відкриття , а навиків оформлення наукових текстів. Проконтролювати оригінальність текстів важко, але я знаю свій контингент студентів і їх можливості. Тому з оцінками ніхто не сперечається.
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Сб, 14.01.2012, 14:16:50 | Сообщение # 31 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Hoakina, кожний викладач знає можливості свого дипломника, якщо він з ним працює, дуже радий за Вас Краще читати, сприймати і правити ДРУКОВАНИЙ текст своїх дипломників. І шліфуйте його як Вам заманеться чи як потрібно)))) Тема не про це. Тема „про на заказ”. Принесуть Вам рагульні каракулі на перевірку, воно Вам треба.....)))))
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Сб, 14.01.2012, 14:30:04 | Сообщение # 32 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Serg1e) Принесуть Вам рагульні каракулі на перевірку, воно Вам треба.. Власне.. Приймаю роботи тільки в електронному варіанті, щоб теками паперу не таскатися, крім того так перевіряти на плагіат простіше, ніж потім вбивати друкований текст..
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Сб, 14.01.2012, 18:55:21 | Сообщение # 33 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Quote ( Hoakina) З курсовими інша справа, їх пишуть всі, але я вимагаю не великого наукового відкриття , а навиків оформлення наукових текстів.
З яких це пір в курсових роботах почали робити відкриття Все життя це було Quote Курсова робота (КР) з навчальної дисципліни – це індивідуальне завдання, яке передбачає розробку сукупності документів (розрахунково-пояснювальної або пояснювальної записки, при необхідності – графічного, ілюстративного матеріалу), та є творчим або репродуктивним рішенням конкретної задачі щодо об’єктів діяльності фахівця (пристроїв, обладнань, технологічних процесів, механізмів, апаратних та програмних засобів, або їх окремих частин; економічних, соціальних, лінгвістичних проблем тощо), виконаним студентом самостійно під керівництвом викладача згідно із завданням, на основі набутих з даної та суміжних дисциплін знань та умінь. Простими словами її виконання повинне засвідчити те, що студент опанував методику вирішення якоїсь конкретної задачі, а не Quote навиків оформлення наукових текстів Для навиків достатньо взяти відповідний ДСТУ, один раз оформити і все......))))
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Сб, 14.01.2012, 19:03:00 | Сообщение # 34 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Serg1e, насколько я поняла Вы в вузе работаете? Но в техническом, наверное. Я филолог и мне как-то больше видней какой должна быть курсовая по литературе и какие цели ставить перед студентом.Добавлено (14 Январь 2012, 18:03:00) --------------------------------------------- И неплохо бы почитать Вам не только про курсовые, но и про иронию и юмор в общении.
|
(Украина)
|
|
|
Serg1e | Дата: Сб, 14.01.2012, 19:09:35 | Сообщение # 35 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Hoakina, без иронии никуда, например, я так понимаю в Quote курсовой по литературе должна быть правильно оформленной литература (ее список). Ну, я же и говорю: ДСТУ ВАМ в помощь А тепер без іронії. Є (і у Вас в педі також) Положення про організацію навчального процесу...І не видумуйте своїх Quote как-то больше видней - все вже визначено, яким має бути КП і КР, ДП, ДР і МР, дисертації... Повірте наслово))))
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Сб, 14.01.2012, 19:11:15 | Сообщение # 36 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Serg1e, да ради Бога! Верю!
|
(Украина)
|
|
|
Fernanda | Дата: Пн, 16.01.2012, 11:08:02 | Сообщение # 37 |
Лейтенант
Награды: 4
Украина, Житомир
|
Нет, мне нужны были для КПИ в Киев... Но, спасибо всем за инфу, я уже нашла, точнее - меня нашли =) Спасибо!
|
(Украина)
|
|
|
Catherine_the_1st | Дата: Пн, 16.01.2012, 12:14:54 | Сообщение # 38 |
|
за 6 лет в университете все дипломы и курсачи писала сама, чем и горжусь зато многие однокурсники покупали, отличные же из них специалисты, м-да...
|
(Украина)
|
|
|
vfrc2007 | Дата: Пн, 16.01.2012, 12:30:05 | Сообщение # 39 |
Генерал-лейтенант
Награды: 26
Украина, Житомир
|
Quote (Catherine_the_1st) зато многие однокурсники покупали Мда, а сколько я своим однокурсникам переделал и курсовых, и лаб, и контрольных, и граф.частей на дипломы... И не только однокурсникам, и в Киев делал,и в Днепр делал... Золотое было время, есть что вспомнить...
Сообщение отредактировал vfrc2007 - Пн, 16.01.2012, 12:33:25 |
(Украина)
|
|
|
Catherine_the_1st | Дата: Пн, 16.01.2012, 12:33:47 | Сообщение # 40 |
|
vfrc2007, я тоже делала одногруппникам курсовые... качественно и с пользой для своего студенческого кармана:)
|
(Украина)
|
|
|
vfrc2007 | Дата: Пн, 16.01.2012, 12:37:15 | Сообщение # 41 |
Генерал-лейтенант
Награды: 26
Украина, Житомир
|
Quote (Catherine_the_1st) качественно и с пользой для своего студенческого кармана:) Это понятно Бо иначе, зачем их тогда делать?
|
(Украина)
|
|
|
valerynchik | Дата: Пн, 16.01.2012, 12:37:43 | Сообщение # 42 |
Генерал-лейтенант
Награды: 43
Украина, Житомир
|
Quote (Fernanda) такой вариант не подходит. Fernanda, а штудировать книги, думать головой еще никто не отменял, вместо того что бы тут активно следить за темой занялись бы своими курсовыми и всем остальным. как говорится молодо да зелено
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пн, 16.01.2012, 13:31:29 | Сообщение # 43 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (valerynchik) вместо того что бы тут активно следить за темой занялись бы своими курсовыми и всем остальным +100!
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 16.01.2012, 13:46:40 | Сообщение # 44 |
Генералиссимус
Награды: 291
Украина, Житомир
|
и ведь грустно же становится. Беда, самая настоящая беда
|
(Украина)
|
|
|
Fernanda | Дата: Пт, 10.02.2012, 19:19:50 | Сообщение # 45 |
Лейтенант
Награды: 4
Украина, Житомир
|
хех. Палка о двух концах, господа хорошие! Я заказывала контрольные и курсовые, а многие из тех, что сами писали и чем очень гордятся, сейчас сидят дома и плюют в потолок. А я работаю, хорошо зарабатываю и считаюсь отличным специалистом. Так что не надо всех под одну гребенку!Добавлено (10 Февраль 2012, 18:19:50) ---------------------------------------------
Quote (valerynchik) Fernanda, а штудировать книги, думать головой еще никто не отменял, вместо того что бы тут активно следить за темой занялись бы своими курсовыми и всем остальным. как говорится молодо да зелено Когда мне понадобится ваше мнение - я спрошу! Конец дискуссии.
|
(Украина)
|
|
|
Golden | Дата: Сб, 11.02.2012, 08:03:54 | Сообщение # 46 |
Генерал-полковник
Награды: 53
Украина, Житомир
|
Прэвед, а вот и я
Quote (Fernanda) А я работаю, хорошо зарабатываю и считаюсь отличным специалистом. Тады зачем вам покупать курсовые и дипломные?
или вы ими подторговываете ?? Quote (Fernanda) Палка о двух концах, господа хорошие! вот в том то и палка -
работаю--мало денех---нада еще корочка и бухгалтера тогда будет бльше денех--а на учебу нет времени--нада покупать курсовые и контрольные и будет корочка..снова мала денех--нада еще и на полставки юристом поработать---снова нада корочка--побежали за курсовыми---и так как белка в колесе...
Fernanda, слышали о Сергее Григоровиче?? он корочки , контрольные не покупал - вот он специалист из вашей области
|
(Украина)
|
|
|
Inggis | Дата: Сб, 11.02.2012, 09:51:19 | Сообщение # 47 |
Генерал-полковник
Награды: 63
Украина, Черняхів
|
Quote (Hoakina) З курсовими інша справа, їх пишуть всі, але я вимагаю не великого наукового відкриття Quote (Hoakina) Я филолог и мне как-то больше видней какой должна быть курсовая по литературе и какие цели ставить перед студентом.
а можно узнать тему хотя бы одной курсовой, с Вашими пояснениями, что там за научное открытие сделал Ваш студент?
|
(Украина)
|
|
|
st_28 | Дата: Сб, 11.02.2012, 12:32:29 | Сообщение # 48 |
Полковник
Награды: 5
Украина, Житомир
|
Кто такой Пушкин! А кто это?Добавлено (11 Февраль 2012, 11:32:29) --------------------------------------------- Думаю, что меня поняли.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
ketty16 | Дата: Сб, 18.02.2012, 19:43:04 | Сообщение # 49 |
|
qikread, Здравствуйте! Увидела, что Вы пишете курсовые. Дело в том, что времени писать самой уже нет, да и в теме я "плаваю". Скажите пожалуйста сколько будет стоить работа по социальной педагогике на тему : Соціально-педагогічна діяльність студентських волонтерських груп як чинник соціалізації студентської молоді Обьём -20-25 страниц до 29 февраля Заранее спасибо.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Сб, 18.02.2012, 19:46:26 | Сообщение # 50 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
ketty16, а Вы не думали, что один из форумчан Ваш преподаватель Саечка за испуг!
|
(Украина)
|
|
|