КаБаРе - Кафе Бары Рестораны Житомира
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 29.03.2013, 11:56:54 | Сообщение # 1026 |
воплощение праздности
Награды: 306
Украина, Житомир
|
Цитата (zakalwe) дайте человеку ключик и он почувствует себя элитой" в Житомире сработает, наверное, на ура, но я туда точно не пойду. Цитата (Панда) кугуты такие кугуты. Цитата (VVS) Наличие ключа никак на "демографию" клиентуры не повлияет, а вот на количество - да. Цитата (zakalwe) Есть много других заведений. так -так. багато інших закладів,де повно пацанчиків в спортиних штанях під шкіряну курточку. тоді скажіть мені будь даска-який ВИ знаєте спосіб не впускати до кафе тупих невихованих людей із завжди поганими намірами щодо оточуючих і з виглядом підкреслюючим ці наміри.в особливій небезпеці поруч з ними опиняться ті самі довірливі та недосвідчені (як ви кажете-кугути).як їх не впустити?ась? ключ- прекрасна ідея.тим більш що на основний контингент абсолютно не впливає-туди приходять різні люди,з різними статками ...ніякого "особливого"контингенту відвідувачів немає.але на відміну від "багатьох інших закладів"(с) агресивної бикоти там не зустрінеш. zakalwe, -може вломити такому бидлу.а що робити беззахисним дівчаткам,що хочуть просто порозмовляти за чашкою чаю з тістечком,але шоб до них ніхто не чіплявсь? та й взагалі- в "закриту" кав*ярню можна піти просто на самоті,але ніхто не думатиме,що ви прийшли туди когось підчепити і не докучатиме вам ,навіть якщо також прийшов на самоті. іншими словами- це НЕ місце для нових знайомств.
|
(Украина)
|
|
|
VVS | Дата: Пт, 29.03.2013, 12:52:41 | Сообщение # 1027 |
Генерал-лейтенант
Награды: 15
Украина, Zhytomyr
|
Цитата (Hydrogenaza) тупих невихованих людей із завжди поганими намірами щодо оточуючих і з виглядом Внешний вид далеко не всегда коррелирует с плохими намерениями. То есть наличие дресс-кода еще не означает, что в костюмчике от "Ферсаччее" не придет какое-нибудь , как Вы выражаетесь, быдло. И что в спортивном или кожанке не будет нормальный человек. Спортивки (особенно с тремя полосками) и кожанки-варенки - это наследие СССР и из нас не выбить
Я согласен с тем, что Вы пишете. Но я также почти уверен в том, что в таком формате кафе просуществует недолго. По экономическим соображениям. Если только не будет спонсироваться за счет чего-то другого или не "расширит" профиль. Либо ценники поднимут.
Насчет "быкоты" - может Вам везет. Но я часто обедаю в разных заведениях - исключая откровенные гандэлыки - особо быкоты в таких заведениях не наблюдаю. Ибо там нужно, чтобы кроме кофе продавали"к кофе", причем чем дешевле, тем лучше, иначе интерес к заведению сразу у них падает.
Цитата (Hydrogenaza) так -так. багато інших закладів,де повно пацанчиків в спортиних штанях під шкіряну курточку Огласите список. Тогда будет понятно, о каком типе заведений речь %).
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 29.03.2013, 13:28:21 | Сообщение # 1028 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (VVS) что в костюмчике от "Ферсаччее" коли я кажу"пацанчики в спортивних штанях"це не значить дресс-код.просто у них і промова особлива...якісь незрозумілі акценти та наголоси.достатньо кілька речень- і вже зрозуміліло,чи є сємки в голові чи нє.і так.звичайно,пацанчики у спортивних штанях можуть перевдягтись у "Ферсаччее"...можна забрати людину ізх спортивних штанів.але спортивні штани із людини-ніколи(с-перефразовано) я була вдягнута в найскормніші багато разів випрані вже чорні джинси та чорний светрик і нічо.не вигнали зовсім не тому,що розмовляю українською.а через те,що "наголосів" у мові немає от наприклад(сторінка назад)Баба на роліках -пустила малу дитинку прогулятись по кафе і не переймається,що її приб*є дверима випадково чи вийде на вулицю,і п*є собі спокійно чай з пирогами. Цитата (VVS) Огласите список я небагато де буваю,фінанси скромні.алкоголю не вживаю.на самоті до кафе не ходжу,але ось кілька закладів,що їх уникатиму по можливості: поліський чай,шульц,міксХ,хантер,всі кафе Михайлівської за виключенням кофіті -більше не скажу.бо дійсно -походеньки по барам та кафе- ненайулюбленіша розвага. дуже подобається кавоманія(але там галаслива школота-мінус і незручні сидіння),зате креативне оформлення,не посова музика і обов*язкові виставки художників та просто атмосфера-величезний плюс.классно в кофеін(там кава дійсно дуже хороша)але й мінусів вистачає в тому числі не вистачає атмосфери.кофіті- "забігайкокавушвидковипивайко"атмосфера відсутня.на данний момент лише львівська брама відповідає абсолюно всім вимогам-затишно,просторо,музика не попсова,оформлення хороше,столи стільці\диванчики зручні,небагато відвідувачів(але й не пусто-десь на 50-60%заповнено місць,але вільних столиків лише 3-4, офіціянти швидкі,культурні та "непомітні" як приклад помітності:
|
(Украина)
|
|
|
ibn_saud | Дата: Пт, 29.03.2013, 13:40:45 | Сообщение # 1029 |
Лейтенант
Награды: 5
Саудовская Аравия, Эр-Рияд
|
задал тему на свою голову про ключи.. и понеслось.. и меня в рекламе обвинили и между собой спорить начали ...
|
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Пт, 29.03.2013, 13:49:17 | Сообщение # 1030 |
Припадочная
Награды: 654
Украина, Житомир
|
ibn_saud, очень хорошую тему Вы задали.
|
(Украина)
|
|
|
ibn_saud | Дата: Пт, 29.03.2013, 13:56:02 | Сообщение # 1031 |
Лейтенант
|
возможно кому то полезно будет )
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 29.03.2013, 14:08:31 | Сообщение # 1032 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (ibn_saud) меня в рекламе обвинили по перше :ніхто нікого ні в чому не звинувачував-я лише запитала,тому що по-друге: наводить на думку ,коли людина Цитата (ibn_saud) задал тему на свою голову про ключи та активно підтримує розмову,що ,можливо, це піар(а білий він чи чорний-не має значення,головне-увага до питання)
|
(Украина)
|
|
|
Ukraine | Дата: Пт, 29.03.2013, 15:05:40 | Сообщение # 1033 |
Генерал-майор
Награды: 34
Украина, Житомир
|
Цитата (Hydrogenaza) .кофіті- "забігайкокавушвидковипивайко"атмосфера відсутня.на данний момент лише львівська брама відповідає абсолюно всім вимогам Відповідає всім вашим вимогам. Я не був там , але моїм вимогам цей заклад не відповідає . Пояснюю : я палю. Вже електронні сигарети , але всеж таки. Тому я пью каву у "Кофетті", я купую там каву , виходжу на повітря і палю . Не треба всіх під одну гребінку. В мене вже є ключ , мені подарували , і коли матиму час та нагоду, я обов*язково навідуюсь до Брами и основним показником для мене буде - чи є в них кава без кофеїну. А порівнювати с "Кофетті" - це не вірно, бо прохідна здібність "Кофетті" в разі вища за заклади , такі як Брама. Така була задумка і вона працює. Це заклади різного формату. І відповідно націлені на різний сегмент.
|
(Украина)
|
|
|
ibn_saud | Дата: Пт, 29.03.2013, 15:09:32 | Сообщение # 1034 |
Лейтенант
|
Цитата (Hydrogenaza) я лише запитала,тому що Да потому что возмутило хамское отношение обслуживающего персонала!
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 29.03.2013, 15:32:03 | Сообщение # 1035 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (Biorobot) я пью каву у "Кофетті" у них кава классна!менітам дуже подобається,а мінус - атмосфера"прохідної здібності" Цитата (ibn_saud) возмутило хамское отношение ясно Цитата (Biorobot) Пояснюю : я палю. Вже електронні сигарети , але всеж таки тоді вам жодна кафешка не підходить бо шозакайф зимою виходити з теплого приміщення,щоб покурити
|
(Украина)
|
|
|
Ukraine | Дата: Пт, 29.03.2013, 15:37:26 | Сообщение # 1036 |
Генерал-майор
Награды: 34
Украина, Житомир
|
Цитата (Hydrogenaza) тоді вам жодна кафешка не підходить бо шозакайф зимою виходити з теплого приміщення,щоб покурити Я ж кажу , не треба всіх під одну гребінку. Кугутізмом тхне.
|
(Украина)
|
|
|
sergio_zh | Дата: Пт, 29.03.2013, 15:40:59 | Сообщение # 1037 |
Генералиссимус
Награды: 539
Украина, Житомир
|
Цитата (Hydrogenaza) Баба на роліках -пустила малу дитинку прогулятись по кафе і не переймається,що її приб*є дверима випадково чи вийде на вулицю,і п*є собі спокійно чай з пирогами. хозяевами кафе создается иллюзия мнимой безопасности и клубной элитарности, что далеко не так...пускать по ключу, не означает быть уверенным на 100% в тех людях, которые сидят рядом...формат довольно редок, потому присутствует интерес, все хотят ощутить это на себе, стать частью т.н. "элиты", избранных ключедержателей...но как видно на практике, избранностью там и не пахнет, выдают ключи всем, кто зайдет и попросит чистая психология, многие хотят прыгнуть выше собственной головы.
|
(Украина)
|
|
|
VVS | Дата: Пт, 29.03.2013, 16:09:02 | Сообщение # 1038 |
Генерал-лейтенант
Награды: 15
Украина, Zhytomyr
|
Цитата (Hydrogenaza) напроти Львівської брами є місце.що кілька разів міняло назву(поруч з взуттєвим магазином Знаем. Не ходим. Хватило одного раза - ни обслуживания, ни кухни...
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 29.03.2013, 16:47:14 | Сообщение # 1039 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (Biorobot) Кугутізмом тхне. нехай так .
Цитата (sergio_zh) избранностью там и не пахнет вперше віписавшись по темі ЛБ так і казала- кафе як кафе.
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Пт, 29.03.2013, 18:47:00 | Сообщение # 1040 |
Генералиссимус
Награды: 480
Украина, Житомир
|
Цитата (Hydrogenaza) (напроти Львівської брами є місце.що кілька разів міняло назву... офіціянтка розвалившись на дивані дивилась телевізора на великій гучності Но хоть не бухала, жрала и курила, как хозяева в некоторых житомирских каХвЭ?
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 29.03.2013, 20:47:06 | Сообщение # 1041 |
воплощение праздности
Украина, Житомир
|
Цитата (Cobalt) Но хоть не бухала, жрала и курила, напевно,встигла до нашого прихожу.а на перекури бігали так,шо від протягів аж курява здіймалась
|
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Сб, 30.03.2013, 19:46:41 | Сообщение # 1042 |
Припадочная
Украина, Житомир
|
Цитата (Hydrogenaza) від протягів аж курява здіймалась biggrin так тож мікропровєтріваніє.
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Сб, 30.03.2013, 22:13:15 | Сообщение # 1043 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Панда) так тож мікропровєтріваніє. Жаль, что такому пЭрсоналу проветривание мозгов не грозит. В виду отсутствия оного...
|
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Сб, 30.03.2013, 22:21:59 | Сообщение # 1044 |
Припадочная
Украина, Житомир
|
Cobalt, ну ведь везде есть дурачки и безответственные. Не сидеть ведь из-за этого дома? Или мы по бабам рэсторанам ходим, чтобы в менеджеров по персоналу\эстетов поиграть или чтобы просто ебнуть по маленькой в рэсторанах посидеть?
Сообщение отредактировал Панда - Сб, 30.03.2013, 22:22:30 |
(Украина)
|
|
|
mashat99 | Дата: Пн, 01.04.2013, 17:49:01 | Сообщение # 1045 |
Рядовой
Награды: 1
Украина, Житомир
|
что можете сказать о кафе "Золотая арка" и "Тиса"? Очень нужны обьективные отзывы)
|
(Украина)
|
|
|
stereo_Helen | Дата: Пн, 01.04.2013, 17:58:15 | Сообщение # 1046 |
|
Добрый день. подскажите, пожалуйста, где можно в Житомире- пригороде Житомира отпраздновать свадьбу на природе...Чтобы было место красивое и внутри, и территория приличная. Спасибо=)
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Пн, 01.04.2013, 18:08:57 | Сообщение # 1047 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Панда) Не сидеть ведь из-за этого дома? Или мы по бабам рэсторанам ходим, чтобы в менеджеров по персоналу\эстетов поиграть или чтобы просто ебнуть по маленькой в рэсторанах посидеть? Ну канечьнанет! Именно, чтобы: Цитата (Панда) просто ебнуть по маленькой ...с перспективой на что-то большенькое.
|
(Украина)
|
|
|
БандЕрос | Дата: Вт, 02.04.2013, 11:33:39 | Сообщение # 1048 |
Граф Чортоліський
Награды: 104
Украина, Житомир
|
Кухня - на три, чотири з мінуууууусом; інтер"єр слааааабенький; цінова політика відповідно наданим послугам, короче - пересічний гандель де можна посидіти після робочого дня рядовому менеджеру
|
(Украина)
|
|
|
zyablik | Дата: Вт, 02.04.2013, 15:17:25 | Сообщение # 1049 |
Полковник
Награды: 7
Украина, Житомир
|
Цитата (mashat99) что можете сказать о кафе "Золотая арка" Кухня - так себе, без изысков. Обстановка - стандарт, сервис - тоже середнячковый. Твердое "удовлетворительно".
|
(Украина)
|
|
|
mashat99 | Дата: Вт, 02.04.2013, 18:42:32 | Сообщение # 1050 |
Рядовой
Награды: 1
Украина, Житомир
|
в очередной раз убеждаюсь..."сколько людей, столько и мнений" Одни нахваливают, другие нет...что делать?(( кто прав...
|
(Украина)
|
|
|