Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Будинки з дерева: їхні особливості та переваги

Автор: Анатолий Радченко, 19.06.2020, 08:28:31 Будинки з дерева: їхні особливості та переваги | Проекти будинків з брусу від компанії ДеревоДім

Дерев’яні будинки – затишні, теплі, добротні та красиві. Не дивлячись на те, що на сьогодні існує достатня кількість різноманітних будівельних матеріалів, зруби як і раніше користуються значною популярністю серед замовників. І причини не лише в чудовому зовнішньому вигляді, але й екологічності цих споруд. Адже, дерево – максимально природній та технологічний матеріал.

Особливості та переваги будинків із дерева:

  • Дерев’яні будинки зі зрубу зводяться з екологічно чистого матеріалу. Використання дерева в будівництві є стовідсотковою гарантією безпеки для їх власників. Спеціалісти компанії «ДеревоДім» використовують виключно якісні матеріали, що неодноразово пройшли перевірку якості. Тому, звідси можна зробити висновки, що сучасне житло може бути не тільки комфортним, а й безпечним місцем для проживання та відпочинку.

  • Всередині приміщення створюється чудовий мікроклімат – автоматичний контроль вологи та температури, а також виділення корисних фітонцидів.

  • Високий рівень сейсмостійкості споруд – вони з легкістю витримують землетруси 7,5 – 9 балів.

  • Мінімальні терміни зведення будинку – в середньому це 3-6 місяців, що в порівнянні з іншими матеріалами – неймовірно швидко. Таким чином, одразу ж після закінчення монтажних робіт Ви зможете облаштовувати власне житло.

  • Прекрасні естетичні показники. Дерев’яні конструкції прийнято вважати класикою. Разом з тим, матеріал займає почесне місце серед сучасних стилів. Якщо хочеться чогось нового, стильного, але при тому наближеного до класики, тоді брус стане відмінним рішенням.

  • Тривалий термін служби - більше 100 років. На практиці строки експлуатації дерев’яного будинку обчислюються десятками років.

  • Можливість цілорічного будівництва. Тепер Вам не потрібно відкладати реалізацію своєї оселі, адже зведення зрубу можна здійснювати в будь-яку пору року. Основною вимогою є завчасна підготовка фундаменту.

  • Універсальність матеріалу. Оциліндрований брус – матеріал, що підходить для зведення зрубів будь-якого рівня складності. Будинки, лазні, бесідки, культові споруди, гаражі – всі ці об’єкти не будуть поступатися за рівнем своєї міцності, надійності та довговічності. І разом з тим, зовнішні характеристики помітно будуть виділятися.

  • Достатня легкість матеріалу. Тому, не має необхідності в масивному та дорогому фундаменті, так як вага майбутньої споруди відносно невелика.

  • Економічність споруди. Кінцева вартість дерев’яного будинку в середньому на 15%  нижча, ніж аналогічні з цегли чи блоків. Але при цьому все натуральне та природнє.

  • Відмінна теплоізоляція – ще одна перевага зрубу в порівнянні із спорудами з каменю та цегли.


Тому, якщо Ви мрієте про свій унікальний природний будинок з бруса високої якості, то компанія «ДеревоДім» запропонує цілий комплекс будівельних послуг: якісний матеріал, сучасний дизайн, стильний інтер’єр з натурального дерева, де буде достатньо місця для вашої сім’ї.

Сучасні проекти компанії демонструють нові тенденції в дизайні зрубів: комбінація різних матеріалів, простір та відкриті житлові приміщення, великі панорамні вікна.

Компанія «ДеревоДім» вже більше п’ятнадцяти років успішно займається спорудженням дерев’яних будинків зі зрубу. Дерев’яні будиночки, що були спорудженні за цей час можна побачити в багатьох регіонах України https://derevodim.com.ua/progects/project-house .

Обравши будівельну компанію та врахувавши всі особливості будівлі, можна побудувати безпечний, комфортний та екологічно чистий будинок з дерева, проживання в якому принесе Вам справжнє задоволення.

Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.06.2020 | Переглядів: 1393 | дома, дом из дерева, деревянный дом, дома из бруса

Читайте також на цю тему: