Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Общество » Автор відео: Житомир.info | Новости Житомира

    На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей

    11.09.2016 19 / 21 1.0 1

    Описание материала

    Тисячі гостей увосьме приїхали на фестиваль дерунів у Коростень, щоб довести – дерунів багато не буває. Умілі господині змагаються в гостинності і запрошують скуштувати їх страви. Ціни символічні – від 10 гривень за порцію, від різноманіття рецептів очі розбігаються.
    «У нас деруни притрушені. Це значить, з зажарочкою. Сальце, шкварочки, цибулька. У нас деруни з творогом, деруни з грибами, а з м'ясом - найсмачніші деруни у місті в нас. Дуже добрий є самогон від Колєньки - під дерун прикольненький», - припрошує гостей Людмила Боженко.
    Для гурманів знайдуться й деруни з німецьким характером від корост енської спілки німців.
    «7 видів дерунів. Деруни німецькі, з мусом, деруни зі шкварками німецькі, з ковбасками, з корицею, з перцем», - розповідає голова організації Ольга Антонюк.
    Рецепти коростеньці в секреті не тримають, для усіх охочих в центрі парку мер міста проводить майстер-клас. Загалом же на фестивалі розгорнулося більше сотні імпровізованих кухонь. Прямо тут просто неба смажать свіжі деруни. Картоплю чистять і труть виключно вручну.

    Відео кадри:

    На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей

    Перегляд відео:

    На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей 00:04:58

    Інформація про відео

    Длительность материала: 00:04:58
    Автор: Житомир.info | Новости Житомира

    Скріншоти из відео

    На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей На фестивалі у Коростені дерунами нагодували більше 20 тисяч гостей

    Коментарі: 1
    babay
    1 Вася (babay)   • 19:04:48, 11.09.2016 [Материал]

    дай бог дорости до уровня октоберфеста....
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (28.03.2024)