Живий Журнал
 
Житомир » Доска объявлений » Медицина и здоровье » Киевская область » Услуги

ДОВІДКА В БАСЕЙН У КИЄВІ ШВИДКО І НЕДОРОГО

18.11.2023 - 20.12.2023 Киевская область Медицина и здоровье договірна 56 veraostapenko90

Довідки для відвідування басейну оформляються дітям та дорослим. Замовити необхідний документ онлайн за 1 день за ціною від 150 гривень можна на сайті spravka.net.ua.

ПРО ДОВІДКУ

Якщо ви вирішили віддати дитину в басейн або самим зайнятися водними процедурами, і замислюєтеся, чи потрібна вам офіційна довідка для відвідування басейну, поспішаємо повідомити — знадобиться обов'язково.

Меддовідка від дерматолога потрібна дорослому та дитині. Як отримати її швидко, не відвідуючи поліклініку і як виглядає довідка в басейн, дивіться на нашому сайті spravka.net.ua.

НАВІЩО ПОТРІБНА ДОВІДКА В БАСЕЙН У КИЄВІ

Цей документ підтверджує, що людина, яка відвідує басейн, не має інфекційних чи паразитичних захворювань та протипоказань для занять водними видами спорту.

Також меддовідка в басейн містить інформацію про стан здоров'я людини та можливі рекомендації щодо процедур, що найбільш відповідають його реабілітаційним та оздоровчим потребам.

ДЕ ЗРОБИТИ ДОВІДКУ

Ті, хто цікавиться, які довідки потрібні в басейн, яка форма оформлення і де взяти такий документ, пропонуємо скористатися послугами сервісу spravka.net.ua. Усього за 1 день тут можна оформити з доставкою понад десяток різних документів для дітей та дорослих.

Кожна медична довідка повністю відповідає вимогам, має всі необхідні печатки та підписи. Ви можете переглянути зразок і переконатися в цьому.

ПЕРЕВАГИ ЗАМОВЛЕННЯ ДОВІДКИ НА spravka.net.ua

Хочете знати, чому купити довідку у нас вигідно? Ось перелік плюсів придбання довідок:

Зручність. Перед тим, як оформити медичний документ, вам не знадобиться відвідувати поліклініку та шукати дерматолога.

Економія часу. Довідка робиться за 1 день.

Гарантія автентичності. Форма заповнення — відповідно до стандартів, бланк документа — оригінальний.

Доставка по Києву. Новою Поштою до будь-якого району: Святошин, Хрещатик, Оболонь, Поділ, Дарниця, Позняки, Русанівка, Жуляни, Видубичі тощо.

Приємні ціни. Робимо довідки від 150 гривень. Ціна прийнятна!

Не має значення, який ваш район проживання: Троєщина, Виноградар, Борщагівка, Печерськ — довідку зробимо за 1 день, і ви зможете завтра забрати її на зручному відділенні Нової Пошти. Заходьте на сайт, дивіться відгуки, замовляйте!
Телефон автора spravka.net.ua +38 (095) 559-71-08

Объявление добавил: veraostapenko90

Другие объявления veraostapenko90


Комментариев: 0


Акционные предложения