Живий Журнал
 
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форума: Admin  
Форум Житомира » Свободные темы » Юмор, приколы » искусство быть и искусство казаться (как одеваются наши VIP)
искусство быть и искусство казаться
TataДата: Вт, 01.05.2012, 18:44:15 | Сообщение # 26
Генералиссимус
Сообщений: 7895
Репутация: 3320
Награды: 604

Украина, Житомир
Наташа Королева не знает что на себя надеть, вернее что с себя снять. Капец просто, не звезды, а ......вообщем чем страшнее, тем моднее. wacko wacko wacko
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Tata   
damskoeszasteДата: Вт, 01.05.2012, 21:27:09 | Сообщение # 27
Полковник
Сообщений: 231
Репутация: 166
Награды: 18

Украина, Житомир
Розступися море, жаба лізе!

“Время І Стекло” настільки радіють тому, як вдало закрутили лінгвістично свою назву, що продовжують гратися в ті ж ігри і виглядає це так же тупо, як і назва гурту. Вісна, коротше кажучи.


За Світлану Вольнову я аж розпереживалася. Стало моторошно, що такий капелюх переважить голову. Вольнова смотріт на нас як на гамно. Але нічо бо життя - гівно, але я з лопаткою...


Ось жіночка теж старалася, правда, очевидно, досвіду не дуже багато, тож вона відштовхувалася від інформації, яку отримала на дитячих карнавалах, і обрала костюм чорнобильської сніжинки.

Добавлено (01 Май 2012, 20:08:37)
---------------------------------------------
Ну що, продовжуємо роздивлятися найкрасивіших людей України. Розмаїття вражає – ось ніби два різних чувака, а виглядають на диво однаково. Згадується анекдот: Иногда смотришь на мужика,думаешь- рыцарь в доспехах!Приглядишься- пи*дабол в фольге!


Не дуже зрозуміло, чим хизується ця дама – чи-то сколіозом, чи-то целюлітом, чи-то тарганами на спині.


Бачите, завжди так, всі готуються, одягаються гарно і пістряво, але завжди знаходиться “вовочка”, який приходить в костюмі какашки сумному костюмі і з таким же виразом обличчя.


Райська пташка. З ратицями правда.

Добавлено (01 Май 2012, 20:14:43)
---------------------------------------------
В зв’язку з потеплінням, хочу його підтримати ще й нагадуванням про те, що скоро літній сезон, а отже максимальне оголення до купальників. Для того, щоб ви залишалися, так би мовити, у тренді, хочу вас ознайомити з колекцією купальників, яку було представлено під час “Дня моди” у Дніпропетровську.

Торгова марка “Passion” (пристрасть), як виявилося, не дуже розуміється на тому, що може викликати пристрасть, а що викликає, так би мовити, деяке здивування.



Passion. БДСМ-варіант.






А ось ще один варіант, цей купальник треба носити не лише в комплекті з синцями на ногах, але ще й з шапочкою і болеро.


Тут я не втрималася і пішла на сайт. На сайті все виглядає набагато апетитніше (хоча ви ж бачите як воно виглядає в реалі на середньостатистичних жінках). До того ж все одно не все зрозуміло. У даному випадку болеро виглядає як знущання. Їй, типу, холодно? А в попу не холодно?



І виявилося, що те, що на першому фото – це пляжна сукня, але зважаючи на те, як її стилізовано на цьому фото, в ній пропонують йти до пляжу. Ви б пішли?

Добавлено (01 Май 2012, 21:27:09)
---------------------------------------------
Одразу попереджаю, такого напливу краси навіть я давно не бачила, хоча частково ця краса емігрувала з тижня моди, причому навіть не перевдягаючись. Той же ліфчик, ті ж підбори, той же метелик на пузі. Краса.




Йой яка бляшка на пузі червона. Хіба ми не козакі?


Гламур засліплює мені очі. Не можу нічого навіть написати.


Волочкова здається-таки має серйозний намір стати постійною прикрасою нашого елітного життя. Звикайте.


Катя Бужинська не забуває, що вона “піроженко”.


Хоча звичайно важко було в цьому плані затьмарити Владу Прокаєву. Вона так давно не з’являлася на світських тусівках, що дуже старанно підготувалася до того, щоб всіх вразити. Екібана (от саме ЕкІбана).


Як ви знаєте, Наталка отримала відзнаку за внесок у культуру і мистецтво. Я вважаю, що на самій події вона зробила ще один внесок тим, що привела з собою оцю даму з цицьками до пупа. Як культурно! Як-по-мистецькому!


Що сумно? А комусь смішно:)


Ну і пані Байрак була особливо вишуканою у гіпюрових рукавичках, з золотим клатчем та чоловіком з кислим виразом обличчя. Весна! Любов!


Знаєте, дивитися телевізор погано для психіки. Я дивлюся записи передач в Інтернеті, коли отримую наводку на окремі шедевральні шоу і то все одно це важко витримати не перемотуючи програму. Шоу “Давай одружимося” я дивитися не можу, що там губи Оксани Байрак, ну і взагалі гмо головного мозку.
Оксана Байрак дала відсіч усім тим, хто насміхається над її стилем. Цитую:

Я одеваюсь по вкусу и по стилю, стильно и со своим определенным вкусом. Я не обижаюсь на это, они не знают многих других вещей. Я не буду носить “дольчики”, я не буду носить какие-то стразовые украшения, потому что это сейчас модно в Украине. Когда я в 2009 году надеваю трендовые тигровые наряды от Терри Мюглера, обо мне пишут всякие гадости, а потом в 2011 году эти же журналисты со сбитыми каблуками и с несвежими подмышками пытаются натянуть на себя такие же вещи, но купленные на Троещинском рынке. Страшно уявити, звідки вона знає про несвіжі пахви журналістів. Зате це пояснює її вираз обличчя.


Між іншим, зовсім забула про те, щоб викласти той класичний образ. Виправляюся. О, яке вгодоване леопарденя biggrin


Оксана Байрак прийшла на благодійну акцію для дітей. Анекдот. От я особисто плакала в дитинстві коли бачила Бабу-Ягу, а сучасні діти більш загартовані.

Але Оксана Байрак не просто прийшла, вона ще й зазіхала на чужі смоктульки. Жахливе видовище. Несамовито страшне видовище.


Грайлива Оксана Байрак. Не знаю, що вона хотіла сказати цим позуванням. Може просто перетягувала увагу на груди.



Коли бачиш фотозвіти з церемоній накшталт “Телезірка”, одразу згадуєш, чому не дивишся телевізор. «У кого нет телевизора – тот лох!» – Сказала Маша Ефросинина, и церемония началась. Я розіб’ю фотозвіт з події на дві частини. Перша частина буде про червону доріжку і про те прекрасне, що про ній проходило, як, наприклад, груди Тали Калатай.


Незважаючи на те, що було досить холодно, наші дами намагалися виглядати якнайкраще і тому червона доріжка нагадувала змагання моржів. У випадку з Вардою морж виявився ще й дальтоніком, який невдало підібрав аксесуари до сукні.

Що я думаю про цю пару виражене на обличчі того чоловіка, який теж потрапив до кадру. Імітувати мужність через “роман” з стиптизеркою? Дуже сумнівна справа. Для початку Козловському варто перестати так зловживати косметикою, як він робить зараз.


А навіть коли якась дама була, на перший погляд, ніби й тепло вдягнена, все одно з’являлися приємні сюрпризи у вигляді неоново-рожевих босоніжок, які і в теплу пору мало кого можуть прикрасити, не кажучи вже про комбінацію з чорними колготками.


Ольга Герасим’юк перестаралася з легкістю і невагомістю свого вбрання. Та й блуза радше нагадує короткий шовковий халатик, який з такої урочистої нагоди вирішив прикинутися блузкою.


Діаманти, ошатні сукні, соболя, вище товариство… усе це про Пушкінський бал в Національній опері:


Дружина депутата (що видно по обличчю), вдягнула одразу і смарагди, і ведмедя:


Бідна-бідна Монро, чомусь людей, які хочуть поюзати її образ стає все більше і більше, а роблять вони це все гірше і гірше. Хоча усього масштабу за фото не оцінити, втім я все одно покажу вам кілька фоточок з вечірки з нагоди презентації міні-спектаклю про Мерилін Монро. Одразу видно, що жінки в образі (по губах).

(Непонятна мне эта мода позировать с приоткрытыми губёшками аки секси дива Кульбаба. Ибо на деле получается такой себе незавершённый образ жиночки-дауна. Стекающая слюна завершила бы образ.)

Втім у залі були і інші Монро. Хлопчик Олександр, але гламурна тусівка знає його як Монро:




Монро позувала “ізмєнівшимся ліцом”. Невже це уколи краси?


Монро знову чомусь була “ізмєнівшимса ліцом”. Нехороша тенденція.


Були і інші високодуховні люди. Хоча фотографувалися вони чомусь з виразом обличчя “мені воняяяє”.


А от Маргарита Січкар прийшла дуже дивно вдягнена. Дуже дивно вдягати в якості аксесуару шийний корсет.


Маргарита Січкар, схоже, вирішила ще більш розширити спектр своєї діяльності. Тепер вона спрямовує свої зусилля на те, щоб заробляти гроші на досить потворних саморобках. Зате за півтори тисячі гривень.

Нагадаю, що пані Маргарита вже не перший рік займається ресторанним бізнесом.А ще вона “пише” книжки, які продає досить незадешево (150 гривень), незважаючи на те, що текстом заповнено може відсотків 30 книжки, причому частина з тексту – чужі цитати.



Причому це, вочевидь, сімейне, бо дочка пані Маргарити вже теж намагалася видобути невеличкий грошовий потік, почавши бізнес з продажу негарних аксесуарів і футболок, які чомусь вирішила оздоблювати преграрним Їжачком в тумані. За що його так?


Що ж, респект їй тільки за те, що в міє заробить на дурнях..
Я б і задарма ні її книжичок, ні тим паче картин з секон-хендом не хотіла б.. Боже збав! Але поки існуватимуть дурні – доти процвітатимуть такі січкарі.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя damskoeszaste   
CalikusuДата: Вт, 01.05.2012, 21:35:08 | Сообщение # 28
припадочная
Сообщений: 5317
Награды: 518

Арабская Республика Суринам, .
3,14здец!
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Calikusu   
damskoeszasteДата: Вт, 01.05.2012, 22:30:54 | Сообщение # 29
Полковник
Сообщений: 231
Репутация: 166
Награды: 18

Украина, Житомир
Люди, які здається йшли на сільську дискотеку, а потрапили на “Людину року” surprised surprised

Я перейду до фотознімків, бо таку красу словами не передаси. surprised



А Ель Кравчук зображував страждання. Але це тертя об тумбу виглядає комічно, як ото собачка, що хоче помітити усі дерева і стовби в районі.


Мммм, зачотні дєвки...


Шляпка з вуалькою, гіпюрові рукавички, далі можна вже й не перераховувати, бо і так нудить. От же ж у людини викривлене почуття прекрасного.



Ржунімагу:


Декілька вдалих фото із тижня моди
Окрім дизайнерів було досить багато фешн блогерів, по яких зразу було помітно, хто вони. Ну не знаю, можливо з теорією у них і все добре, але на практиці виглядає дуже сумно – хаос видають за модну ексцентричність.



Тепер трошки пройдемося по аксесуарам і подібному. Так дивишся, ніби все нормально, але що це в неї на ногах? Я колись читала у книжках про українські повір’я, що у відьом волохаті ноги. Перед нами відьма з бантиками.

Причому я уявити собі не можу, щоб хтось на повному серйозі продавав таке взуття, не кажучи вже про те, щоб купляв. Не підкажете, що це за диво-дизайнер? Одним словом - Вєнєра в мєхах.



Але зрештою скажу, що більшість відвідувачів думає, що якщо вони себе не бачать, то і ніхто їх не бачить, як маленькі діти, які закриваючи очі руками, думають, що стають невидимими.


Проте сільського гламуру і так вистачало. Ой як у нашому колгоспі:

Були там і гарні пари – Байрак зі своїм сумним хлопчиком і Дюденко у трєніках:


Прінцеса. Ми рождєни, шоб сказку здєлать биллю


Ця ж тьолочка просто з подружкою. Пафос і снобство, ну просто Божена Ринська місцевого розливу. Але, як би не жаль було це пафосне створіння, таким клубним леді ім’я – легіон.


Рятуйте! епідемія косить чи грип якийсь губний?!


Добавлено (01 Май 2012, 22:30:54)
---------------------------------------------
Ой, що ж це я зовсім забула написати про відбір на Євробачення. А там є про кого розповісти.

Бля ля ля ля.....


Юлія Бардаш, яку тільки за цицьками і впізнають, як завжди у своєму стилі. Нажаль, півіца не усвідомлює, на що йде. Ніхто не запам’ятовує її обличчя і тому, якщо продюсер захоче поміняти її на іншу, то йому навіть не треба буде шукати новий сценічний образ, він просто замінить одні цицьки на інші і різниці ніхто й не помітить.


Хтось робить ставку на цицьки, а хтось на сраку. У цієї жінки двоє дітей, а вона ще так і не навчилася заробляти гроші чимось іншим аніж голою дупою.


Що змушує жінок з такою фігурою вдягати сукні з тканини, яка зовсім нічого не приховує, а навпаки тільки підкреслює. Та ще й додумалася додати до цього ковбойський капелюх, пояс чемпіона світу з боксу і накидку. Ой йооо…


Такий гарний мущина, що мабуть у нього буває ерекція від самого себе.


Нагадайте мені ім’я цієї дами, вона вела передачу про астрологічні прогнози на якомусь з не дуже популярних каналів. Тепер, мені здається, їй варто почати вести передачу про те, як обирати аксесуари, щоб їх не дай Бог не було замало.


А ще, раз я вже задала вам запитання, скажіть, що змушує чоловіків робити собі такі стрижки?


дочка Суркіса взяла з собою Курку Гриль Каріну Сафарову. Погодьтесь, важко виглядати негарною на такому фоні?

особлива увага на руки!!!!
.

Фото про любов.


Ягода-маліна

новий імідж у ірини
прямо ягода маліна
це канєшно очєнь смєло
вопшем тьотєнька созрєла

Її мозок плавно перетікає у ці страховидні буклі. Іринко, зупинись, зустрінь старість красиво…



адєваюся в сваойому красівому сцілі, сцільно і красіво. Ги ги.


Але безумовною улюбленицею стала Аніта Цой. Шо це, блядь, таке???!!!!????


А ця композиція взагалі дуже страхітлива.


Сьогодні хочеться констатувати - от що значить йододефіцит. Люди!!!! Вживайте йодовану сіль, бо бачите, який жах!!!

Offline (Украина)  
  Блог пользователя damskoeszaste   
ХХХХДата: Ср, 02.05.2012, 13:00:20 | Сообщение # 30
поражает желание.. нет, стремление людей себя обезобразить. и для этого нужно всего немного силикона, пару тряпочек и полное отсутствие вкуса
(Украина)  
  Блог пользователя ХХХХ   
CalikusuДата: Ср, 02.05.2012, 21:24:11 | Сообщение # 31
припадочная
Сообщений: 5317
Награды: 518

Арабская Республика Суринам, .
Quote (damskoeszaste)
Ржунімагу:

biggrin biggrin biggrin biggrin
то такие тапочки в этом... в смотровом наборе к гинекологу продаюццо в комплэкте.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Calikusu   
TataДата: Ср, 02.05.2012, 21:53:44 | Сообщение # 32
Генералиссимус
Сообщений: 7895
Репутация: 3320
Награды: 604

Украина, Житомир
Quote (damskoeszaste)
Її мозок плавно перетікає у ці страховидні буклі. Іринко, зупинись, зустрінь старість красиво

Она хочет быть вечно молодой.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Tata   
damskoeszasteДата: Пт, 18.05.2012, 15:07:05 | Сообщение # 33
Полковник
Сообщений: 231
Репутация: 166
Награды: 18

Украина, Житомир
Випускной .......



Сообщение отредактировал damskoeszaste - Пт, 18.05.2012, 15:07:42
Offline (Украина)  
  Блог пользователя damskoeszaste   
nonameДата: Пт, 18.05.2012, 15:31:46 | Сообщение # 34
Генерал-полковник
Сообщений: 1692
Репутация: 568
Награды: 194

Украина, Житомир


Offline (Украина)  
  Блог пользователя noname   
MuzДата: Пт, 18.05.2012, 16:03:06 | Сообщение # 35
Генерал-полковник
Сообщений: 1325
Репутация: 199
Награды: 76

Украина, Житомир/Коростень
Quote (damskoeszaste)
особлива увага на руки!!!!


а що не так з руками?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Muz   
АнгинаДата: Пт, 18.05.2012, 17:42:14 | Сообщение # 36
Генерал-лейтенант
Сообщений: 586
Репутация: 692
Награды: 146

Украина, Житомир
damskoeszaste, Вы так разбираетесь в моде, так лихо навешиваете ярлыки и знаете всех селебритиз, что просто удивительно , что не знаете в лицо Дениса Повалия.( ваш пост №8 - а может это другой Повалий?)
Вот на всякий случай фото, у которого мама Тая)


Согласна с процентами ...60-ю наверное Ваших примеров, но меня удивляет как Вы с Вашей проницательностью не разделяете где люди " в образе" , а где одеты "по-баГатому", а где может ракурс неудачный - у каждого я думаю есть такие снимки) а еще мне неприятно, когда Вы стебетесь над людьми с эндокринными заболеваниями - они ведь в этом не виноваты, а жить им ведь тоже хочется ( фото великана Валуева с нормальными людьми на контрасте)

а знаете- без чудаков жизнь была бы грустной и серой. не на кого было бы пальцем показать и не над кем было бы постебаться. только делать это надо, мне кажется не так зло, тем самым не уподобляться "девушкам из села",и не обзывать их только за их непривычный вид. может на самом деле многие из них "атакуют" своим видом свои комплексы? может им сочувствие нужно и улыбка, а не злость и насмешки?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Ангина   
damskoeszasteДата: Пт, 18.05.2012, 20:36:50 | Сообщение # 37
Полковник
Сообщений: 231
Репутация: 166
Награды: 18

Украина, Житомир
Ангина, извините если задела или чем то обидела Вас. Дело не в удачных и неудачных фото. Это наш шоу биз. Мне тема одежды очень близка, так как я ею профессионально занимаюсь. Это типа такая тема - как нельзя одеваться.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя damskoeszaste   
АнгинаДата: Пт, 18.05.2012, 21:01:26 | Сообщение # 38
Генерал-лейтенант
Сообщений: 586
Репутация: 692
Награды: 146

Украина, Житомир
damskoeszaste, лично меня Вы ничем не задели) ни меня, ни моих родственников и даже личных знакомых на Ваших фотопримерах нет.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Ангина   
TataДата: Пт, 18.05.2012, 21:05:10 | Сообщение # 39
Генералиссимус
Сообщений: 7895
Репутация: 3320
Награды: 604

Украина, Житомир
Ох уж эта мода!
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Tata   
damskoeszasteДата: Вс, 10.06.2012, 19:52:25 | Сообщение # 40
Полковник
Сообщений: 231
Репутация: 166
Награды: 18

Украина, Житомир
Tata, фото конечно в самую точку. Сама лично не раз такое наблюдала. Сегодня ехала в 19 маршрутке и девушка была похоже одета, но майка была подлинее, но трусы просматривались отчетливо, особенно их порванная резинка. А что добило - носки белые в сиреневый мелкий цветочек и ВЬЕТНАМКИ!!!!!!

Добавлено (10 Июнь 2012, 19:52:25)
---------------------------------------------
Читала новости и нашла вот:





Комментарии читателей статьи:
Стиль Волочковой нужно обязательно поменять - во всех этих нелепых цацках и кружевах она выглядит ряженой дурой. Не думаю, что она в действительности так уж глупа; скорее, простодушна. К тому же, её папарацци "любят". Поэтому ей стоит быть вдвойне внимательнее к тому, что она говорит и что носит.сейчас мне ее стало банально ЖАЛЬ,вот реально она вызывает чувство жалости. Эти безвкусные наряды,сшитые "на коленке",неустроенная личная жизнь,все была на охоте,да обломилось,старость на лицо,ужасная внешность,которая отпугивает,какие-то попытки привлечь к себе внимание,все это вызывает жааааалость.Это самое унизительное для любого человека,и мне ее безгранично жаль.Как бы не спилась на старости,такие плохо обычно заканчивают((

Я с ними абсолютно согласна. Ну нельзя ей так одеваться и причем постоянно!

Offline (Украина)  
  Блог пользователя damskoeszaste   
ФЕЯДата: Вс, 10.06.2012, 21:21:54 | Сообщение # 41
Генерал-полковник
Сообщений: 1651
Репутация: 376
Награды: 67

Украина, Ж
фрики.. все фрики

Волочкова - уё@@@е
Offline (Украина)  
  Блог пользователя ФЕЯ   
Форум Житомира » Свободные темы » Юмор, приколы » искусство быть и искусство казаться (как одеваются наши VIP)
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск: