я по акции в Читае взяла 2 на 20,00 грн. Школа №13 и Горошко и Я ( молодые авторы). Ну, раз прочитать можно.
Добавлено (24 Февраль 2012, 12:50:10) --------------------------------------------- о, на якабу "Мати все " 36,00, а я со скидкой в Читае купила за 30,80 грн. И там девочки хорошие работают - я часто по их советам покупаю что-то.
могу у мужа в киоске оставить карточку - если нужна, а чтоб получить нужно на какую-то сумму купить единоразово, а потом не реже 6 книг в год покупать. Как-то так.
Calikusu, Вам как ТОПу могу порекомендовать книгу Сергея Минаева "Духless". Может, и не высокохудожественное призведение, но задуматься о том, как в мире карьеризма и жесткой конкуренции не потерять себя и остаться человеком, заставит точно.
Может, уже читали, но. Оксана Робски "Любоff/on". Интересная подача: отношения между мужчиной и женщиной, только пол-книги описано, как видит ситуацию мужчина, а пол-книги - ситуация глазами женщины.
Кроме того, у меня есть прекрасная книга в компьютерном варианте нашей житомирской писательницы Натальи Калкан (может, кто-то ее знает). Роман "Без изоляции". Он не был опубликован. Не знаю даже, корректно ли рапространять, но понравится точно и мужчинам и женщинам, мы на работе читали, плакали, обсуждали, переосмысливали наши отношения с детьми.
давайте книжками "на почитать на недельку" меняться?
Залюбки, от приїду навесні і з задоволенням! Тим більше, якщо мені не зраджує память, ми поблизу мешкаємо
"Мати все" (про трохи збочену київську родину) - не пішло взагалі, відклала на 50 стор. можу подарувати комусь Я трохи вивчала київський менталітет - в книзі дуже неправдоподібно деякі речі подано, і стосунки між людьми якісь неприродні. Бізнесмен, який заледве на половину китайця "чері" наскладав... Ха-ха
Бізнесмен, який заледве на половину китайця "чері" наскладав... Ха-ха smile
Ну дарма ви так... Бізнесмен від бізнесмена різниться. Цей хоча б на половину "Чері" наскладав, деякі хати попросирали через це і все ніяк не заспокояться, бізнесменять далі, просирають останнє.
В Глобалі в кінці Каравану біля аптеки невеличкий ларьочок з багато-багато цікавими (як для моїх вподобань) книжками, дуже чемною, грамотною, україномовною дівчиною-консультантом (назвати продавцем щось язик не повернувся). Я там тепер буду постійним клієнтом!
Quote (Vanda)
Без питань..
Навзаєм можу подарувати Августо Кури "Продавец грез". Щось не змогла я купити ті грьози. Як нині кажуть, ніасіліла.
В Глобалі в кінці Каравану біля аптеки невеличкий ларьочок з багато-багато цікавими (як для моїх вподобань) книжками, дуже чемною, грамотною, україномовною дівчиною-консультантом (назвати продавцем щось язик не повернувся)
О! Буду знати, бо в аптеці там не раз була, а книжковий ларьочок прогавила
Quote (Calikusu)
Навзаєм можу подарувати Августо Кури "Продавец грез". Щось не змогла я купити ті грьози. Як нині кажуть, ніасіліла
Дякую))) Так буває, інші хвалять, а воно - не твоє. Не лягає на особистий досвід (не лікує депресії ) і не йде. У мене так ще було з Коельйо, ну не одну книжку не змогла навіть до середини дочитати, хоч кілька разів намагалася. Але книжка завжди знайде свого вдячного читача.. Сконтактуємо!
Сообщение отредактировал Vanda - Суббота, 25 Февраль 2012, 15:30:39
Я його взагалі не зрозуміла. Навіть того "Алхіміка", що начебто дався легко...
Quote (Vanda)
Сконтактуємо!
Таки так!
Добавлено (25 Февраль 2012, 14:56:23) --------------------------------------------- Завершила "Село не люди". Раджу. Дуже цікава розв"язка. Не очікувала. Вражена. Наразі беруся за вчорашню новинку Галина Вдовиченко "Бора".