Живий Журнал
 
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форума: Admin, Sandra  
Форум Житомира » город Житомир » Досуг и отдых в Житомире » Новий театр в Житомирі! (Відкриття молодіжного театру в Житомирі!)
Новий театр в Житомирі!
Чи подобаеться Вам така ідея?
1.ТАК[ 20 ][95.24%]
2.НІ[ 1 ][4.76%]
Опрос завершен - Пн, 12.05.2008, 02:43:55
Всего ответов: 21
KLIMENTINAДата: Сб, 23.02.2008, 19:53:26 | Сообщение # 26
GEROSTRAT, і які ж на це є демократичні причини? Про недемократичні я й не питаю! Можу здогадатися... wink
(Украина)  
  Блог пользователя KLIMENTINA   
GEROSTRATДата: Сб, 23.02.2008, 20:29:14 | Сообщение # 27
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 65
Награды: 22

Украина, Житомир
По перше - щоб вийшла нова вистава потрібно офіційно, наказом, це зарееструвати, а оскільки театр також має план випуску вистав на рік, тож всі постановчі обовязки розписані(стільки то вистав робить головний режисер, стільки от режисер), відповідно на це виділяються кошти з обласного бюджету!!!

По друге - щоб мати шанси на постановку, потрібно, як мінімум, мати прихильність керівництва, а також зробити таку виставу щоб вона була неконкурентноспроможною у порівнянні з виставами гол.режисера і режисера театру(бо жаба душить) biggrin !!!

І нарешті, що ви скажете на те, що під час вихідних днів актори не мають права знаходитись на теріторіі театру!!!????
Але ж це саме точ час коли тобі ніхто не заважає і ти можеш зайнятись самопідготовкою, або ж самотужки робити спроби репетицій для своєї(в розумінні особистої, часної) вистави щоб потім запропонувати її як матеріал для перегляду глядачем!!

Offline (Украина)  
  Блог пользователя GEROSTRAT   
KLIMENTINAДата: Сб, 23.02.2008, 20:37:00 | Сообщение # 28
Так... wacko Це проблема... А чого ж акторам заборонено туди проходити? Хіба ж керівництво боїться, що вони-українська інтелігенція, цвіт нації happy , щось можуть поцупити чи зламати? Чи переживають за економію електроенергії? Хіба ж саме для керівництва грє велику роль є в театрі 10 чоловік (своїх, не чужих же!) чи немає! Хіба що, їх ті причини, що я назвала турбують...Або таж сама банальна - "жаба душить"! dry tongue
(Украина)  
  Блог пользователя KLIMENTINA   
GEROSTRATДата: Сб, 23.02.2008, 20:47:14 | Сообщение # 29
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 65
Награды: 22

Украина, Житомир
Відповідь:
Quote (KLIMENTINA)
переживають за економію електроенергії

Quote (KLIMENTINA)
щось можуть поцупити чи зламати

Quote (KLIMENTINA)
"жаба душить"!

Ну и звичайно не будемо забувати що є така штука як - "НЕПОЛОЖЕНО"(без коментарів)
biggrin
Offline (Украина)  
  Блог пользователя GEROSTRAT   
KLIMENTINAДата: Сб, 23.02.2008, 21:07:52 | Сообщение # 30
Ну, на рахунок "не положено" я можу посперечатися - таке десь записано? І чи справді нікого ніколи не буває у театрі у "не положений" час? Смішно! Тут таки не просто жаба, а ціла ропуха "душить"!!! wink
А, доречі, а які такі поляки нашу філармонію забирають? Може, вам з ними потоваришувати? wink Ну, так, ненароком... biggrin
(Украина)  
  Блог пользователя KLIMENTINA   
GEROSTRATДата: Сб, 15.03.2008, 01:26:52 | Сообщение # 31
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 65
Награды: 22

Украина, Житомир
Quote (KLIMENTINA)
Може, вам з ними потоваришувати

Будемо намагатись!!!!

Добавлено (15/03/2008, 01:26:52)
---------------------------------------------
Перший Польський театр в Україні відкрився у Житомирі

Його актори - школярі. Перші п’єси розучують на польській і українській мовах.
Микола Варфоломєєв (режисер Польського театру): “Є у планах зіграти п’єсу папи Римського “Римський триптих“. Це моя мрія, але я думаю, що вона здійснена. Тому що польський театр буде жити, процвітати і все у нас буде добре“.
Театр створили з ініціативи спілки поляків у Житомирській області. Якщо ж поринути в історію, то взагалі перший театр у Житомирі заклав класик польської літератури та драматург Юзеф Крашевський у середині ХІХ століття. У приміщенні театру виступали французька Поліна Віардо, росіянин Михайло Щепкін та українські класики Марія Заньковецька, Михайло Старицький та Марко Кропивницький. А от сучасний польський театр робить лише перші кроки.
Творчі плани юного театру грандіозні - поставити п’єсу “Одержима“ Лесі Українки і побувати з гастролями у Польщі. Та поки у театру немає ні залу для репетицій, ні великої сцени. Уся підготовка до майбутньої прем’єри проходить у місцевому костелі.
Ян Пурвінський (єпископ-ординарій Києво-Житомирської дієцезії): “Я думаю, що ця справа є дуже потрібна. І це потрібно розвивати. Щоб були не тільки професійні але й добровільні театральні трупи. Які приходять і хочуть щось робити і щось показувати“.
Сьогодні театр набирає популярності серед молоді. Усе більше талановитих школярів хочуть потрапити у трупу.
У театрі вчать молодих людей акторському мистецтву, крім того тут можна навчитись польській мові.

Перший Польський театр в Україні.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя GEROSTRAT   
VeraДата: Вс, 16.03.2008, 11:46:34 | Сообщение # 32
Сержант
Сообщений: 20
Репутация: 1
Награды: 1

Германия, Berlin
Думаю, что театр, который создают поляки, оговорюсь сразу, что это очень хорошая идея, будет арендовать помещени, кто же с доброго дива вот так уступит территорию. Т.е. вы можете тоже включиться в эту сетку. Правда там еще Ленок Родослав и бедным филармонистам тоже надо выходить на сцену. Вы хотите, я так понимаю, сразу со ставками, штатным расписанием. Попробуйте составить вменяемый бизнес план и финансовый план. Представте актеров в лучшем свете, что там про них писалось, фотографии со спектаклей, ссылайтесь на успех аналогичных проектов в других ОБЛАСТНЫХ городах и... пошли по банкам и проч. Нужно оформлять. как или частное дело или может какой-то грант. Да, и еще, ищите связи, без них к сожалению вам придется туго, вы уже представили себе какие силы противодействия сразу включатся? А ведь помню вашу администрацию, когда она боролась с предшественниками. Толок в 60 лет вылетел с работы, чтобы можно было у него вырвать режиссуру праздничных концертов, единственное дело, на которое и дают деньги, именно деньги, а не носовы платки для утирания слез. Успеха вам, городу конечно нужен еще один театр. biggrin
Offline (Германия)  
  Блог пользователя Vera   
Форум Житомира » город Житомир » Досуг и отдых в Житомире » Новий театр в Житомирі! (Відкриття молодіжного театру в Житомирі!)
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск: