По многочисленным просьбам, название темы изменил.
Admin, навіщо? Здається, тема була створена така, яка створена. І той хто розуміє про що я, і відгукувався. Я вважвю абсолютно не корректним перейменування теми. Адмін - поверни першу назву!
Admin, навіщо? Здається, тема була створена така, яка створена. І той хто розуміє про що я, і відгукувався. Я вважвю абсолютно не корректним перейменування теми. Адмін - поверни першу назву!
Я присоединяюсь!!! Мне нравилось название!!!!!!! Адмін - поверни першу назву, пожаааааааааааааааааааалуйста!
Ну добре. Тему перейменували. Філологи є до того ж телепатами і навіть більше, бо краще за нас знають, що ми хочемо сказати. Грець з ним. Інша фашка: давайте до того, що ми слухаємо зараз додамо те, з чого починали. Ну там всілякі монстри Scorpions чи Metallica. Хоча може у кого й Таня Буланова, а?
Egor_Goodman, а Тимур Шаов тебе знаком? Прикольные у него песенки. "Ленинград" еще люблю... "Мне бы, мне бы, мне бы в небо... здесь я был, а там я не был..."
Egor_Goodman, а Тимур Шаов тебе знаком? Прикольные у него песенки. "Ленинград" еще люблю... "Мне бы, мне бы, мне бы в небо... здесь я был, а там я не был..."
Шаов... может быть творчество и знакомо, фамилия вроде на слуху, но конкретные вещи назвать не смог бы Ленинград... очень противоречивые эмоции, не люблю матершину, но в случае Шнура - вроде как и не особо пошло.... "Мнебы внебо" - это весчь, почти класика... любимая песня Ленинграда.
24 мая 2008. 18:00 "Палац культури" (ул. 1-го Мая 12) METAL BLAST#6
-Scorn Age (death-core г.Киев ) -Sun Eclipse (death-metal core г. Винница) -Definition Sane (brutal death г. Житомир) -Каракурт (death metal г. Житомир)
Взнос: 25грн. С флаером- 20грн. Флаера в маразине "Urban" (ул. Хлебная, "Молочный павильон" 2-й этаж)
Перше повідомлення: "Музика, якій поклоняємось" - ну скоріше про фанатиків, для яких це щоденна доза/їжа/молитва))
Слухаю багато чого, за умови шо воно якісне... В будь-якій якісній музиці можна знайти щось цікаве, і не важливо який стиль/жанр. З того що рідко набридає - джаз(ф"южн в основному), електо-блюз, рок-н-рол, хард-рок, дум/прогресів-метал, пост-рок і пост метал.. часто гранж(в лиці Нірвани і ще пари груп - більше на жаль не маю)), рідше панк, транс, той же металкор.. нормальним для себе я б вважав - пару разів на тиждень качати нові альбоми нових груп - без конкретної направленості. щоб не ставати музичним маніяком
Это слова из песни Кикабидзе? Вот как-раз,то что БЫЛО(в роке) и есть фактически ВСЕ! ( приблиз.года 65-80) А то,что Вы называете современным роком с кучей понятий его через черточку,это и есть всего лишь производными от гениальной рокмузыки того времени.
либерти, не стоит отрицать ни прошлого, ни настоящего прошлому мы благодарны за начинания, идеи; настоящему - за развитие. хороша была музыка и та (65-80), и та, что была после и есть ныне. и это касается не только рока, но и производного от него метала и прочих направлений в музыке.