Чому видаляють коменти?
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 25.09.2011, 10:34:56 | Сообщение # 1 |
Інквізиція
Награды: 347
Мексика, Козумель
|
Свобода слова Свобода думки... Угу, саме так.
В темі...В Житомире Скрябин «порвал» Доктора Албана. ФОТО. ВИДЕО я написала, що автор Сергій Харчукк має тільки 20 років (чи 21) і по просту не пам"ятає Доктора Албана. І тому відповідно і текст поплив в сторону Кузьми. Комент було видалено. Я вперта, написала ще раз. Знову і так 4 рази.
Останній комент вже не відрізнявся ввічливістю. він був... протерла оченята, а його вже нема...
Шановний РЕДАКТОРЕ,то тебе тільки хвалить треба??? Сприймай критику і давай достойну відповідь, а не як щур ведеш себе.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 25.09.2011, 10:42:39 | Сообщение # 2 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
ща мене заблокують?
|
(Украина)
|
|
|
Tanysha | Дата: Вс, 25.09.2011, 10:45:51 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
Награды: 38
Украина, Житомир
|
В принципі тут у кожного своя думка.Автор новини має право вважати так як він написав, але і кожен з нас має право висловити свою думку. Я дуже здивувалась навіть з заголовку,так як в мене склалась зовсім інша думка. Навіть моя 10 річна дитина чекала саме Доктора Албана . Нічого такого ,щоб ображало автора новини у словах Дорогенької не бачу.Ну хіба що автору не 20 років)))))) Взагалі, якщо я правильно розумію ,ніхто із адміністрації не буде пояснювати причини. Поговоримо і все на цьому закінчиться.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Вс, 25.09.2011, 10:46:55 | Сообщение # 4 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Дорогенька, тогда я объявлю голодовку. Но лучше не нада, голодная я очень злая
|
(Украина)
|
|
|
kefir | Дата: Вс, 25.09.2011, 10:47:13 | Сообщение # 5 |
резонёр
Награды: 165
Украина, Житомир
|
Quote (Дорогенька) а не як щур ведеш себе. Quote (Дорогенька) ща мене заблокують?
ИМХО за "щура" бан вполне возможен. свобода перехода на личности на жж слишком большая
|
(Украина)
|
|
|
Zlata | Дата: Вс, 25.09.2011, 10:49:28 | Сообщение # 6 |
Генерал-лейтенант
Награды: 88
Украина, Житомир
|
прикольно.... комменты по теме удаляют, а флуд на три страницы в каждой (почти) теме форума никто не чистит.... странно это ...
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 25.09.2011, 10:52:09 | Сообщение # 7 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Quote (kefir) ИМХО за "щура" бан вполне возможен. малась на увазі конкретний опис поведінки редактора, а не перехід на особисті образи. ту перехід на особистості я дозволила сбі один раз. після того як мені на голову відро вона вилляли. поведінка щура - тихо стер 4 рази комент без матів, образ, без жодного порушення і без жодних пояснень.
|
(Украина)
|
|
|
RaID | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:02:02 | Сообщение # 8 |
Генерал-лейтенант
Награды: 32
Украина, Житомир
|
Мои комментарии так же частенько удалялись хотя и не нарушали никакие правила, что меня сильно бесит... Вообще изза этих приколов с комментариями, постоянными ошибками в новостях я всё чаще начинаю посещать другие сайты, и вполне может быть с такими темпами вообще перестану заходить...
|
(Украина)
|
|
|
kefir | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:06:56 | Сообщение # 9 |
резонёр
Украина, Житомир
|
Quote (Дорогенька) після того як мені на голову відро вона вилляли. №овна быть не должно.
Админ кстати объявлял набор людей на модерство, и как-то тихо...
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:10:00 | Сообщение # 10 |
Чумачечая Лиса
Награды: 298
Германия, Duisburg
|
Quote (kefir) Админ кстати объявлял набор людей на модерство, и как-то тихо... Я бы согласился, но мало нахожусь дома, да и познания в компе желают лучшего.
|
(Германия)
|
|
|
Hoakina | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:14:37 | Сообщение # 11 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
kefir, вижу, что руководящая должность всех без исключения портитДобавлено (25 Сентябрь 2011, 11:14:37) ---------------------------------------------
Quote (Lisa111) Я бы согласился, но мало нахожусь дома, да и познания в компе желают лучшего. Дома я больше, но вот в компе...
|
(Украина)
|
|
|
Aziat | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:17:22 | Сообщение # 12 |
Генерал-полковник
Награды: 68
Монголия, Улан-Батор
|
Quote (kefir) Админ кстати объявлял набор людей на модерство, и как-то тихо... Дайте мне! За горло подержаться!
|
(Израиль)
|
|
|
kefir | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:25:47 | Сообщение # 13 |
резонёр
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) kefir, вижу, что руководящая должность всех без исключения портит т.е. желание соблюдать правила это уже порченость?
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:30:29 | Сообщение # 14 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
kefir, неа, желание руководить... Сделайте Азиата модером. А то страдаэ дитина...
|
(Украина)
|
|
|
Admin | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:33:55 | Сообщение # 15 |
Генералиссимус
Награды: 117
Украина, Житомир
|
Дорогенька, То, что ваш коммент был удален автором статьи считаю не правильным. Но с самой статьей и с заголовкам абсолютно согласен. Поэтому ваш комментарий считаю неуместным и не справедливым.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:34:50 | Сообщение # 16 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Quote (kefir) Админ кстати объявлял набор людей на модерство, и как-то тихо... ага, мені також ця посада пропонувалась. але якби не одне НО. модер не може писати в розділі який ві модерує. а нахіба мені таке щастя нуно?\
Quote (kefir) №овна быть не должно. Маю пісню про воно, Хто не хоче, хай не слуха. Як на мене, всеодно, Ми у нім по самі вуха.
Ми на ньому сидимо, Це є наш продукт діяння. Виробляється само І не залежить від бажання.
Тисячі років пройшло, Як на ноги мавпа встала, Ще нічого не було, А воно вже існувало!
Поклонялися здавна Йому пращури античні. Все почалося з вона, В нім коріння історичні.
Так питається, чого Сімдесят років брехали, Що не маєм ми його І що ніколи і не мали?..
І нам здавалось, що святі Геть усі вожді совєтів, І що ніколи у житті Не були у туалеті.
Дуже бідна в нас земля На селітру, йод та калій, Треба гною на поля, А чи якихось там фекалій.
Вже за вікнами весна, Люди в полі стоять раком Та дістануть без вона Не врожай, а дулю з маком.
Це буде страшна біда, Що робити селянину? Хай Мороз відповіда: Чим кормити Україну?
Але що він відповість, Як і сам чудово знає, Що народ, коли не їсть, То й воно не виробляє.
Я на уряд не чекав, Бо чекати справи марні, Нині ввечері я вкрав Всі аналізи з лікарні.
Поділилися вночі Межі мною, кумом, братом, Цукор вигнали з сечі Самогонним апаратом.
От жаль, що з нього ковбаси Ще робити не навчились, Бо тепер такі часи – А може б врешті і наїлись?
Або взяти двигуни: В нас тепер нема бензину. Не біда, скидай штани, Заправляй свою машину!
Або той природний газ, Він же ж в нас є, в середині, От хай би видали указ, Щоб здавати Україні.
Кожен пукне у трубу І пішло в Верховну Раду. Це ж ми тільки за добу Перепукаєм Канаду!
Це така сировина І дешева, і сердита. Де ж та совість, щоб з вона Теж зробили дефіцита?..
Певно тут ведуть сліди До партійних мафіозі, Що жиріють, мов коти, На народному навозі.
Хтось же ж тонами гребе, Об’їдається сволота. Що там думає СБ? – Хай копне, чия робота.
Й взагалі пора давно, Бо народ давно чекає Все, що є й чого немає Перевести на воно...
Тризубий Стас
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:35:54 | Сообщение # 17 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Quote (Admin) . Поэтому ваш комментарий считаю неуместным и не справедливым. Я перепрошую, є Ваша думка і неправильна?
це мій коментар. чи я не маю права свою думку висловити?
Сообщение отредактировал Дорогенька - Вс, 25.09.2011, 11:36:59 |
(Украина)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:41:52 | Сообщение # 18 |
тырнет-хулиган
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
...мдя....б/к... "...ми пливемо в жовтому човні,в жовтому човні........" P.s...Люда-співчуваю і "як я тебе розумію..."
|
(Нидерланды)
|
|
|
kefir | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:41:53 | Сообщение # 19 |
резонёр
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) kefir, неа, желание руководить... совершенно неправильное понимание модерства. я кстати посредственный модер, потому что главная задача это генерация новых тем и новых дискуссий, а уже на втором месте чистка от "мусора".
если бы администрация ресурса хотела придать определенный идейный окрас политическому разделу, то Азиат это бы сделал бы, флуда и №овна не было бы точно ИМХО.
|
(Украина)
|
|
|
Admin | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:42:06 | Сообщение # 20 |
Генералиссимус
Награды: 117
Украина, Житомир
|
Дорогенька, повторяю: удалять ваш коммент считаю неправильным.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:44:53 | Сообщение # 21 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Quote (Admin) Дорогенька, повторяю: удалять ваш коммент считаю неправильным. всьо. поняф! питаннь більш до адміна нема.
питання є до редактора.
|
(Украина)
|
|
|
Aziat | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:49:08 | Сообщение # 22 |
Генерал-полковник
Монголия, Улан-Батор
|
Quote (Hoakina) . Сделайте Азиата модером. Пошутил я. Разгребать ковно - не для моих нежных мозгов. Закипят и вытекут.
|
(Израиль)
|
|
|
Hoakina | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:49:22 | Сообщение # 23 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
kefir, куда пропал Ваш фирменный стиль общения?Quote (kefir) то Азиат это бы сделал бы, флуда и №овна не было бы точно ИМХО. А скоро так и будет, коль так дела пошли... Азиат тут один и останется...
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:51:23 | Сообщение # 24 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Quote (HOOLIGAN) P.s...Люда-співчуваю і "як я тебе розумію..." пасіба, ти сонечко!
|
(Украина)
|
|
|
Aziat | Дата: Вс, 25.09.2011, 11:54:04 | Сообщение # 25 |
Генерал-полковник
Монголия, Улан-Батор
|
Кроме того, разумом я очень либерален. Шашкой полосую, когда разум отказывает. Я спокойно отношусь к тупицам и их флуду, это среда для существования инфузорий. Если их лишить воможности срать в каментах, то это их убьет и они никогда не эволюционируют в позвоночные.
|
(Израиль)
|
|
|