Дворові ігри
|
|
crow | Дата: Ср, 14.08.2013, 11:54:57 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Награды: 16
Украина, Zt
|
Вчора вийшов на двір з малим погратися і тягаю з собою з такої нагоди торбинку де лижить фрісбі, і три мячики великий для кидання і тенісний, так от я трохи пограв з дітворою а потім підійшли старші років біля 9, і бігають палками махають і тут я згадав про "чижика", дітвора про нього не чула а я б і радий начити, але незміг пригадати нюансів усіх. І так що я памятаю, ямка невелика см 5 в глубину і дві палички, маленька і велика ( біта) маленька (чижик) ставиться поперек ямки і бітою підкидується, на деякій відстані ( не памятаю чи вона визначається) чтоять 3- 4 піпла і намагаються зловити чижа, якщо хтось зловив то він стає на базу, якщо ні ( тут я не памятаю) потім хтось з місця де впав чіжик намагається закинути його в ямку, а той хто кидав намагається захистити ямку і відбиває чижика..... потім палкою міряють довжину на яку той відлитів, ще памятаю що бітою треба було бити по краю чижика і коли він підлітав відбивати подалі, памятаю що декілька разів а від чого зележать ці рази не можу згадати, допоможіть вияснити усю послідовність і нюанси, і іще там нагадайте ігри які були, класіки памятаю, квадрат.... попередньо дякую
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Ср, 14.08.2013, 12:26:49 | Сообщение # 2 |
Генералиссимус
Награды: 291
Украина, Житомир
|
Цитата (crow) і іще там нагадайте ігри які були, класіки памятаю, квадрат....
Судя по устоявшейся погоде отлично подойдет десматч - обливание водой из самодельных брызгалок (пластиковая бутылка с дыркой в пробке). Помню лет шесть назад решили вспомнить детство на даче у товарища, расставили по всему заднему двору разных емкостей с водой, и устроили тим десматч. Дети тоже быстро к игре подключились, было весело. Самая эпичная пушка была - 15-ти литровый баллон с шестью толстенными дырками в пробке. Такой типа миниган, но с ним быстро не побегаешь Еще гранаты из картонных стаканчиков были, тоже прикольно, наливаешь полный стакан воды, а вторым сверху накрываешь, с усилием
|
(Украина)
|
|
|
Ukka | Дата: Ср, 14.08.2013, 13:46:38 | Сообщение # 3 |
Генерал-полковник
Награды: 122
Соединенные Штаты, LA
|
|
(Украина)
|
|
|
БандЕрос | Дата: Ср, 14.08.2013, 14:40:07 | Сообщение # 4 |
Граф Чортоліський
Награды: 104
Украина, Житомир
|
У нас був "Свинопас" або "Пекар" - обидві гри на вибивання консервних банок палками з певної дистанції. Правда гра травматична
|
(Украина)
|
|
|