и на форуме некто Hammerok(если не ошибаюсь) похвалялся
кто-то травит бездомных собак Изониазидом. спасти бедное животное можно сделав укол витамина В6.это реальное противоядие стоит копейки.
витамины лучше внутимышечно-дозировка..минимум 1 мл(ампула)-максимум... 4 мл в одну собаку точно хватит...(про это не сказано было,но витамин в большей дозировке вряд ли усвоится и не известно сколько заглотил соб -в любом случае витамин В6 не даёт никаких негативных реакций даже в значительной разовой передозировке и применить его без назначения врача или если псин отравился чем-то другим можно-хуже точно не станет.
ЗЫ 1: уж которую ночь просыпаюсь в холодном поту,потому что мне снятся кошмары. ЗЫ 2:почему все прессуют рито,а на этого садиста всем наплевать? а как же мораль,этика?
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Вт, 22.02.2011, 01:00:31
Вчера идём, на снегу лежит навзничь собака. Жена - почти в обмороке!.. Собачка подымает на шум голову и смотрит на жену умилёнными глазами... Лежала, балдела. Занавес.
помиляєтесь, HummerOk - через "u". А ви спіть спокійно - тузіка який бігає вулицями я просто так не чіпаю. А ще краще, якщо ви живете у приватному секторі - добре прив"язуйте, щоб ненароком не виліз на вулицю і не почав агресивно охороняти "свою вуличну територію" - тоді взагалі ідеальний варіант заспокійливого. Інакше - ну вибачте, я хочу вільно пересуватися вулицями у дозволених місцях.
Сообщение отредактировал HummerOk - Пн, 21.02.2011, 16:13:39
HummerOk, у вас в репе даже плюсик от форумчанки за это преступление имеется. Hydrogenaza просто ошиблась в одной букве, а вы имели бы смелость ответить правду.
http://ru.wiktionary.org/wiki....1%D1%80 я не професійно цим займаюсь - я не живодер. і просто так теж це не роблю. і я сподіваюсь ви не мали на увазі що я - гей(якось дивно поєднали)?
Quote (Hoakina)
А Вы уже обзавелись?
я вже над другим працюю. і доречі через те що у дитини панічний страх до собак - небезпідставний, я і займався зачисткою, а іще розлякував пневматичною зброєю і іншими способами. сподіваюсь вам цього достатньо. бо вже втомився виправдовуватись у темі про собак
Сообщение отредактировал HummerOk - Пн, 21.02.2011, 19:34:20
А у моєї дитини немає. Знаєте чому? Не тому, що до неї не наближались небезпечні тварини. Це не раз було, і вона ні разу не лякалась. Ще не вміючи ходити, вона познайомилась з двома чудовими сусідськими вівчарками. Гралась також з дворовою собакою. Страх перед собаками у Вашої від Вас, ви дитину собаками лякали - 100%! А я ні. Ось і все. І не треба виправдовуватись перед нами, виправдовуйтесь перед власною дитиною, в якій ВИ самі розвинули небезпечну фобію. Страх перед собакою, як і всі інші фобії, на жаль, не захищає від предмета цієї фобії, ИМХО навпаки. Моя порада, яку Ви проігноруєте напевно, відведіть дитину до психолога. Фобії - річ небезпечна.
валити всіх бездомних собак! я дебелий дядько перестрибував замет і на мене кинувся цуцик вагою разів у 40-50 менший до цього спокійно собі ходив між людей. Звісно не вкусив ще і втік. А якби дитя років у 10 перестрибнуло той замет? сміття вивозить "компанія" у сміттєвих пакетах(чорні великі такі - можливо бачили містом) виставляю і я коли їду на роботу - прихожу - пакет розірвано собаками. прибирати будуть "зелені захисники" і купувати нові пакети? тому проводжу "суботники" із ізоніазіду і не жалкую. до речі, моя дочка вже була налякана дворовими собаками і після того боїться їх усіх, і тому моя позиція категорична
Сообщение отредактировал Sandra - Пн, 21.02.2011, 22:09:10
Hoakina, я вважаю, Ви не зовсім праві... В мене ніколи не було, та й не має зараз ніяких фобій перед собаками... З дитинства я полюбляв гратися з ними, і мріяв як більшість хлопчаків про собаку, але квартира не дозволяла... Коли одружився був радий що в сім"ї дружини була собака, боксер... Дуже ненавиділа чомусь вівчарок... до маленьких собак була більш менш добра, а ось з вівчарками постійно билася... До людей же була аж занадто доброю... Моя донька росла поряд з цією собакою, і мабуть в неї теж не повинно бути фобій, тим паче до невеликих двортер"єрів. Але чомусь це не так... І я вважаю, що це нормально. І ніяких фобій в даному випадку немає, є обережність до поведінки незнайомої собаки... Ось такі двортер"ери, чомусь вирішили, шо в них є своя территорія, і чужаки там зайві. Ні, вони мабуть до Вашої дитини добрі, бо може Ви живете поруч (тобто навпаки), і Ви я к мати почуваєте себе впевненно, коли донька грається з дворовим песиком. А буває так, що у певний час, один "гав" сучки провокує з десяток кобелів кидатися на Вас як на "ворога народу"... Фобії звісна річ це погано, але бути занадто впевненним це теж не вихід... Я не захищаю отруювачів собак... Бог їм суддя... але будь яки мати та батько, мають право захищати своїх дітей від небезпеки... і я зі впевненністю можу сказати, що без жалю вбью собаку якщо моїй дитині від неї буде дійсно небезпека... і не тільки собаку... вважаю, що у разі небезпеки і у Вас "рука не дрогнет"...
Щодо теми, думаю це невиправданна жорсткість... Але при всій бездіяльності влади хтось для себе знайшов такий вихід... ще раз повторю - Бог їм суддя...