Кормушки от форумчан для птиц в парке Гагарина
|
|
MyAlice | Дата: Пт, 30.12.2011, 21:59:00 | Сообщение # 51 |
Полковник
Награды: 31
Украина, Житомир
|
Вот одна фотка с телефона, остальные обещала выложить дорогенька Дорогенька...[url=http://]My WebPage[/url]
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Пт, 30.12.2011, 23:41:58 | Сообщение # 52 |
Генерал-лейтенант
Награды: 49
Украина, турклуб "Поліське Джерело"
|
Quote (MyAlice) Ну и много кормушек повесили? Ёлы-палы, инициаторы *****вы! Завтра зі своєю дєвочкою повісимо 4 кормушки.Одна моя, одна її, одна Квана, одна Хулігана. Аліс-прЕкольне твореніє -підтверджує шо главне -це наповнення кормушки в чому й її смисл , а не відповідність макетам-правилам чи вимогам по красотє.У мну тож кузявеньке коритце вийшло. Всіх пухнастих (тобто і ЖЖків тут -тож, з НР!)
|
(Украина)
|
|
|
MyAlice | Дата: Сб, 31.12.2011, 00:09:26 | Сообщение # 53 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Quote (MOKRIZZONNI) У мну тож кузявеньке коритце вийшло. Вам не понравилось мое творение? Quote (MOKRIZZONNI) підтверджує шо главне -це наповнення кормушки в чому й її смисл , а не відповідність макетам-правилам чи вимогам по красотє Шо да, то да, там в дупле еще запасы лежат. Висит напротив бассейна. Даже не висит , а прикручена саморезами. Главное, что бы слоны туда не залетали, а синичек выдержит!
Добавлено (30 Декабрь 2011, 23:09:26) --------------------------------------------- Давайте в Новом году соберемся (только не так как сегодня) и организуем кормухи в сквере за домом правосудия!
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Сб, 31.12.2011, 00:33:29 | Сообщение # 54 |
Генерал-лейтенант
|
Quote (MyAlice) (только не так как сегодня) Ну простітє пожалуста-прєпожалуста...ну аврал.Як вибрали мого шефа до Дебоя в ісполком -одразу на роботі закази з`явились)))). Хоча я вже у відпустці на 1,5 місяці -довелось виїжджать Ваша ініціатива -поддєржамс.Надо пару кормушог і там прив`язати.Це важно -прибивати-прикручувати до дерев не мона! Але ви то зробили на мертву частину дерева, по ходу... Quote (MyAlice) Вам не понравилось мое творение? Мені моє тоже не нра -але я знаю шо воно там нада і це саме главне.Пасібо
|
(Украина)
|
|
|
MyAlice | Дата: Сб, 31.12.2011, 01:05:49 | Сообщение # 55 |
Полковник
Украина, Житомир
|
Quote (MOKRIZZONNI) Ну простітє пожалуста-прєпожалуста... Quote (MOKRIZZONNI) Надо пару кормушог і там прив`язати.Це важно -прибивати-прикручувати до дерев не мона! Але ви то зробили на мертву частину дерева, по ходу... Ну так если бы кто пришел из мужчин, то и повесили бы, взяла с собой специально телефонный кабель. А так пришлось шуруповертом.... Ну так и думала, что полюбому что-то скажут по этому поводу... Гринписовцы, не переживайте, глаза глядели, КУДА цепляли...
Сообщение отредактировал MyAlice - Сб, 31.12.2011, 01:06:11 |
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Вс, 01.01.2012, 21:06:15 | Сообщение # 56 |
Інквізиція
Награды: 347
Мексика, Козумель
|
сьоодні в парку бачила одну кормушку на дереві
MyAlice, була біля тої що ми вішали... там на ній якісь птіци семкі жрали... птіци кг по 80 ... гопота бля.. шоб їм.. бля.. обідно бля...
короче я її троха підремонтувала, сємок накидала.
вівторок - середа прийду знов навєстю.
|
(Украина)
|
|
|
Stass | Дата: Вс, 01.01.2012, 21:48:37 | Сообщение # 57 |
Генерал-майор
Награды: 24
Украина, Житомир
|
Quote (yulyayulya) Некоторые специально такие экстремальные кормушки делают. Чтоб коримить только синичек. А не всяких там воробьев.
Вообще-то как раз кормушки делают только на мелкую птицу. Т.к. если с кормушки смогут пастись вороны, то эта кормушка будет всегда разорена, а мелкие птички нещадно от..жжены. Вспомнился анекдот:
Одноглазую девочку больше не интересует - кто живет в скворечнике.
Поддерживаю целиком и полностью инициативу с кормушками. Только хотелось бы чтобы они выглядели немного лучше, чем кусок прилипшего мусора, если их вешать в парке.
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Пн, 02.01.2012, 09:23:07 | Сообщение # 58 |
Генерал-лейтенант
|
Quote (Дорогенька) там на ній якісь птіци семкі жрали...
В процесі розвішування кормушек наша комісія вивчила та знову підтвердила в фотоматеріалах той факт, шо птіцам пофіх з якої соломи ви їм зробили кормушку -їм главне, які вкусняшки всередині Там такі бандитські зграї голодних пєрнатих дрались за вхід..е..вліт в кормушку..шо наша поважна комісія даж побоялась близько підходити __________________ Quote (Stass) Только хотелось бы чтобы они выглядели немного лучше, чем кусок прилипшего мусора, если их вешать в парке. Товарісч, урочисто нагороджую вса правом демонувати всі наші некрасіві кормушки та повісити свої різьблено-фрєзєровані із тим самим правом періодичного їх наповнення Е..насправді наш парк крім грусті в мене нічо не викликає - з дерев вздовж бульвара звисають як соплі провода та розетки для кормушек людських на період торгів, на дерева наколочено реклами, лавочки грубо оббили дошками і покрасили убогосірою фарбою -я тепер ці лавочки гробами називаю,величні старі але ЗДОРОВІ дерева в парку порубали на статуї -це окреме питання, надо буде з`ясувати, шо це за уродство -якщо це злочин, розкрутимо-залучимо напр www.necu.org.ua ібо процес рубки дерев на статуї продовжується _______________________ Першою повісили кормушку пана Квана ( kvan) ібо вона була найтяжча з чотирьох і двічі обривала пакєт з кормушками, пока дотащили їх в парк
Другою повісили мою ..е...кх... "роботу"
На деревці неподалік статуї трьохглавого Змія третю - Hooligan`а
Біля дит.майданчика Рошен свою повісила втаємничена Мадам L`
Саме її творіння гармонічно вжилося із навколишністю..просто врослося в дерево, ну от гляньте вирізку -птахи не відрізнять кормушку від гілок дерева-боке дуже схоже
Всі кормушки отримали напис "Хліб" зі стрілкою -тобто у гулящих поруч не виникне питань щодо її призначення ( в процесі розвішування дехто думав що це сміття на дереві) і подальших дій -тобто то інструкція до дій людині І вам савєтую розписати кормушки аналогічно -пустувати не буде( нам дамочки проходячи повз пообіцяли на зворотньому шляху булочки тудась вкришити )
Пасібо всім самозадіяним !
Сообщение отредактировал MOKRIZZONNI - Пн, 02.01.2012, 15:31:51 |
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 02.01.2012, 09:32:39 | Сообщение # 59 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Кванова найкраща! Деякі без дашків, не есть харашо. Але всі страшенні молодчаги! Моя годівничка вже спроектована, матеріал підібрано, але робить і вішать буду з дочкою с воспитательной целью, коли видужаємо.
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Пн, 02.01.2012, 09:39:15 | Сообщение # 60 |
Генерал-лейтенант
|
Quote (Hoakina) Деякі без дашків, не есть харашо угу, каюсь.Але я у всіх зробив дренажні отвори в дні ..хоч це може поможе
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 02.01.2012, 10:17:03 | Сообщение # 61 |
Генералиссимус
Награды: 291
Украина, Житомир
|
Кормушко изготовил 2 штуки, сегодня с брательником сходим, повесим
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 02.01.2012, 10:36:53 | Сообщение # 62 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
3DSchuminator, не забудьте сфоткать!
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 02.01.2012, 11:03:42 | Сообщение # 63 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Hoakina, обязательно
|
(Украина)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Пн, 02.01.2012, 11:19:35 | Сообщение # 64 |
тырнет-хулиган
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
Коммент про "типа пи**ков" удаляю,в виду подсказки от Лакмуса про целующихся лиц на фото....пипец...ох и неудобняк...;)
Сообщение отредактировал HOOLIGAN - Пн, 02.01.2012, 11:50:37 |
(Нидерланды)
|
|
|
ol675 | Дата: Пн, 02.01.2012, 11:28:59 | Сообщение # 65 |
Генерал-полковник
Награды: 110
Болгария, StZ
|
Quote (HOOLIGAN) НО КАК ты на фото "поймал" тех двух ******иков целующихся... это они "жувачку" делят
Сообщение отредактировал ol675 - Пн, 02.01.2012, 12:06:01 |
(Болгария)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Пн, 02.01.2012, 11:48:04 | Сообщение # 66 |
тырнет-хулиган
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
АХТУНГ!!!Я ДИКО ИЗВИНЯЮСЬ!!!)))))раз такое дело....та без бэ....повторно смотрю на фото...хз...других мыслей нет...бывает,но ТОТ коммент удаляю в целях нежелания нажить врагов)))))
|
(Нидерланды)
|
|
|
Calikusu | Дата: Пн, 02.01.2012, 11:54:06 | Сообщение # 67 |
припадочная
Награды: 518
Арабская Республика Суринам, .
|
Quote (HOOLIGAN) Коммент про "типа пи**ков" удаляю,в виду подсказки от Лакмуса про целующихся лиц на фото....пипец...ох и неудобняк...;) Чего?
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Пн, 02.01.2012, 12:04:06 | Сообщение # 68 |
припадочная
Награды: 518
Арабская Республика Суринам, .
|
Quote (3DSchuminator) А так теперь гадай кто там и что делает Подозреваю, что кто-то из них все же девочка.
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 02.01.2012, 12:04:37 | Сообщение # 69 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
10-4
з.ы. иногда лучше фотографировать на мабилу в режиме "авто"
Сообщение отредактировал 3DSchuminator - Пн, 02.01.2012, 12:09:35 |
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Пн, 02.01.2012, 12:42:21 | Сообщение # 70 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
MOKRIZZONNI, коли я підійшла чітко побачила тама упаковку із під хот догу... тож птічки принесли.
кормушку зломали люди...
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 02.01.2012, 12:50:46 | Сообщение # 71 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Дорогенька) кормушку зломали люди... то не люди вже...
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Пн, 02.01.2012, 13:03:48 | Сообщение # 72 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Quote (3DSchuminator) то не люди вже... непогана ідея... от тільки окиру візьму. знать би де ше їх шукать)))
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 02.01.2012, 13:09:37 | Сообщение # 73 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Дорогенька, вам дуже кортить різдво в кайданах святкувати? Давайте краще після свят засідку влаштуємо. До кожної годівниці під'єднаемо дроти з 220В... тільки сиди собі і вмикай напругу в потрібний момент. Потім здамо тіла на шаурму, а на вилучені кошти придбаємо насіння для годівниць
|
(Украина)
|
|
|
wizard | Дата: Пн, 02.01.2012, 13:48:25 | Сообщение # 74 |
|
а чо за гомосятина на фото?????
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 02.01.2012, 14:07:55 | Сообщение # 75 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
wizard, шо то у Вас прицел сбился за праздники - в велюровом костюме справа девушка.
|
(Украина)
|
|
|