События в мире
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 01.07.2019, 09:00:40 | Сообщение # 3926 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Цитата Muz ( ) Ееее..... а перша ссилка, чогось, на потопи в українських областях..... цієї фрази мало? дитинко, позиція Ваша дуже дивна. Причини підозрюю, але озвучувати не буду. Жаль, була про Вас кращої думки
|
(Украина)
|
|
|
Muz | Дата: Пн, 01.07.2019, 09:18:49 | Сообщение # 3927 |
Генерал-полковник
Награды: 76
Украина, Житомир/Коростень
|
Цитата Hoakina ( ) цієї фрази мало? дитинко, позиція Ваша дуже дивна. Причини підозрюю, але озвучувати не буду. Жаль, була про Вас кращої думки
Жіночко, ау, прокиньтесь, протріть очі, і не меліть єрундою. Людина пише про потоп в Росії, даючи посилання на потопи в Україні. Я не знаю, як так вийшло. Неуважність, чи що. Всяке буває. Просто кумедно вийшло, на фоні ненависті Преді до Росії.
І, протріть очі ще краще: чуть нижче я доповнив інфу про потопи в Росії фоткою з Тулуну. Ви навіть не намагались вникнути в суть мого поста. Та ви і в пост Преді сильно не вникали і не ходили за його посиланнями (друге посилання там як раз таки вірне) У Вас якась манічка.... намагаєтесь побачити те, чого нема насправді.
Цитата Hoakina ( ) Причини підозрюю, але озвучувати не буду. Я підозрюю, що діагност з Вас такий собі, тому грош ціна Вашим висновкам.
|
(Украина)
|
|
|
Pezzz | Дата: Пн, 01.07.2019, 12:43:36 | Сообщение # 3928 |
Сержант
Награды: 0
Украина, Zhytomyr
|
[quote=Lisa111;616670] Вот тебе Запорожец[/quote]
Видел, как парни в рамках борьбы с мнением, что в Украину везут только хлам, которому нельзя ездить по их дорогах, поставили на учет в Польше запорожец. И придрались к ним, кстати, только за плохо работающие тормоза, а не за класс выбросов евро-0 :)
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Вт, 02.07.2019, 20:14:39 | Сообщение # 3929 |
Чумачечая Лиса
Награды: 298
Германия, Duisburg
|
|
(Германия)
|
|
|
predi | Дата: Ср, 03.07.2019, 06:44:35 | Сообщение # 3930 |
Генерал-лейтенант
Награды: 15
Канада, Москва
|
Lisa111, І шо?
|
(Франция)
|
|
|
Пятница13 | Дата: Ср, 03.07.2019, 16:07:22 | Сообщение # 3931 |
Рядовой
Награды: 24
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Чт, 04.07.2019, 07:30:31 | Сообщение # 3932 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
А чому ніхто не напише як в кацапії загинуло на секретному підводному човні 14 чоловік із которих 7 капітанів 1-го рангу и 2 героя х--ла?
|
(Франция)
|
|
|
Muz | Дата: Чт, 04.07.2019, 07:50:52 | Сообщение # 3933 |
Генерал-полковник
|
Цитата predi ( ) А чому ніхто не напише як в кацапії загинуло на секретному підводному човні 14 чоловік із которих 7 капітанів 1-го рангу и 2 героя х--ла?
Напиши, срочно напиши! І не забудь якось смачно обіграти в пості "Лошарика")
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Чт, 04.07.2019, 07:52:57 | Сообщение # 3934 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата Muz ( ) Напиши, срочно напиши! А потом пусть расскажут о пляске на костях. Анусы двуликие, что сказать.
|
(Германия)
|
|
|
predi | Дата: Чт, 04.07.2019, 11:32:50 | Сообщение # 3935 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Lisa111 ( ) А потом пусть расскажут о пляске на костях. Анусы двуликие, что сказать.
Це ти про тих "героїв" , "капітанів 1-го рангу"котрі получили нагороди кацапії за вбивство більше 10 тисяч українців? Туди їм і дорога!
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 04.07.2019, 13:51:37 | Сообщение # 3936 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Muz ( ) Напиши, срочно напиши! може Ви напишете? і про те завдання, яке вони виконували теж. Ви ж за правду і справедливість. І Ваш коментар ні разу не стосується захисту Московії від нападок клятих бандерівців, правда? до речі, про Лошарик Ви перший почали. Ніхто і не збирався зловтішатись. А Ви на випередження працюєте, який молодець!
|
(Украина)
|
|
|
Muz | Дата: Чт, 04.07.2019, 14:36:08 | Сообщение # 3937 |
Генерал-полковник
|
Цитата Hoakina ( ) може Ви напишете? Як раз вчора дізнався про цю трагедію, випадково. Почитав про неї і забув. В мене досить клепок в голові, щоб одразу бігти і строчити про це на ЖЖ. Для цього є Преді, ЗМІ і т.д.
Цитата Hoakina ( ) і про те завдання, яке вони виконували теж. Вище, здається, написали, що човен був секретний. Але Ви, як так зрозумів, сидячи на дивані, вже все розвідали і дізнались. От візьміть і напишіть про це.
Цитата Hoakina ( ) І Ваш коментар ні разу не стосується захисту Московії від нападок клятих бандерівців, правда? до речі, про Лошарик Ви перший почали. Ніхто і не збирався зловтішатись. А Ви на випередження працюєте, який молодець!
Вам не вистачило ганьби за ваші повідомлення щодо потопів в Росії?)) Ну...там...трохи вище, де я вас ткнув носом. Мене тішать Ваші потуги відігратись) Я нікого не захищав) Просто такий противний тон пропозиції був написати про чергову трагедію. Я розумію, що ваші клепки заточені лише на Росію, але, точно така ж реакція у мене була б, якби Преді написав про будь яку іншу країну (я вже не раз це казав, але вам як горохом об стіну) Ну а Лошарик...я сам одразу не повірив, що так може називатись субмарина, реально) Прикольна назва) Що не так?
Цитата Hoakina ( ) Ніхто і не збирався зловтішатись. Брехня. До того ж нахабна брехня. Вище Преді дуже задоволений смертю 14-ох "кацапів".
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Чт, 04.07.2019, 15:47:18 | Сообщение # 3938 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Muz, Непродуктивне бадилля рашанутих фашистів, аномалія Коростеня! А чому ти з таким істеричним і незбагненним пафосом став на захист російських окупантів? Кацапська армія-це стадо озвірілих вбивць, котрі не зупиняться ні перед чим якщо буде дана команда "фас"! Мало вбили вже людей в Україні чи Грузії чи Сирії, чи де інде? Якщо їх більше піде в ранг 200-х то тим менше буде горя в інших горячих точках, котрі вони навмисне створили. А тепер тест. 3 дні тому російськи фашисти з протитанкового гранатомета підступно, в порушення всіх міжнародних норм, розстріляли медичний автомобіль котрий мав надати пораненому допомогу. Знаєш скільки загинуло людей і хто? І чому жодним чином не обмовився про цей злочин, а рвеш жопу за російських фашистів, котрі і є тими ж злочинцями? Цитата Muz ( ) Вище Преді дуже задоволений смертю 14-ох "кацапів". А ти ні? Поясни свою позицію фашисте.Добавлено (04.07.2019, 16:51:00) ---------------------------------------------
Цитата Muz ( ) Вам не вистачило ганьби за ваші повідомлення щодо потопів в Росії?)) Ну...там...трохи вище, де я вас ткнув носом. Мене тішать Ваші потуги відігратись) Так вони ж просили камені з неба! А тут тільки потоп... То ти не задоворлений тим, що їх не повбивало каменюками, а тільки затопило?
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 04.07.2019, 16:45:41 | Сообщение # 3939 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Muz ( ) Але Ви, як так зрозумів, сидячи на дивані, вже все розвідали і дізнались. я десь писала про завдання? просила Вас написати. Але судячи з Вашої бурхливої реакції, Ви знаєте про що річ і без мене. Певно, працюєте в генштабі РФ ))) ну раз човен секретний )))
|
(Украина)
|
|
|
Pezzz | Дата: Чт, 04.07.2019, 16:52:55 | Сообщение # 3940 |
Сержант
Награды: 0
Украина, Zhytomyr
|
Какая разница, какое задание. Мы ведь тоже не рассказываем о всех миссиях, где гибнут наши солдаты
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Чт, 04.07.2019, 19:36:50 | Сообщение # 3941 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Марина, тебе не кажется, что обвинять меня в пляске на костях за рассказ о реальном человеке, непопавшем в ГУЛАГ после немецкого плена и тут же радоваться смертям людей.....Задорнов умер - у вас праздник, самолёт разбился - вообще супер....А я, рассказав, что не все после плена попадали в ГУЛАГ - прям сотона адский.
|
(Германия)
|
|
|
predi | Дата: Чт, 04.07.2019, 20:17:07 | Сообщение # 3942 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Lisa111 ( ) ...Задорнов умер - у вас праздник, самолёт разбился - вообще супер.. А коли черга плешивого карлика?Добавлено (05.07.2019, 08:07:11) --------------------------------------------- А з підводним човном не все так просто. По різним даним кацапський човен знаходився в територіальних водах США і між ним і американським виник кофлікт в результаті якого американський човен був торпедований і затонув. Получив пошкодження і російський. По іншим даним було зіткнення між ними. Все поки тримається в тайні. Але ясно інше. Що робили в чужих водах кацапи? Чи не вони являються ініціатором чергового конфлікту? То кого винить за чергові жертви?
|
(Франция)
|
|
|
Muz | Дата: Пт, 05.07.2019, 07:56:30 | Сообщение # 3943 |
Генерал-полковник
|
Цитата predi ( ) Непродуктивне бадилля рашанутих фашистів, аномалія Коростеня! Ого....черговий диванний експерт по Коростеню?)) Там ще Юрко бува піною вмивається із-за коростенців. Запам"ятай, ти ніфіга не знаєш ні про Коростень, ні про коростенців)
Цитата predi ( ) А чому ти з таким істеричним і незбагненним пафосом став на захист російських окупантів? Бо ви тільки про них і строчите) І знову повторюю, таке відношення я маю до будь якої країни світу.
Цитата predi ( ) Кацапська армія-це стадо озвірілих вбивць, котрі не зупиняться ні перед чим якщо буде дана команда "фас"!Мало вбили вже людей в Україні чи Грузії чи Сирії, чи де інде? Це якимсь боком відноситься до моряків, що загинули? Ну, чи до інших людей Росіїї, які ніякого відношення до російсько-української війни не мають?
Цитата predi ( ) І чому жодним чином не обмовився про цей злочин, а рвеш жопу за російських фашистів, котрі і є тими ж злочинцями? Ти взагалі помічав, щоб я взагалі тут постив якісь новини? В мене є інформаційні блоги? То з якого рожна я буду тут писати про це? Тобі треба, ти і пиши. А я почитаю. І, повір, поспівчуваю загиблим українським воїнам, тихо поспівчуваю, без пафосу і смердіння на інфо-ресурсах.
Цитата predi ( ) А ти ні?Поясни свою позицію фашисте. Я ні. Чому я маю радіти? Загинули люди, які до Українського конфлікту не мають стосунку. Ну...мені це достоменно не відомо. Тобі, доречі, теж.
Цитата predi ( ) То ти не задоворлений тим, що їх не повбивало каменюками, а тільки затопило? А ти, як і Марина, не вникав в суть мого поста? Ясно.... Ну...воно й не дивно.Добавлено (05.07.2019, 09:12:25) ---------------------------------------------
Цитата Hoakina ( ) я десь писала про завдання? Так, писали - якось бена запропонували мені про нього написати. Що могло наштовхнути Вас на думку, що я щось маю знати про завдання якоїсь там секретної субмарини. Вам щось стукнуло в голову, Ви і ляпнули.
Цитата Hoakina ( ) Але судячи з Вашої бурхливої реакції, Ну я ж вже казав Вам, що хріновий Ви експерт, психолог і т.д. Ну не робіть цього, не ганьбіть себе.
Цитата Hoakina ( ) Ви знаєте про що річ і без мене Не знаю. Без Вас не знаю. Я менше двох діб знаю про існування Лошарика. Так що розкопаєте секретні дані Російського ВМФ, розповісте всім нам. Удачі.
Цитата Hoakina ( ) Певно, працюєте в генштабі РФ ))) ну раз човен секретний ))) Ви просто геній логіки. Про секретність човна написав Преді, але працівник генштабу РФ Я. Я у захваті)) Мало того тей самий Преді, он, вже і інфу дістав, де був човен і з ким зіштовхнувся) Але, Марино, не зупиняйтесь, продовжуйте в своєму дусі)
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 05.07.2019, 14:11:32 | Сообщение # 3944 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Muz ( ) Запам"ятай, ти ніфіга не знаєш ні про Коростень, ні про коростенців) Більше ніж ти думаєшЦитата Muz ( ) Це якимсь боком відноситься до моряків, що загинули? Ну, чи до інших людей Росіїї, які ніякого відношення до російсько-української війни не мають? Прямим боком. Пішли війною як на нас і на інших, тепер в територіальних водах США бикують. Це нормально русофашист?Цитата Muz ( ) Ти взагалі помічав, щоб я взагалі тут постив якісь новини? В мене є інформаційні блоги? То з якого рожна я буду тут писати про це? Тобі треба, ти і пиши. А я почитаю. І, повір, поспівчуваю загиблим українським воїнам, тихо поспівчуваю, без пафосу і смердіння на інфо-ресурсах. Пишеш одне, а робиш інше? Це ти так "співчуваєш" системно відбілюючи ворогів України?Цитата Muz ( ) Я ні. Чому я маю радіти? Загинули люди, які до Українського конфлікту не мають стосунку. Ну...мені це достоменно не відомо. Тобі, доречі, теж. Якщо загибли російські фашисти котрі є складовою свори путінських вбивць іменуємою армією, то ці вбивці не причетні до безневинних жертв як в Україні так і в інших державах? Відбілюєш русофашист вбивць?Цитата Muz ( ) А ти, як і Марина, не вникав в суть мого поста? Ясно.... Ну...воно й не дивно. А що тобі дивно і з якого привиду?Цитата Muz ( ) Ви просто геній логіки. Про секретність човна написав Преді, але працівник генштабу РФ Я. Я у захваті)) Мало того тей самий Преді, он, вже і інфу дістав, де був човен і з ким зіштовхнувся) Але, Марино, не зупиняйтесь, продовжуйте в своєму дусі) Бачиш ми тут всі продвинуті і генії, що і сам визнав. І нащо нам спілкуватись з тупими ватними серебряниками котрі заробляють на цьому гроші? А нам навіть молоко за вредність не дають...
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пт, 05.07.2019, 17:38:27 | Сообщение # 3945 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Muz ( ) Так, писали - якось бена запропонували мені про нього написати. голубчику, перш ніж звинувачувати мене у відсутності логіки, перечитайте уважно, що понаписували ))) Цитата Muz ( ) Але, Марино, не зупиняйтесь, продовжуйте в своєму дусі) дякую за дозвіл. Жаль, що деякі деградують, хоч і мають гарні стартові можливості. Ви ще молодий, може варто над цим задуматись? а щодо того, що Ви мене чомусь звинувачуєте в тому, що я поганий психолог, то це просто крик душі. Може пошукаєте хорошого?
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 05.07.2019, 17:53:49 | Сообщение # 3946 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата Hoakina ( ) Жаль, що деякі деградують, хоч і мають гарні стартові можливості. Э-э, это слова для меня! Муз, отдай их, это она мне говорила!
Цитата Hoakina ( ) голубчику, перш ніж звинувачувати мене у відсутності логіки, перечитайте уважно, що понаписували ) Тут он голубчик, там я.... У Муза с логикой всё нормально - это у вас её тупо нет.
|
(Германия)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 05.07.2019, 18:14:07 | Сообщение # 3947 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Lisa111 ( ) Э-э, это слова для меня! Муз, отдай их, это она мне говорила! Що ти осел? Які правдиві слова!Цитата Lisa111 ( ) Тут он голубчик, там я.. То шо два натуральні геї? Гейропа мабуть.
Цитата Lisa111 ( ) У Муза с логикой всё нормально Муза,Ліза як все натурально...
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пт, 05.07.2019, 18:36:31 | Сообщение # 3948 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Lisa111 ( ) Тут он голубчик, там я.... не ревнуй )))
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 05.07.2019, 18:48:04 | Сообщение # 3949 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата Hoakina ( ) не ревнуй Так разделять надо - один голубчик, другой - вареничек, третий - блинчик...
|
(Германия)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пт, 05.07.2019, 18:50:16 | Сообщение # 3950 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Lisa111 ( ) голубчик, другой - вареничек, третий - блинчик... тебе що жінка не годує? це від слова голуб і без всякого такого підтексту ))) старовинне звертання українське.
|
(Украина)
|
|
|