цієї фрази мало? дитинко, позиція Ваша дуже дивна. Причини підозрюю, але озвучувати не буду. Жаль, була про Вас кращої думки
Жіночко, ау, прокиньтесь, протріть очі, і не меліть єрундою. Людина пише про потоп в Росії, даючи посилання на потопи в Україні. Я не знаю, як так вийшло. Неуважність, чи що. Всяке буває. Просто кумедно вийшло, на фоні ненависті Преді до Росії.
І, протріть очі ще краще: чуть нижче я доповнив інфу про потопи в Росії фоткою з Тулуну. Ви навіть не намагались вникнути в суть мого поста. Та ви і в пост Преді сильно не вникали і не ходили за його посиланнями (друге посилання там як раз таки вірне) У Вас якась манічка.... намагаєтесь побачити те, чого нема насправді.
ЦитатаHoakina ()
Причини підозрюю, але озвучувати не буду.
Я підозрюю, що діагност з Вас такий собі, тому грош ціна Вашим висновкам.
Видел, как парни в рамках борьбы с мнением, что в Украину везут только хлам, которому нельзя ездить по их дорогах, поставили на учет в Польше запорожец. И придрались к ним, кстати, только за плохо работающие тормоза, а не за класс выбросов евро-0 :)
може Ви напишете? і про те завдання, яке вони виконували теж. Ви ж за правду і справедливість. І Ваш коментар ні разу не стосується захисту Московії від нападок клятих бандерівців, правда? до речі, про Лошарик Ви перший почали. Ніхто і не збирався зловтішатись. А Ви на випередження працюєте, який молодець!
Як раз вчора дізнався про цю трагедію, випадково. Почитав про неї і забув. В мене досить клепок в голові, щоб одразу бігти і строчити про це на ЖЖ. Для цього є Преді, ЗМІ і т.д.
ЦитатаHoakina ()
і про те завдання, яке вони виконували теж.
Вище, здається, написали, що човен був секретний. Але Ви, як так зрозумів, сидячи на дивані, вже все розвідали і дізнались. От візьміть і напишіть про це.
ЦитатаHoakina ()
І Ваш коментар ні разу не стосується захисту Московії від нападок клятих бандерівців, правда? до речі, про Лошарик Ви перший почали. Ніхто і не збирався зловтішатись. А Ви на випередження працюєте, який молодець!
Вам не вистачило ганьби за ваші повідомлення щодо потопів в Росії?)) Ну...там...трохи вище, де я вас ткнув носом. Мене тішать Ваші потуги відігратись) Я нікого не захищав) Просто такий противний тон пропозиції був написати про чергову трагедію. Я розумію, що ваші клепки заточені лише на Росію, але, точно така ж реакція у мене була б, якби Преді написав про будь яку іншу країну (я вже не раз це казав, але вам як горохом об стіну) Ну а Лошарик...я сам одразу не повірив, що так може називатись субмарина, реально) Прикольна назва) Що не так?
ЦитатаHoakina ()
Ніхто і не збирався зловтішатись.
Брехня. До того ж нахабна брехня. Вище Преді дуже задоволений смертю 14-ох "кацапів".
Muz, Непродуктивне бадилля рашанутих фашистів, аномалія Коростеня! А чому ти з таким істеричним і незбагненним пафосом став на захист російських окупантів? Кацапська армія-це стадо озвірілих вбивць, котрі не зупиняться ні перед чим якщо буде дана команда "фас"! Мало вбили вже людей в Україні чи Грузії чи Сирії, чи де інде? Якщо їх більше піде в ранг 200-х то тим менше буде горя в інших горячих точках, котрі вони навмисне створили. А тепер тест. 3 дні тому російськи фашисти з протитанкового гранатомета підступно, в порушення всіх міжнародних норм, розстріляли медичний автомобіль котрий мав надати пораненому допомогу. Знаєш скільки загинуло людей і хто? І чому жодним чином не обмовився про цей злочин, а рвеш жопу за російських фашистів, котрі і є тими ж злочинцями?
ЦитатаMuz ()
Вище Преді дуже задоволений смертю 14-ох "кацапів".
Але Ви, як так зрозумів, сидячи на дивані, вже все розвідали і дізнались.
я десь писала про завдання? просила Вас написати. Але судячи з Вашої бурхливої реакції, Ви знаєте про що річ і без мене. Певно, працюєте в генштабі РФ ))) ну раз човен секретний )))
Марина, тебе не кажется, что обвинять меня в пляске на костях за рассказ о реальном человеке, непопавшем в ГУЛАГ после немецкого плена и тут же радоваться смертям людей.....Задорнов умер - у вас праздник, самолёт разбился - вообще супер....А я, рассказав, что не все после плена попадали в ГУЛАГ - прям сотона адский.
...Задорнов умер - у вас праздник, самолёт разбился - вообще супер..
А коли черга плешивого карлика?
Добавлено (05.07.2019, 08:07:11) --------------------------------------------- А з підводним човном не все так просто. По різним даним кацапський човен знаходився в територіальних водах США і між ним і американським виник кофлікт в результаті якого американський човен був торпедований і затонув. Получив пошкодження і російський. По іншим даним було зіткнення між ними. Все поки тримається в тайні. Але ясно інше. Що робили в чужих водах кацапи? Чи не вони являються ініціатором чергового конфлікту? То кого винить за чергові жертви?
Ого....черговий диванний експерт по Коростеню?)) Там ще Юрко бува піною вмивається із-за коростенців. Запам"ятай, ти ніфіга не знаєш ні про Коростень, ні про коростенців)
Цитатаpredi ()
А чому ти з таким істеричним і незбагненним пафосом став на захист російських окупантів?
Бо ви тільки про них і строчите) І знову повторюю, таке відношення я маю до будь якої країни світу.
Цитатаpredi ()
Кацапська армія-це стадо озвірілих вбивць, котрі не зупиняться ні перед чим якщо буде дана команда "фас"!Мало вбили вже людей в Україні чи Грузії чи Сирії, чи де інде?
Це якимсь боком відноситься до моряків, що загинули? Ну, чи до інших людей Росіїї, які ніякого відношення до російсько-української війни не мають?
Цитатаpredi ()
І чому жодним чином не обмовився про цей злочин, а рвеш жопу за російських фашистів, котрі і є тими ж злочинцями?
Ти взагалі помічав, щоб я взагалі тут постив якісь новини? В мене є інформаційні блоги? То з якого рожна я буду тут писати про це? Тобі треба, ти і пиши. А я почитаю. І, повір, поспівчуваю загиблим українським воїнам, тихо поспівчуваю, без пафосу і смердіння на інфо-ресурсах.
Цитатаpredi ()
А ти ні?Поясни свою позицію фашисте.
Я ні. Чому я маю радіти? Загинули люди, які до Українського конфлікту не мають стосунку. Ну...мені це достоменно не відомо. Тобі, доречі, теж.
Цитатаpredi ()
То ти не задоворлений тим, що їх не повбивало каменюками, а тільки затопило?
А ти, як і Марина, не вникав в суть мого поста? Ясно.... Ну...воно й не дивно.
Так, писали - якось бена запропонували мені про нього написати. Що могло наштовхнути Вас на думку, що я щось маю знати про завдання якоїсь там секретної субмарини. Вам щось стукнуло в голову, Ви і ляпнули.
ЦитатаHoakina ()
Але судячи з Вашої бурхливої реакції,
Ну я ж вже казав Вам, що хріновий Ви експерт, психолог і т.д. Ну не робіть цього, не ганьбіть себе.
ЦитатаHoakina ()
Ви знаєте про що річ і без мене
Не знаю. Без Вас не знаю. Я менше двох діб знаю про існування Лошарика. Так що розкопаєте секретні дані Російського ВМФ, розповісте всім нам. Удачі.
ЦитатаHoakina ()
Певно, працюєте в генштабі РФ ))) ну раз човен секретний )))
Ви просто геній логіки. Про секретність човна написав Преді, але працівник генштабу РФ Я. Я у захваті)) Мало того тей самий Преді, он, вже і інфу дістав, де був човен і з ким зіштовхнувся) Але, Марино, не зупиняйтесь, продовжуйте в своєму дусі)
Запам"ятай, ти ніфіга не знаєш ні про Коростень, ні про коростенців)
Більше ніж ти думаєш
ЦитатаMuz ()
Це якимсь боком відноситься до моряків, що загинули? Ну, чи до інших людей Росіїї, які ніякого відношення до російсько-української війни не мають?
Прямим боком. Пішли війною як на нас і на інших, тепер в територіальних водах США бикують. Це нормально русофашист?
ЦитатаMuz ()
Ти взагалі помічав, щоб я взагалі тут постив якісь новини? В мене є інформаційні блоги? То з якого рожна я буду тут писати про це? Тобі треба, ти і пиши. А я почитаю. І, повір, поспівчуваю загиблим українським воїнам, тихо поспівчуваю, без пафосу і смердіння на інфо-ресурсах.
Пишеш одне, а робиш інше? Це ти так "співчуваєш" системно відбілюючи ворогів України?
ЦитатаMuz ()
Я ні. Чому я маю радіти? Загинули люди, які до Українського конфлікту не мають стосунку. Ну...мені це достоменно не відомо. Тобі, доречі, теж.
Якщо загибли російські фашисти котрі є складовою свори путінських вбивць іменуємою армією, то ці вбивці не причетні до безневинних жертв як в Україні так і в інших державах? Відбілюєш русофашист вбивць?
ЦитатаMuz ()
А ти, як і Марина, не вникав в суть мого поста? Ясно.... Ну...воно й не дивно.
А що тобі дивно і з якого привиду?
ЦитатаMuz ()
Ви просто геній логіки. Про секретність човна написав Преді, але працівник генштабу РФ Я. Я у захваті)) Мало того тей самий Преді, он, вже і інфу дістав, де був човен і з ким зіштовхнувся) Але, Марино, не зупиняйтесь, продовжуйте в своєму дусі)
Бачиш ми тут всі продвинуті і генії, що і сам визнав. І нащо нам спілкуватись з тупими ватними серебряниками котрі заробляють на цьому гроші? А нам навіть молоко за вредність не дають...
Так, писали - якось бена запропонували мені про нього написати.
голубчику, перш ніж звинувачувати мене у відсутності логіки, перечитайте уважно, що понаписували )))
ЦитатаMuz ()
Але, Марино, не зупиняйтесь, продовжуйте в своєму дусі)
дякую за дозвіл. Жаль, що деякі деградують, хоч і мають гарні стартові можливості. Ви ще молодий, може варто над цим задуматись? а щодо того, що Ви мене чомусь звинувачуєте в тому, що я поганий психолог, то це просто крик душі. Може пошукаєте хорошого?