Еще очень мило, когда наши аналитеГи пишут как и на что повлияет победа того либо другого кандидата, сразу вспоминается всеобщее аналитическое ахуенеие при появлении е-деклараций, которое говорит о том, что большинство аналитеГов не может разобраться с тем что у них под носом происходит, но берутся делать выводы о том что там у них)
мне уже написали пару ватников мол "ТРАМП ПОБЕДИЛ! УРА! ЗАЖИВЕМ!" я не понял, они думают что обама им пензии не платил и в подъездах гадил, так трамп платить начнет и гадить перестанет?
asercbr_zt, мне просто приятно, что местные вышиватные аналитеги в очередной раз обосрались, как от просроченых кисломолочных продуктов, а так конечно всё равно кто там у них победил.
як і писала, надії на перемогу Клінтон не було в мене. Трампом цікавилась мало, бо є дві причини: през в США - це менеджер, хай і топ. Влада у зовсім інших людей. Друга - США і цим треба перехворіти. І це мають бути їх проблеми, а не наші. Не думаю, що щось кардинально зміниться для рашки, бо справа не в санкціях, вони лише наслідок. А причина в рашці не усунена. Тому, навіть якщо санкції відмінять, це нічого не змінить. Лізти до нас путін все одно не посміє. Він і раніше не смів, причому справа не в США. А наші гниди хай тішаться. Це навіть добре. Усипіть бдітєльность ворога теж корисно.
Confuse, голубе, те, що ти і такі як ти колабораціоністи працюють на ворога, тобто РФ, і значить, що у нас не громадянська війна. Тішся, сьогодні твій день, тільки з сивухою обережніше, а то фсб втратить ценнава байца
Я думаю там не настолько глупы, что бы оспаривать выбор большинства граждан как это делается в Украине. Когда активное меньшинство часть из которых тупо купили стучит арматурой по фонарному столбу. Протесты там всегда были, но они никогда не перерастали в майданы с целью поставить страну раком лишь бы не Янукович. По большому счету ничего не изменится с приходом Трампа. Через год в Украине Порошенко опять с перепоя пообещает безвиз с Европой, а в России вместо АБАМАЧМО, будет ТРАМПЧМО. Так что Хоакины, КЕФИРО-Мастеры остудите пуканы, я понимаю что вы легко поддаетесь воздействию СМИ, но не надо же так неврничать.
Сообщение отредактировал Berserk80 - Ср, 09.11.2016, 13:57:52
мы все себя считаем центром мира просто таки новая история мира началась с Майдана, но вокруг нас тоже много чего происходит, и до Майдана много чего происходило и за пределами Украины много чего происходило, о да! всё-таки не все судьбы мира решаются в Киеве, не будем преувеличивать
я это к тому что, должно произойти нечто более серьезное что бы это радикальным образом повлияло в отдаленной перспективе на Украину, в плане внешнеполитического курса.
Пора создавать Майдан. Петя уже летит в США передавать свой опыт. В багаже,по неподтвержденным данным, шоколадки Рошен и печенюшки для бедных американцев.
Колабораціоністи - це ті, хто не погодивсь на антиконституційний і антидержавний переворот?
Ні. Це ті, котрі вкрали у державі близько 100 мільярдів доларів, практично здали Україну окупантам, а потім розстріляли своїх людей на майдані і котрих "кровосісів"майдан грязною мітлою вигнав геть з своїх насиджених крісел. Так дохідливо?
ЦитатаConfuse ()
Це ті, хто не радів артилерійським і танковим обстрілам Донецька, Луганська, вбиствам людей?
Це ти пред"являєш такі претензії до окупантів? Підтримую, бо кремлівське радіо "раша для олухів " до цих пір стверджує, що "ихтамнет"і воюють трактористи з шахтерами, а зброю купляють в воєнторзі.
ЦитатаConfuse ()
Хоча, певне, що здогадуєтесь але признатись вам страшно - бо розстріляли їх свої ж за спинами. Від цього і холод пронизує до п'ят.
Ствердження повного ідіота, котрий не був на майдані після зазначених подій. Тож питання для глюкнутого. Чому всі отвори від куль в деревах, клумбах і інших місцях мають вхідні отвори зі сторони беркутівців і вихідні з протилежної сторони де і стояли протестувальники? Чому самі беркутівці стверджують що був такий факт і по цьому факту знято багато відеоматеріалу?
ЦитатаConfuse ()
Я б тож вибрав Трампа - ну не вибирать же Клінтон тіки за те, шо вона поддєржує власть на Україні
Думаєш хтось би сумнівався? Але не надійся на якесь полегшення для дебільної вати. Бо передвиборчі обіцянки це одне, а національні інтереси зовсім інше. Тож якогось полегшення для окупанта, агресора і вбивці годі і чекати.
Чому всі отвори від куль в деревах, клумбах і інших місцях мають вхідні отвори зі сторони беркутівців і вихідні з протилежної сторони де і стояли протестувальники?
Балаболить язиком і я можу. Ти предъяви хоть шось. Осьо з інету подивись
Балаболить язиком і я можу. Ти предъяви хоть шось. Осьо з інету подивис
І шо там на цих відео видно? Де факти, що то майданівці стріляють? Ось суд: http://censor.net.ua/video_news/405856/rasstrel_aktivistov_mayidana_obvinenie_pokazalo_na_sude_novoe_video_s_kamer_nablyudeniya_zdaniya_nbu Іще: http://www.5.ua/suspilstvo/slukhannia-u-spravi-rozstriliv-na-instytutskii-zakhyst-opryliudniuie-nove-perekonlyve-video-zlochyniv-berkutu-127432.html Але переконувать тебе не буду, бо якщо хоч є залишки мислення, то зрозумієш сам в якій ганебній калюжі сидиш з цими ствердженнями. А якщо не зрозумієш, то ти перевершив в абсурді всіх ватників і сам є ватою в квадраті. Але якщо ти дійсно хочеш дійти до істини, поїдь на Інститутську, пройди по ній від Хрещатика до станції метро і сам подивись звідки і куди летіли кулі. Я там частенько буваю і знаю що кажу.
ти бач, скільки тролів повилазило, навіть брись в черговий раз повернувся. А риторика, риторика яка знайома. Давно вже такого не було. А це осміліли, демони. Ну-ну. Тіштеся, та недовго.
Сообщение отредактировал Hoakina - Ср, 09.11.2016, 15:57:16
Польские украинофобы ищут поддержку ЕС Принятие совместной декларации "Памяти и солидарности", заявление о необходимости признания воинов ОУН-УПА создателями моральной основы украинской независимости вселяли надежду на улучшение польско-украинских отношений. Но высокомерные поляки в очередной раз показали, как они двуличны на словах и в действиях. Примеров масса, из последнего – законопроект о запрете символики ОУН-УПА и приравнивании ее воинов к членам СС (соответственно – военным преступникам), который в Сейм собирается внести группа депутатов от партии "Право и справедливость" ( http://www.groundreport.com/polish-ukrainian-dispute-volhynia-massacre-gaining-momentum ).
http://i.imgur.com/dChnd4Z.jpg
В этот раз поляки превзошли сами себя. Сразу побежать на поклон к европейским и американским коллегам, выставить нас совершенно несамостоятельными, неспособными трезво оценить ситуацию и нуждающимися в поводыре – верх подлости и цинизма. Давно ли сама Польша стала демократической? Давно ли представители старой Европы и США начали воспринимать эту страну всерьез и прислушиваться к ее мнению? Что-то не припомню ни одного случая. И именно поэтому, надеюсь, что инициатива не пройдет. А также надеюсь, что представители нашей власти и СМИ выйдут из нирваны, выплюнут ту воду, что они набрали в рот, и наконец, поставят Польшу на место. Время вежливого молчания прошло, настало время жестких ответов.
Бачив опис? "близько 17 години, в той час, коли активне протистояння між "майданівцями" та силовиками вже завершилося." Отож. Старання "невідомих" снайперів не пройшли даром: постріляли беркут, постріляли майданівців - шоб ті між собой начали перєстрєлку.
Цитатаsonnet ()
І шо там на цих відео видно?
Так ти подивись. Сядь спокойно, роззуй очі і подивись.
Я прєдлагаю помєнять в США конституцію. Бо де це таке бачено, шоб які-то виборщікі рєшали за всю страну. Це ж не Зімбабва якась, а цивілізована страна. В Україні за таке уже б майдан був.
Hasan, Хилари уже поздравила Трампа, Трамп уже обратился с речью к американцам... Даже Володя Путин уже поздравил с победой. Сейчас началось самое интересное у наших политиков. Трут комменты про него. Как никак нужно будет дальше просить подач... сотрудничать с США.
Сообщение отредактировал Berserk80 - Ср, 09.11.2016, 17:55:39