События в Украине
|
|
Karab | Дата: Вт, 09.04.2019, 14:56:29 | Сообщение # 7601 |
Генерал-полковник
Награды: 52
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Вт, 09.04.2019, 15:17:10 | Сообщение # 7602 |
Генерал-лейтенант
Награды: 15
Канада, Москва
|
Цитата Marek ( ) Дебилами не рождаются, дебилами становятся Автопортрет? Karab, Тепер він або буде сидіть по повній , або знов вислизне, як і в перший раз. А чому тут тільки два варіанти- достатньо включить логіку..
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 09.04.2019, 15:58:53 | Сообщение # 7603 |
Генералиссимус
Награды: 222
Украина, Житомир
|
predi - жертва аборта, ты хоть понимаешь, как жалко выглядят твои высеры со стороны? Какая у тебя может быть логика, амёба???)))
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Вт, 09.04.2019, 16:46:54 | Сообщение # 7604 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Artmaker ( ) predi - жертва аборта, ты хоть понимаешь, как жалко выглядят твои высеры со стороны? Какая у тебя может быть логика, амёба???))) Сказав організатор і представник русофашистів, захищаючи свого жалкого представника ФСБ і тезку по українофобії. Але якщо цей отрок, котрий пассіонар (Artmaker) такий недалекий, що нічого не зрозумів, тоді поясню: Весь цей спектакль організований і спланований рашенськими недоумками зі спецслужб не випадково. Прийшов підходячий час щоб саме тепер "затримать" цього негідника і по всім каналам і на весь Світ розкрутить і опорочить всі прогресивні рухи України, котрі зробили поворот в її історії , відстояли її незалежність. Мета-це подальші кроки створення негативного іміджу і вплив на внутрішні політичні процеси. Будуть трубить по всім каналам представляючи як керівника "правого сектору" і жодного слова не буде про те, що цього агента ФСБ розкрили і вигнали грязною мітлою з України. І не випадково що першим кинувся захищати цього ублюдка інший представник ФСБ і рушофашист- пассіонар (Artmaker), чітко виконуючи вказівки центру. Тож дивіться зомбоящик як будуть захльобуваться від цієї новини в звіриній ненависті до України тематичним поносом Киселеви, соловйови і інша нечисть, в тому числі і на цьому ресурсі. Фашизм в дії. Путіножополизи. Відповіді не чекайте, бо крмить вас не має мети.
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 09.04.2019, 17:42:19 | Сообщение # 7605 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата пассіонар (Artmaker) Не пиши дурню. Пассіонар (Пірожков) = Koron. Artmaker це Євген А.
|
(Украина)
|
|
|
asercbr_zt | Дата: Вт, 09.04.2019, 21:41:27 | Сообщение # 7606 |
Генерал-полковник
Награды: 19
Украина, Харьков
|
Цитата predi ( ) Але якщо цей отрок, котрий пассіонар (Artmaker) такий недалекий Погоди, а я тогда кто?
Добавил: predi Дата: Воскресенье, 17.03.2019, 08:30:25
Комментарий: Привіт Passionar
Видать забор от троллей покосился. Иди поспи конь.
|
(Украина)
|
|
|
воздух | Дата: Ср, 10.04.2019, 12:02:35 | Сообщение # 7607 |
Лейтенант
Награды: 4
Украина, мирожоп
|
колись був такий сайт www.velikoross.su - політична партія "велика росія" ... однією з затятих активісток цього форуму була якась марина з житомира ... на превеликий жаль форум був знищений, але кажуть "рукописи не горять" і є можливість встановити всі її пости ...
|
(Австрия)
|
|
|
telefon | Дата: Ср, 10.04.2019, 19:30:32 | Сообщение # 7608 |
Генералиссимус
Награды: 407
Украина, Житомир
|
воздух, точно, что ли? Насмешил, однако. Это типа того, что оказалось, что фарионша КПССкой была!
|
(Израиль)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Ср, 10.04.2019, 21:25:55 | Сообщение # 7609 |
Чумачечая Лиса
Награды: 298
Германия, Duisburg
|
|
(Германия)
|
|
|
Marek | Дата: Чт, 11.04.2019, 09:52:08 | Сообщение # 7610 |
Подполковник
Награды: 2
Украина, Житомир
|
-Пiсля приняття Закону про державну мову, газету "Эхо" закриють? Дуже переживаю за "коня".
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пт, 12.04.2019, 14:00:06 | Сообщение # 7611 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Цікаво, от виберуть зе, то ті, що стільки років тут поливали брудом Україну, вишукували всі недоліки, прорахунки і провали, паскудили всіх і вся. Що вони тоді тут будуть писати? Треба ж буде про досягнення, бо сенс тоді зараз топити за клоуна.
|
(Украина)
|
|
|
bda | Дата: Пт, 12.04.2019, 18:42:22 | Сообщение # 7612 |
Генерал-майор
Награды: 12
Украина, Житомир
|
Hoakina, перед первым туром выборов, я, тоже, не понимал, как это - топить за клоуна. За него не голосовал. Сейчас, извините, ситуация изменилась. Мой кандидат не прошёл, но, голосуя за него, я хотел смены По. И 21 я буду голосовать против По. А, там, будем посмотреть...
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пт, 12.04.2019, 19:34:01 | Сообщение # 7613 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата bda ( ) И 21 я буду голосовать против По. та ніхто не сумнівається, за кого Ви будете голосувати. А от як щодо описувати тут досягнення? ну як вони будуть чи й не будуть. Бо це якось незручно ... то недонація і недонарод, хунта, фашисти, а тут бац - і тра хвалити, бо ж свого вибрали
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 12.04.2019, 19:56:47 | Сообщение # 7614 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата И 21 я буду голосовать против По. А, там, будем посмотреть... ...А там далі ображеному Коломойському Україна виплатить 2 мільярди (чи більше) доларів за "Приват". Далі дефолт, крах гривні і занепад споживчого ринку. Далі параліч силових структур і армії, швидке руйнування держави. Далі по Житомиру почнуть їздити сашки білі з автоматами...
...І тоді подивимось, в яких бомбосховищах ви зможете сховатися.
|
(Украина)
|
|
|
aldan | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:17:58 | Сообщение # 7615 |
Генерал-лейтенант
Награды: 11
Украина, Житомир
|
Saks - Указанное в профиле место проживания явно оставило неизгладимый след на формирование личности....
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Пт, 12.04.2019, 21:20:02 | Сообщение # 7616 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата bda ( ) перед первым туром выборов, я, тоже, не понимал, как это - топить за клоуна. За него не голосовал. Сейчас, извините, ситуация изменилась. Мой кандидат не прошёл, но, голосуя за него, я хотел смены По. Аналогично. Цитата Hoakina ( ) то недонація і недонарод Ты слова Калгариана приписываешь всем?
|
(Германия)
|
|
|
bda | Дата: Пт, 12.04.2019, 22:03:54 | Сообщение # 7617 |
Генерал-майор
Награды: 12
Украина, Житомир
|
Hoakina, "...Бо це якось незручно ... то недонація і недонарод, хунта, фашисти, а тут бац - і тра хвалити, бо ж свого вибрали.." О, чём, Вы? Это - не мой Президент! Переобуваться - не обучен. А, вот, некоторые, начинают... А, вот, По - я, всегда, был, не доволен. О, чём и писАл. А, не пел дифирамбы о классном Презе.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Сб, 13.04.2019, 07:38:56 | Сообщение # 7618 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Lisa111 ( ) Ты слова Калгариана та ні, голубе, не Калгаріана, а офіційного пропагандиста Азіата, ну і всієї шобли, яка тут українців не інакше, як рагулями не називала і співала про досягнення Московії, про переваги ТС і чисту воду з кранівДобавлено (13.04.2019, 08:40:58) ---------------------------------------------
Цитата bda ( ) О, чём, Вы? Это - не мой Президент! ну тут достатньо тих, чий зе през і тих, хто за нього агітує. За дивним збігом ці самі люди всі 5 років плакали, як важко жити при диктатурі і хунті. Тепер буде легко, та чи будуть хвалити Україну? бо ж буде все по їхньому
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Сб, 13.04.2019, 09:39:24 | Сообщение # 7619 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Цитата Hoakina ( ) та ні, голубе, не Калгаріана, а офіційного пропагандиста Азіата, н Выпь болотная обыкновенная, а каким боком к ним я? Цитата Hoakina ( ) яка тут українців не інакше, як рагулями не називала Я?! 24 часа на поиски моих комментов!
Цитата Hoakina ( ) як важко жити при диктатурі і хунті. Вот где реально нехватает Калгариана, чтобы перечислил все достижения ВАШЕЙ власти.
|
(Германия)
|
|
|
predi | Дата: Сб, 13.04.2019, 19:47:23 | Сообщение # 7620 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Lisa111 ( ) Выпь болотная обыкновенная, а каким боком к ним я? Одна чітка команда українофобів і русофашистів підконтрольна ФСБ . Тож повторю питання і тут: То коли, провокатор, 95-та бригада буде вбивать українців згідно ольгінській теорії русофашистів, котру ти тут пропагуєш? Ти назвав українців нацистами і фашистами. Розшифруй ці поняття і пов"яжи, яким чином , українські громадяни підпадають під це поняття, з доказовою базою і чи ти згоден, що особисто порушуєш міжнародне право і чи готовий ти за це понести покарання. Електронна почта в посольстві Німеччини є щоб контактувать? Слідуюче питання. Ти з великою душевною тупістю підтримуєш і йдеш на захист нинішніх русофашистских озвірілих вбивць, котрі жодним чином не відрізняються від німецьких. Все один до одного. То чому підтримуєш російський фашизм живучи в цивілізованій країні і користуючись всіма благами цивілізації? І контрольне. Чий Крим? Ці питання будуть задаватись тобі доки ми не отримаємо на них відповіді.
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Сб, 13.04.2019, 20:19:44 | Сообщение # 7621 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Сб, 13.04.2019, 21:52:48 | Сообщение # 7622 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
Обьясните кто-нибудь Перди, что он ИДИОТ.
Перди, вот тебе сайт Посольства Германии в Украине, стучи себе сколько захочешь:
Цитата https://kiew.diplo.de/
|
(Германия)
|
|
|
predi | Дата: Сб, 13.04.2019, 22:52:20 | Сообщение # 7623 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Lisa111 ( ) Перди, вот тебе сайт Посольства Германии в Украине, стучи себе сколько захочешь: "Стучать" це прерогатива комуняцького дебільного режиму і причетних до них рашських дегенератів. А ось інформація про тих хто працює на ФСБ буде для німецьких коллег вельми цікавою. Але ми ще не все вияснили і ти не відповів на жодне моє питання. Добавлю. Офіційна політика Німеччини проти російської окупації України русофашистами і вона підтримала санкції проти окупанта. Недалекий потомок комуняк котрий живе в цій країні всіляко підтримує окупанта , агресора і російський фашизм, йдучи проти офіційної політики держави. Повторю питання: То коли, провокатор, 95-та бригада буде вбивать українців згідно ольгінській теорії русофашистів, котру ти тут пропагуєш? Ти назвав українців нацистами і фашистами. Розшифруй ці поняття і пов"яжи, яким чином , українські громадяни підпадають під це поняття, з доказовою базою і чи ти згоден, що особисто порушуєш міжнародне право і чи готовий ти за це понести покарання. Електронна почта в посольстві Німеччини є щоб контактувать? Слідуюче питання. Ти з великою душевною тупістю підтримуєш і йдеш на захист нинішніх русофашистских озвірілих вбивць, котрі жодним чином не відрізняються від німецьких. Все один до одного. То чому підтримуєш російський фашизм живучи в цивілізованій країні і користуючись всіма благами цивілізації? І контрольне. Чий Крим? Ці питання будуть задаватись тобі доки ми не отримаємо на них відповіді.
|
(Украина)
|
|
|
Lisa111 | Дата: Сб, 13.04.2019, 23:22:38 | Сообщение # 7624 |
Чумачечая Лиса
Германия, Duisburg
|
|
(Германия)
|
|
|
Marek | Дата: Вс, 14.04.2019, 10:30:33 | Сообщение # 7625 |
Подполковник
Награды: 2
Украина, Житомир
|
Вот жил в Житомире украинский мальчик Коряко, а захотелось ему стать лордом и присвоил он себе кличку "киплинг". Но от Судьбы не уйдешь.За Украину переживает...
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|